Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכל תלוי בך...

אני מניח שבית קפה זה דבר שהיא חווה תמיד ו"ממתג" אותך כ"עוד אחד". גם אם אתה מצאת חן בעיינה, אתה "ממתותג" כ"רגיל".

נסה משהו חריג.

תקבעו להפגש במקום הומה אדם, קניון למשל. יש המוווון מה לעשות בקניון.

למשל, תקבעות ללכת לקפה, לא במקום קבוע, אלא "ניראה בטח יש שם מקום נחמד לשבת"...

בדרך תיזכר שאתה צריך לקנות בגדים או משהו כזה, ותבקש ממנה עצה ידידותית לעזור לך לבחור בגדים.

תלכו ותחפשו בגדים, תעברו ליד חלונות הראווה, וצפו בהנאה בבגדים, תעיר הערות מצחיקות, תצחק טיפה על הסובבים וכו'..

אחרי חנות או שתיים שתיראו, תגש לחנות הכי הזויה, ביגדי חתנים, או ביגדי "שאנטי" ומשם אפשר להשטתות טיפה...

אתה יכול להכנס לחנות צעצועים למשל, ולשנות את ה"תוכנית". תגיד לה "אוי, חנות צעצועים. מעולה! ניראה לי שאני אקנה לאחיין שלי משהו לחנוכה... בואי, תעזרי לי בזה, את בטוח טובה בדברים האילו... איזה מזל שהגעת... פשש.. ממש "נס משמיים"... " תחזיק לה את היד ותגרור אותה לשם...

בחנות צעצועים אתה ממש יכול לגרום לה להרגיש כמו ילדה קטנה.

אפשר לשחק בבובות, אבא ואמא, ולראות לאז זה זורם. לא חייבים לקחת שתי בובות - בן ובת. אפשר לקחת בובת דינוזאור ואת גארפילד. :lol:

מלחמת חרבות זה גם דבר שהולך יופי...

כשאתה רואה שהיא מתחילה להשטטות יותר מידי או לצחוק בקול רם, תהפוך תוך שניה ל"אדם מבוגר ואחראי" תתפוס לה את היד, תביט אל תוך העיניים שלה ותגיד בקול שקט "תשמעי, עוד יעיפו אותנו מכאן בגללך... אם זה יקרה לפני שאני קונה לאחיין שלי מתנה את תהיי אחראית להביא לו אותה בחנוכה, ונצטרך לבוא ביחד, לארוחת חג אצלי, ואני אצטרך להסביר מי את וכו', ואת תצטרכי להסביר למשפחה שלך איפה את בחג... אני מקווה שאת טובה בתרוצים... כי המשפחה שלי חוקרים וחוקרים.. לא נעים... "

חכי שניה או שתיים, וזרוק עליה משהו (רך!) עם חיוך...

בהצלחה!

גילי

סלח לי שאני אומר לך את זה, אבל נשמע שאתה חי בסרט פנטזיה של וולט דיסני.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סלח לי שאני אומר לך את זה, אבל נשמע שאתה חי בסרט פנטזיה של וולט דיסני.

סלחתי...

אתה נישמע לי כטיפוס הגיוני ומחושב, תן לי להסביר לך את זה ככה:

מכיר את עקרון ה 80/20?

כמו ש80% מהרעש בכיתה מופק ע"י 20% מהתלמידים...

אז 80% מהמאמצים להרשים בפגישה ראשונה מצליחים ב 20% מהפעמים... וזה ממש מעט...

למה? כי אנשים עושים דברים רגילים, יוצאים לבתי קפה, דבר בנאלי לחלוטין.

עצם ה"יציאה" מטרתה היא לעשות משהו מעניין ולשבור את שיגרת היום-יום.

עצם זה שאתה יוצא עם מישהיא לבית קפה, הוא באנלי. ב 20% מהפעמים אתה תצליח להרשים אותה. אלא אם אתה "איש של בתי קפה". 80% מהאוכלוסיה הוא לא....

