Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מיצובישי קולט 96. לא ראיתי שום דבר מתחת למכסה המנוע שמשמש כמד לנוזל הקירור, מישהו יכול לעזור?

פורסם

ואם יש מים ברדיאטור ובמיכל עיבוי היה חסר והגיע עד לקרקעית,הוספתי מים ירוקים במיכל עיבוי ולמרות זאת היה שוב חסר במיכל עיבוי וברדיאטור היה מלא,מה עושים?

פורסם

האם צריך להוסיף מי קירור גם למיכל העיבוי? כי הוספתי לרדיאטור ובכל פעם שאני פותח את הפקק(כשהמנוע קר) יש נוזל והכל תקין.

פורסם

הנה תמונה של תא מנוע שאני לא חושב שהוא של מיצובישי קולט, אבל ברכב שלי יש מיכל לבן בדיוק במיקום של המיכל הלבן בפינה השמאלית למטה שרשום עליו COOLANT, האם זה מיכל העיבוי? חשבתי שזה מיכל לעודפים...מהו תפקידו של מיכל העיבוי?

פורסם

פעם לא היה מיכל עיבוי והמים היו נשפכים החוצה דרך צינור עודפים .

היום צינור העודפים מחובר למיכל עיבוי .

כאשר המים מתחממים הם מתפשטים , עוברים למיכל העיבוי וכאשר המנוע מתקרר נוצר תת לחץ והמים חוזרים בחזרה לרדיאטור .

המערכת היא סגורה ואם אין נזילות מים לא אמור להיות חוסר משמעותי .

פורסם

כרגע אין מי קירור במיכל העיבוי, אני רוקנתי את המערכת והחלפתי את מי הברז שהיו במי קירור, כלומר הוספתי מים לרדיאטור, האם העובדה שאין מי קירור במיכל העיבוי אומרת שחסרים מים ברדיאטור(כי כשאני פותח את פקק הרדיאטור במנוע קר אז רואים את מי הקירור)?האם צריך להוסיף מי קירור למיכל העיבוי?

• תוכן חדש...