Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אתמול קטנוע חצה צומת באור אדום ואני נכנסתי בו והיו עדים ניטרלים לטובתי (כול החומר של החקירה אצל בוחן תנועה).

נגרם נזק די כבד לאוטו (כול הפח של הפרונט הלך), מהביטוח אמרו לי שלרוכב קטנוע אין ביטוח כלל מה הנהנלים במצב כזה ?

בביטוח אמרו לי שבמצב כזה יותר זול לתקן את הרכב על חשבוני מאשר להפעיל את הביטוח, מה כדאי לעשות במקרה כזה?

תודה מראש.

פורסם

תגיע להסדר עם רוכב הקטנוע שישלם לך את כל הנזק מכיסו הפרטי כי זה אשמתו ועם הוא לא יסכים תתבע אותו אישית.

זה מה שקורה שמחירי הביטוח לקטנועים בשמיים.

פורסם

אם הרוכב לא יסכים לשלם לך על הנזק, תצטרך לתבוע אותו.

לזה שמעליי,

אני תומך במאבק הרוכבים אבל זה לא קשור כאן. מדובר על ביטוח צד ג' שעולה כ 500 שקל בשנה.

emotion of motion

פורסם

מצב זה ממחיש את עיוותי האכיפה והמאבק בתאונות הדרכים. כיום הדגש הושם על העברות שבטרם התאונה, וכאשר התאונה, שלא עלינו, מתרחשת - הדבר כבר בד"כ לא מהווה עניין לציבור ע"פ המדינה, אלה לנפגע הרכוש בלבד. לדעתי טוב הייתה עושה המדינה אילו הייתה מגישה יותר כתבי אישום על סמך תלונות האזרחים נפגעי הרכוש, אפילו במחיר של ויתור על אכיפת העבירות הזוטרות.

פורסם

א. ברר מה הנזק לתיקון מכוניתך.

ב. אם הנזק גבוה מהשתתפות העצמית שלך ומייקור הפרמיה אז ברור ששווה לך להפעיל ביטוח ולא לשאת בהוצאות.

ג. בכל מקרה תוכל לתבוע את האופנוען אישית על הנזקים שנגרמו לך.

ד. נסה לסגור איתו את הסיפור ללא שום גורמים נוספים לפי סע' א'.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בביטוח אמרו לי שבמצב כזה יותר זול לתקן את הרכב על חשבוני מאשר להפעיל את הביטוח.

קודם כל בקש הצעת מחיר מבעל מקצוע בכדי שיהיה לך מושג על ערכו של הנזק, לסכום זה הוסף (תאורטית) שכ"ט שמאי - זאת העלות שלך.

בדוק מהו גובה ההשתתפות העצמית שלך לרבות תוספות הפרמיה בשנים הבאות עקב תביעה.

שקלל מה עולה לך יותר - תיקון עצמי או תביעת הביטוח שלך.

אם אתה תובע את הביטוח שלך, הם אמורים לשלם לך את עלות התיקון פחות השתתפות עצמית וכן כינון הפוליסה מחדש.

חברת הביטוח תתבע את רוכב האופנוע על הנזקים שנגרמו לה. במקביל, אתה אמור לתבוע את רוכב האופנוע בסכום של ההשתתפות העצמית, כינון הפוליסה ואובדן הפרמיה. (יש חברות שמאפשרות למבוטח שלהן "להשתלב" בהגשת תביעה יחד איתם על נזקיו שלו).

אם אתה לא תובע את הביטוח שלך, הדבר הראשון שאתה צריך לעשות, זה שהרכב יבדק ע"י שמאי. דו"ח שמאי מהווה ראיה אובייקטיבית בבית-משפט. לאחר מכו תקן מה שצריך, והגש תביעה בצירוף דו"ח שמאי, וקבלות על התיקון.

אתה צריך לקוות שבית-המשפט יפסוק לטובתך ושלרוכב הקטנוע יש מאיפה לשלם ורצון לשלם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

רציתי רק להוסיף כי ישנו יתרון בתביעה המשותפת עם חברת הביטוח. כאשר האזרח תובע בעצמו - הנתבע יכול להתנער מתשלום אפילו תוך בזיון בית המשפט ולא תמיד קל לגבות ממנו דבר מה. לאומת זאת לחברות הביטוח ישנו מנגנון משומן של הגבייה.

• תוכן חדש...