Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב של עד 140K .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם .

אנו משפחה של 5 אנשים ולאחרונה הועלה דילמה קטנה בקניית הרכב הבא.

כאשר אנחנו נוסעים רכב מלא (יונדאי אלנטרה / סיאט קורדובה/ סקודה אוקטביה) נוצר מצב צפוף ולא נוח מאחור ומקדימה עקב צפיפות מקום . לפעמים אף יוצא שאנחנו נוסעים לטיולים או אפילו לדודים בשני מכוניות עקב כך שמצטרפת חברה של אחי וכו' ...

החלטנו לשדרג לרכב גדול יותר אך גם עונה על הצרכים שלנו .

הדילמה היא האם לקנות ג'יפ או הונדה אקורד אני יודע שאין קשר בין השתיים אך זה הסיטואציה .

הדרישות מהרכב הם :

1. מרווח ונוח , בעל תא מטען רחב !

2. אמין .

3. צריכת דלק סבירה.

4. שנתון גבוה ככל שניתן .

כמו שאתם רואים התקציב לא בדיוק מאפשר ג'יפ חדיש ובעל 7 מקומות ולכן הג'יפים המדוברים הם בעלי 5 מקומות ישיבה (העדפה שלנו טויוטה לאנדקרוזר) .

הגיפ לא יפתור את בעיית הנסיעה של יותר אנשים אך כן יפתור את בעיית המקום וכך גם ההונדה , אם תא מטען רכב יותר וכמו שיודע לחובבי האודיו ברכב הדבר עוזר מאוד ;] ).

אפשר כבר לצפות את הנולד לתגובה "מיני וואן" אך רכב זה אינו מתאים למשפחה מכיוון שרוב הזמן אני נמצא ברכב ואפשר להגיד "זה לא אני" - אולי קצת ילדותי אבל אני לא רואה את עצמי נוסע במיני וואן למקומות בילוי וכו' .

האם ליפול להצעת האמא ולבחור ג'יפ (אם אפשר לציין איזה סוג של ג'יפ ולמה?) או להמשיך בדרכי שלי ולבחור בהונדה האהובה עלי ?

תודה רבה וחג שמח.

יעקב

עריכה :

מחירון 2010 , האם הוא משמעותי כ"כ לגבי ההונדה ?

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מה קשור הונדה אקורד ולנד קרוזר?

אני חושב שחופש חנוכה אז באים שאלות כאלה.

בדקת מחיר קניה ללנד קרוזר? ביטוח? טיפולים? דלק?

תקבל איזה שהוא רעיון על העלויות של השניים ותבין שאתה לא יכול "לחשוב" בין לנד קרוזר והונדה אקורד.

הרעיון שלך לגבי "אני לא הייתי בא במיני וואן למקומות בילוי" ממש לא נכון!

ראית את הפורד SMAX ?

או את המיצובישי גראנדיס?

אני הייתי מת לאחד מהם!

פורסם

כמו שרשמתי אין קשר בין ה-2 ברור שהאחזקה של הלנדקרוזר יותר יקרה אבל השאלה היא הצריכת הדלק של שני הרכבים גדולה בהרבה ? החלקים יקרים משמעותית ? האם כדי להחזיק רכב כזה ל5 נפשות ?

בקיצור אתה רק מחזק את העובדה ששווה הרבה יותר להחזיק הונדה מאשר גי'פ כולשהו למשפחה בעלת חמישה נפשות וצורך ברכב יקר .

יש עוד רכב שמתחרה באקורד בתקציב הנ"ל ?

כמו שרשמתי אני גם חושב שהפורד יפה ומדהימה , אבל לא זה לא מה שאנחנו מחפשים ...

אני מחפש מישהו שהיה באותו סיטואציה כמו המשפחה שלי ולבסוף בחר רכב כזה או אחר ולמה הוא בחר בו .

שוב תודה רבה אם למישהו יש טיפים בנושא.

כמו שאתם רואים קצת קשה להעביר בעיה כזאת בעזרת המקדלת שתיכנסו לתוך "הראש" שלי ולהבין את הסיטואציה .

שוב תודה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
מה קשור הונדה אקורד ולנד קרוזר?

אני חושב שחופש חנוכה אז באים שאלות כאלה.

בדקת מחיר קניה ללנד קרוזר? ביטוח? טיפולים? דלק?