יוצא מזה שאם תעשה משהו שהוא חורג מהשיגרה תזכה ל 80% הצלחה. כי רק 20% מהזמן שהיא בילתה עם גברים היה מעניין.

80% מהרגעים המעניינם של האדם לוקחים 20% מתקופת חייו.

"מעניין" הוא מצרך נדיר.

80% מהאנשים המעניינים משעממים 20% מהזמן

אנשים מעניינם הם "מצרך" נדיר.

כאילו שיכולים לספק את הצורך במצרך הנדיר הזה שניקרא "זמן איכות", או מעניין כפי שקראתי לו כאן.

אנשים רוצים להיות ליד אנשים "מעניינים". כאילו שעושים דברים שהם לא בנאליים.

80% מהאנשים המחושבים שאני מספר להם את זה חושבים שאני מדבר אמת 20% מהזמן.

אתה מוזמן לערוך סקר קצר בין חברי ואני בטוח ש80% יגידו שרק ב 20% מהזמן יש איתי רגע משעמם...

סרט או לא, עניין של השקפה (מהצד) או דרך לחיים ;)

* עריכה: אחחח, דפדפן נקמן יש לי... התחלתי לכתוב והוא נעלם, ניסגר, מת, הלך לירעות בשדות הצייד האין סופיים של האפליקציות המתות... ומסתבר שהוא שלח מילים אחרונות לפני מותו...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בכיף גבר.. רק שתמשיך להיות אדם מעניין כל ימי חייך.

אני באמת לא מעוניין להיכנס כאן לעוד שרשור בנושא אומנות הפיתוי,היה אחד כזה לא מזמן כאן.

לילה טוב:-D.

פורסם
הוא אמר שיש לה ראש פתוח, אבל עדיין, אם היא דתייה צעירה כמו כל שאר הצעירות הדתיות,

בית קפה יהיה ה-דבר בישבילכם. אני אומר זאת בתור דתי שצלח את נושא הדייטים בשעתו.

מומלץ כן להזמין אוכל - זה עוזר לשבירת קרח, וכשאין מה להגיד, מהר דוחפים משהו לפה ומנסים מהר לחשוב על משהו:-D.

זה שידברתם עד עכשיו באמצעות האינטרנט, לא אומר שפבגישה אמיתית, השיחה תזרום ישר. הכי חשוב, לנסות לזרום ולא לחשוב על מה עשוי להשתבש.

יש הנוהגים שלא להזמין דברים שעשויים שלא להיטיב עם התדמית, כגון סלט עם פטרוזיליה שתיתקע בשיניים או פסטה

שתתחילו לשאוב אחד מול השני ולהשפריץ רוטב על הבגדים.

למרות שפעם ניגשתי עם בחורה שפשוט לא יצא לנו להיפגש. וכך שוחחנו שעות בטלפון. בסוף כשניפגשנו, כ"כ הכרנו טוב,

שאמרנו - יאללה כבר עם המוסכמות האלה, והזמנו את האוכל הכי טוב והכי כיפי. היה פסטה ברוטב עגבניות, סלט עם סומסום וקצח ושתייה טובה. היתה פגישה עם המון צחוקים ושעשוע. כיף להיזכר בזה.

סה"כ אתה בתחילת תקופה קסומה.

תיפגשו, אם תרצו תמשיכו הלאה לטיול רגלי, או קח אותה הבייתה (שלה!!!) ותתקשר למחרת.(יש לחוש את האווירה)

בכל אופן, כדי שלא להבריח אותה, אל תיזום פגישות במקומות סגורים ! (קולנוע זה סגור)

לפחות לא ב 5 פגישות ראשונות עד שתכירו קצת יותר.

קצת התבלבלת, לא נראה לי שזה שידוך ;)

פורסם

אתה לא צריך להיות חלק מה- 20\80 הזה כדי לגרום לבחורה גירוי וסקרנות.

