Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית עדיף אחרי ושנית אם אתה הולך למכון שמכבד את עצמו הוא לא יעשה כיוון פרוט כלל אם הצמיגים שלך בלויים ואף יותר מכך אם יראו בעיות של תפוחים או כל בעיה ברכיב שעלול להשפיע על הכיוון ידרשו לתקן ולחזור.

פורסם

צמיגים משפיעים על גובה הרכב במעט וזה משפיע על מדידת הזוויות ולכן רצוי לבצע כווני גאומטרית מתלים לאחר החלפת צמיגים לחדשים.

×
×
  • תוכן חדש...