תקבל איזה שהוא רעיון על העלויות של השניים ותבין שאתה לא יכול "לחשוב" בין לנד קרוזר והונדה אקורד.

הרעיון שלך לגבי "אני לא הייתי בא במיני וואן למקומות בילוי" ממש לא נכון!

ראית את הפורד SMAX ?

או את המיצובישי גראנדיס?

אני הייתי מת לאחד מהם!

לא צריך לפנות אליו ככה, בטון קצת מזלזל. המצב ברור - ההורים שלו רוצים לקנות אוטו, והם מתייעצים עם הילד שלהם שהרי נוסע לא מעט ברכב. הם רוצים רכב מרווח בלי הגדרה מסויימת. טוב, קודם כל, השאלה היא איזה ג'יפ באמת יעלה ברמת הנסיעה על רכב משפחתי רגיל? הלנד קרוזר כנראה יתן לך את ההרגשה שהכלי שלך גדל פי שניים כשאתה עולה על ההגה (כן הלנד קרוזר באמת נותן הרגשה כזאת... :-) ) , אבל אין לו שום יתרון לפי מה שנראה הדרישות שלכם. אתם לא צריכים רכב שטח, אתם תיסעו בו על הכביש, ובכל מקרה לא עדיף לקנות רכב חדש בתקציב כזה? למה להתפשר על יד שניה, הרי לא תמצאו לנד קרוזר חדשה במחיר הזה וגם לא אקורד.

פורסם

לגבי האקורד אני לא בדיוק מעריץ של הדגם החדש , אני מעדיף שנת 07/08 הצורה הקודמת , בטוח שלא החדשה .

למה לא רכב חדש ? אין לנו צורך להתלהב מלקנות רכב חדש, ההורים שלי כבר קנו כמה פעמים ולא בדיוק יצא להם משתלם .

לפחות עד עכשיו לא נפגענו מקניית רכב מיד שניה ולא התאכזבנו יצאנו רק מרוצים .

אכן נתת לי מעט יותר כיוון וסדר , תודה רבה.

רק עוד כמה שאלות :

1. האם מחירון 2010 יהיה משמעותי עברנו (בקניית אחד הרכבים הנ"ל?)

2. את גודל תא המטען של האקורד אנחנו מכירים לא רע בכלל , מה עם גודל תא המטען אצל הגי'פ ?

תודה מראש .

יעקב

פורסם

פורד מונדיאו?

מאזדה 6?

למה דווקא האקורד? ועוד המיושנת..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ומה בדבר

לנד רובר דיסקברי TD5 2004

גם תהנה מ7 מקומות

ב105-115k תוכל למצוא גם אחת שמורה ומטופלת

ו BY THE WAY לשמור קצת כסף בכיס

פורסם
לגבי האקורד אני לא בדיוק מעריץ של הדגם החדש , אני מעדיף שנת 07/08 הצורה הקודמת , בטוח שלא החדשה .

למה לא רכב חדש ? אין לנו צורך להתלהב מלקנות רכב חדש, ההורים שלי כבר קנו כמה פעמים ולא בדיוק יצא להם משתלם .

רק עוד כמה שאלות :

2. את גודל תא המטען של האקורד אנחנו מכירים לא רע בכלל , מה עם גודל תא המטען אצל הגי'פ ?

תודה מראש .

יעקב

אני אישית בתקציב הזה הייתי קונה רכב מהיבואן. אתם רוצים רכב אוטומטי נכון? מה דעתכם על סקודה אוקטביה מנוע TSI אמביינטה 1.8? גיר DSG, ביצועים מעולים, רכב משפחתי וצריכה של 13.5 משולבת. נכון זה פחות יוקרתי עם התרנגול על הגריל (איזה משחק מילים נחמד8) ) אבל זה רכב שיתן לך את הפוזה בתור צעיר ושקט להורים... נשמע לי כמו החבילה המושלמת, לדעתי שווה בדיקה בשבילכם, למה ללכת על המיינסטרים כמו אקורד ישנה.

פורסם

רק עוד כמה שאלות :

תודה מראש .

יעקב

שמתי לב שקצת סטיתי מהנושא בתגובה הקודמת, ומכיוון שאין לי אפשרות לערוך את ההודעה.