אם אתה לוקח בחורה לקניון ומטמטם אותה באמצעות ביקור במאתיים חנויות, זה לא בהכרח יהיה טוב יותר מבית קפה.

הכל תלוי איך אתה מתפקד ב-2 המקומות וכמה היא רוצה אותך. גבר יכול ליצור גירוי במקום הכי משעמם בעולם (לדוגמא סיפריה או מוזיאון) ועדיין להביא הצלחה מירבית. הכל תלוי בך בתור בן אדם, ובכימייה שלך עם האישה.

אז אני לא מסכים עם הרעיון של לטמטם את הבחורה בחנויות. כי אם אתה לא תותח מבחינת יצירת גירוי אצל נשים אתה דופק את הדייט טוטל-לוס.

לבחור שפתח את השירשור, היום יום שישי (למעשה שבת כבר). תעדכן, אני סקרן. :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בוקר אור וחג שמח!

חבר'ה קצת עפתם לי על השירשור :lol: סתם סתם תמשיכו.

טוב, כנראה שאני חייב לעצור הכנה של עבודה בנושא תורת הקוואנטים ולהיות האיש השלילי בשרשור.

אז ככה - אני לא מכיר את הדתייה שלך ספציפית, מעולם לא פגשתי אותה. אבל מההכרות שלי עם מגזר הדתיות/חרדיות/דתיות-לייט/בנות-שירות/מחק את המיותר הבנתי שלרוב הבחורות האלו יש דפוס התנהגות מוזר שלא תמיד נקלט בצורה נכונה אצל גברים חילונים. קח בחשבון שלא תמיד כחילוני אתה תצליח לקרוא אותן כמו שצריך ולא תמיד הנחות שאתה עושה מההכרות שלך עם בחורות חילוניות מצליחות עם בחורות כאלו.

טוב, אני מתחיל להרגיש שאני לא ברור וקשה לי לבטא את עצמי בלי איזו משוואה דיפרנציאלית. אני אנסה לקצר.

הן לא תמיד מודעות למשמעות של ההתנהגות שלהן, והתנהגות שאצל חילונים היתה נתפסת כסוג של רמיזה לא תמיד בעלת משמעות כזאת אצלהן. אני מניח שזה בגלל שרובן חונכו בבתי ספר ומסגרות נפרדות כך שהקשרים שלהן עם "בנים" היו שונים משל החילוניות בנות גילן והן לא ממש פיתחו את השליטה באומנות הרמיזה והפלירטוט. אל תפתח יותר מידי ציפיות, Take it easy.

עכשיו אם תסלחו לי, אני חוזר לכוך שלי כדי להוכיח עוד שקר פיזיקלי כלשהוא.

אתה ממש לא שלילי, פתחתי את השירשור כדי להגיע מוכן מכל הכיוונים ואתם עוזרים לי!

הכל תלוי בך...

אני מניח שבית קפה זה דבר שהיא חווה תמיד ו"ממתג" אותך כ"עוד אחד". גם אם אתה מצאת חן בעיינה, אתה "ממתותג" כ"רגיל".

נסה משהו חריג.

תקבעו להפגש במקום הומה אדם, קניון למשל. יש המוווון מה לעשות בקניון.

למשל, תקבעות ללכת לקפה, לא במקום קבוע, אלא "ניראה בטח יש שם מקום נחמד לשבת"...

בדרך תיזכר שאתה צריך לקנות בגדים או משהו כזה, ותבקש ממנה עצה ידידותית לעזור לך לבחור בגדים.

תלכו ותחפשו בגדים, תעברו ליד חלונות הראווה, וצפו בהנאה בבגדים, תעיר הערות מצחיקות, תצחק טיפה על הסובבים וכו'..

אחרי חנות או שתיים שתיראו, תגש לחנות הכי הזויה, ביגדי חתנים, או ביגדי "שאנטי" ומשם אפשר להשטתות טיפה...

