Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי עדיין לא הגעתי למצב שאני יכול להרשות לעצמי רכב כזה אבל ספיציפית את הMX5 אני מכיר טוב כי לבן דוד שלי היה אחד ואני יכול לאמר לך שהוא די סבל ממנו. זה רכב ספורט ובינינו מי לא יקרע רכב ספורט, החלפים שלו יקרים כמו שכבר כתבו לך ואני מאמין שאחד מ95' יד 5 יעשה לך ים בעיות

מה שכן חוויית נהיגה......רכב שד!!!

תחגרו ותחזיקו חזק....הנסיעה מתחילה !! :brickwall:

פורסם

סקירה שכתבתי באשכול הבא

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2396241#post2396241

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לצערי עדיין לא הגעתי למצב שאני יכול להרשות לעצמי רכב כזה אבל ספיציפית את הMX5 אני מכיר טוב כי לבן דוד שלי היה אחד ואני יכול לאמר לך שהוא די סבל ממנו. זה רכב ספורט ובינינו מי לא יקרע רכב ספורט, החלפים שלו יקרים כמו שכבר כתבו לך ואני מאמין שאחד מ95' יד 5 יעשה לך ים בעיות

מה שכן חוויית נהיגה......רכב שד!!!

חלקים יקרים ?!?!?!?

זאת מאזדה!

רכב יפני לכל דבר.

בשורה התחתונה, השאלה היא אם טיפלו ברכב בצורה המתאימה לזו שהוא ננהג בה.

פורסם

חלפים יקרים כי אין בארץ חלפים תחליפיים. לצורך העניין, פילטר דלק מפח, פשוט לחלוטין, מאוד דומה לפילטר דלק של לנטיס BA עולה כ-700 ש"ח לא כולל עבודה. טרמוסטט עולה כ-350 ש"ח לפני עבודה. כבל ספידומטר עולה כ-680 ש"ח. מוט קישור לפנס עולה כ-300 ש"ח לא כולל מע"מ ועבודה (לצורך העניין, באנגליה הוא עולה כ-60 ש"ח).

בקיצור, דלק (מוטורס), זה כל הנזק !

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
חלפים יקרים כי אין בארץ חלפים תחליפיים. לצורך העניין, פילטר דלק מפח, פשוט לחלוטין, מאוד דומה לפילטר דלק של לנטיס BA עולה כ-700 ש"ח לא כולל עבודה. טרמוסטט עולה כ-350 ש"ח לפני עבודה. כבל ספידומטר עולה כ-680 ש"ח. מוט קישור לפנס עולה כ-300 ש"ח לא כולל מע"מ ועבודה (לצורך העניין, באנגליה הוא עולה כ-60 ש"ח).

בקיצור, דלק (מוטורס), זה כל הנזק !

לא מוגזם ,

לצורך השוואה אצלי בפונטו ספייס טרמוסטט כולל הרכבה עלה 500 ש"ח במוסך מרכזי .

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

החזקתי אחת כזאת שנת 98 כ3 שנים.

המון ג'ימקאנות, דריפטים וארועי נהיגה שונים - 0 תקלות

חוץ משמן ופילטר - כלום!

הרכב נסע בעיקר בסל"ד גבוה ועבר את ה30000 ק"מ בשנה.

חשוב להגיד שקניתי אותה במצב מצויין עם 100000 ק"מ ללא צורך ביישור קו.

nissan silvia s14

• תוכן חדש...