-אני לא יודע מה הסיטואציה, אתם קונים יד שניה או רכב חדש מהיבואן? אם כן, חכו לינואר (בכל מקרה ינואר מגיע ממש עוד מעט, לא תמיד אפשר לארגן רכישת רכב תוך שבועיים. גם אף פעם לא טוב להיות בלחץ)

- אתה מתכוון לתא המטען בלנד קרוזר? לא זוכר בדיוק כמה, אבל זה נתון שאפשר לבדוק באינטרנט בליטר. בכל מקרה אפשר לקפל את המושבים ולהגדיל את מקום האיחסון, אבל אז בעצם אתם לא יכולים להסיע אוטו מלא.

תראה, לדעתי יד שניה בתקציב שלכם זה אם אתם צריכים סוג ספציפי של רכב שלא ניתן לקנות במחירי יבואן. למשל, לנד קרוזר. כמו שכתבתי מקודם, אני לא חושב שתתאכזבו מסקודה למרות האחריות הלא מאוד ארוכה שמגיעה איתה. אם אתם רוצים שקט נפשי, וגם לחסוך לא מעט תקפצו לסוכנות קיה ותבחנו את הפורטה.

פורסם

סקודה אוקטביה החדשה יש לנו כבר אחת בבית , רק שהיא ניידת , אוטו נחמד אני לא סגור על סוג המונע אבל יחסית ממה שציפנו מסקודה זה לא היה זה .

אכן רכב רחב אבל חסר בוא משהו זה יותר רכב לעבודה , מה שמרתיע אותנו מקניה של כזאת .(טעות היה ללהראות לאבא את ההודעה הזאת ;] )

לגבי הרובר אבא שלי התייעץ עם החברים שלו ונראה מה הם יגידו , כמו שאמרתי עדיפות שלנו הוא לשנה כמה שיותר חדשה עכשיו 2010 ו 2004 זה 6 שנים יש יותר , כמו האלנטרה שברשותינו עכשיו (כבר 3 שנים) .

מאזדה 6 , לא! , מונדאו החדשה - אכן אפשרותטובה .

אקורד מיושנת ? במשפחה המורחבת יש 3 כאלה - שניים מהם גירסאת ה2.4 ואחת 2.0 ובניסעות שאני עושה עליהם פה ושם אני ממש נהנה , השילטה מההגה , הברקסים החזקים , הכח של המנוע , הכל נותן לי סיפוק שלא צריך יותר מזה וגם המראה הספורטיבי -מנהלי שכזה , ריפוד העור והעיצוב.

תודה רבה לכולם ושבוע טוב !

יעקב

עוד שאלה קטנה : האחזקה של BMW סידרה 3 שנת 03-06 נע במחירים של 75-130 K , יקרה מאוד יחסית להונדה ?

רק העלתי לאבי את השאלה והוא אמר אחזקה יקר , יקר מאוד וסתם הוצאה מיותרת על רכב שלא יתן יותר מההונדה.

יש מישהו שיכול להסביר לנו קצת יותר - מניסיון ? או מבדיקה של הנושא ?

פורסם

חבל שאתם שוללים את האוקטביה בגלל האימג' שלה כי אני בטוח שאתם תופתעו בנסיעת מבחן, רכב חזק ומפנק מאוד! זאת לא איזה מונית סטנדרטית, זאת אוקטביה 1.8 TSI שמאיצה ל100 קמ"ש בערך ב8 שניות, מנוע חזק מאוד וחסכונית עדיין למרות שהיא אוטומטית. לדעתי פשוט תקנו אוקטביה בצבע אזרחי יותר, כמו כחול (מתאים מאוד לרכב לדעתי) ולא לבן מונית. בכל מקרה, מה דעתכם על הפורטה גם? אין בעיות אחזקה, אחריות מאוד ארוכה, ויכולה להיות גם מהנה, בטוח יותר מהאלנטרה שיש לכם עכשיו.

בקשר לBMW, אם אתם מודאגים מעלויות אחזקה אני חושב שכדאי שתשללו כל רכב של BMW, אני על ביטוח צעיר שאני עושה משלם לא מעט על רכב שהוא די מהמיינסטרים. ואני חושב שאתה בערך בגיל שלי (19-20?) ולבטח את הBMW לא יהיה זול. עוד אופציה שכדאי לשקול - פאסאט 2007 2.0 דיזל LUXURY עם גירDSG , הרבה יותר עדיפה לדעתי על אקורד מאותו שנתון.

• תוכן חדש...