אתה יכול להכנס לחנות צעצועים למשל, ולשנות את ה"תוכנית". תגיד לה "אוי, חנות צעצועים. מעולה! ניראה לי שאני אקנה לאחיין שלי משהו לחנוכה... בואי, תעזרי לי בזה, את בטוח טובה בדברים האילו... איזה מזל שהגעת... פשש.. ממש "נס משמיים"... " תחזיק לה את היד ותגרור אותה לשם...

בחנות צעצועים אתה ממש יכול לגרום לה להרגיש כמו ילדה קטנה.

אפשר לשחק בבובות, אבא ואמא, ולראות לאז זה זורם. לא חייבים לקחת שתי בובות - בן ובת. אפשר לקחת בובת דינוזאור ואת גארפילד. :lol:

מלחמת חרבות זה גם דבר שהולך יופי...

כשאתה רואה שהיא מתחילה להשטטות יותר מידי או לצחוק בקול רם, תהפוך תוך שניה ל"אדם מבוגר ואחראי" תתפוס לה את היד, תביט אל תוך העיניים שלה ותגיד בקול שקט "תשמעי, עוד יעיפו אותנו מכאן בגללך... אם זה יקרה לפני שאני קונה לאחיין שלי מתנה את תהיי אחראית להביא לו אותה בחנוכה, ונצטרך לבוא ביחד, לארוחת חג אצלי, ואני אצטרך להסביר מי את וכו', ואת תצטרכי להסביר למשפחה שלך איפה את בחג... אני מקווה שאת טובה בתרוצים... כי המשפחה שלי חוקרים וחוקרים.. לא נעים... "

חכי שניה או שתיים, וזרוק עליה משהו (רך!) עם חיוך...

בהצלחה!

גילי

מצטער כל התסריט הזה זה ממש לא אני וממש לא בשבילי!

:sissies:

הדתיה שלי הייתה מלצרית בבית קפה לכן אני לא יודע אם זה כל כך מתאים, זה מקום שהיא רגילה אליו ולא מיוחד בשבילה.

לקבוע בקניון, להסתובב בחנויות, מידי פעם להכנס לחנות בגדים, לקנות איזה יוגורט באחד ממליון הדוכנים שפתחו בקניון, להשתטות קצת בחנות הצעצועים ואז לשבת בארומה/קפה-קפה.

אחלה של יציאה. במיוחד בשביל ההתחלה של הקשר.

את הסרטים ומסעדות תשמור לאח"כ..

לקנות יוגורט? היא התחילה לעבוד ביוגורטיה בשבוע שעבר :roll:

הוא רשם שהבחורה דתיה,לאן ציפית שיצאו ביום שישי בערב? לבית הכנסת?

אפשרי, אנחנו גרים המרחק הליכה (חצי שעה) אבל השבת היא במרכז אצל חברה.

אני מתכוון להתייעץ איתה בנוגע לסוג הדייט.

עכשיו היא רק צריכה להסכים :multi:

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם
להתייעץ איתה בנוגע לסוג הדייט? מה זה אומר?

כוונתי היא שאני אשאל אותה מה בא לה, בית קפה/מסעדה/סרט וכ"ו.

פורסם

טוב עכשיו כולם עצור סוסים !!!

יצאתם פעם עם דתיה ?

התחלתם פעם עם דתיה ?

ז@@נתם פעם דתיה ?

בחיית חלקכם אני לא בטוח שדיבר אי פעם עם דתיה .

מה אתה מחפש מהקשר הזה?

מה אתה חושב שהיא מחפשת?

הכרתם בפייסבוק?

סביר להניח שהיא עמוק בשלב החבר'ה (הסבר בהמשך)

יש הרבה תסריטים אפשריים וכמובן לא כל הדתיות אותו דבר , אבל אתה (ואתם) חייבים להבין שהיא באה ממנטליות אחרת לגמרי.

חוסר ההיכרות בולט פה מכמה הודעות , קח בחשבון שהיא יכולה להיות נחמדה צוחקת וכו' , אבל נגיעה אחת ביד שלה תשלח אותך לאלף עזאזלים.

בחורות דתיות בעיקר בגיל העדר ( משלב האולפנה עד קצת אחרי השירות לאומי, או החתונה המוקדם מבנהם), באות ממקום של חבר'ה,חבר'ה מהיישוב, חבר'ה מהתנועה, והחבר'ה של החברות מהאולפנה מהייישוב וכו', או כמו זה מוכר בציבור הזה "חוק דתיים שלובים " זה מגניב להכיר מלא אנשים.

היא יכולה להיות מאוד נחמדה איתך ולהיות בטוחה שאתה לרגע לא חושב על משהו , וגם מאוד תמימה ( אם היא תצא איתך לפחות חברה אחת שלה תאמר " את בטח תחזירי אותו בתשובה" תקווה שזו תהייה חברה ולא מחשבה בראשה שלה ).

שם של בחורה דתיה בגיל ה"עוד מעט שידוך" על סף גיל ה"יותר מחצי מהחברות התחתנו " חשוב לה מאוד כדי למצוא חתן שבציבור הזה זה משאת נפשן של הבנות בגיל העדר (ראה להלן) ואם אפשר שיהיה קצין בסיירת שלא מפנה ישובים אז הכי טוב .

היא תחשוב הרבה לפני שתהייה רצינית איתך , רק בגלל השם של " יצאה עם חילוני " .

אם היא לא תהייה מאוד רצינית איתך , אתה גם לא תראה כלום מהקשר הזה לא קשר וגם אם יש לה קצת שכל היא לא תשכב איתך אם זה לא יהיה בדרך לחתונה ( וגם אם זה יהיה בדרך לשם סביר להניח שלא תראה את הגן עד שלא תעשה רינגים).

ואם זה בסדר מבחינתך זה יפה מאוד , אבל יש לי הרגשה שבגיל 22 ...

כמובן שמצד שני היא יכולה להתגלות כליברלית מאוד ובחורה מעניינת ומתעניינת , אבל קח בחשבון שהן נדירות מאוד בגילאים האלו בציבור הזה.

הכותב גדל בציבור הדתי לאומי , יצאתי עם לא מעט בחורות מהציבור הזה ועם בחורות בשלבי עזיבת הציבור .

כאחד שגדל שם אני מכיר את התגובות הנפוצות כשפתאום חובב דת ומסורת ( דתי יום כיפור כזה) מתחיל עם אחת כזו (אני מדבר על התגובה שלה) .

נדירים המיקרים שזה עובד .

חשוב מאוד שלא תקח את מה שאמרתי ובגלל זה תעזוב , פשוט מאוד תהייה מוכן למנטליות אחרת לגמרי .

כי לאומת זאת אני גם מכיר בחורות דתיות שהבינו שאם החתן שלהן גם הוא בתול הוא בחיים לא ידע שהיא לא ...(אני יודע בוודאות על כמה..)

אני גם מכיר זוגות נשואים שאחד/דתי והשני/שניה לא .

בקיצור , תנסה , תזרום אל תהייה לחוץ ולא מלחיץ , ואם לא תבין משהו בסלנג הדתי אני אשמח לעזור .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

חברים תודה רבה על שיתוף הפעולה.

הבחורה החליטה שכנראה לא מתאים לה קשר מסוג כזה והחליטה לעצור את זה כאן לפני ששנינו נפגע יותר. :cry:

להתראות בשמחות!

פורסם

הדתיה שלי הייתה מלצרית בבית קפה לכן אני לא יודע אם זה כל כך מתאים, זה מקום שהיא רגילה אליו ולא מיוחד בשבילה.

אני מציע לך לבדוק אם היא ישנה עם פתקים, אם כן תברח!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
חברים תודה רבה על שיתוף הפעולה.

הבחורה החליטה שכנראה לא מתאים לה קשר מסוג כזה והחליטה לעצור את זה כאן לפני ששנינו נפגע יותר. :cry:

להתראות בשמחות!

דלג בן אדם , תאמין לי .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...