Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי קורסה 1998 ידנית ,נפח 1200 סמ"ק.

דולקת לי נורת CHECK,בחיבור סורק,החשמאלי אמר לי שזה חיישן גל זיזים (כיוון הצתה אם אם הבנתי נכון)

דבר נוסף,לאחר בדיקה של טנק מלא,הקורסה שלי שורפת דלק ביחס 1:10(רק בעיר יש לציין,עשיתי את המיכל האחרון)

שאלה 1: האם חיישן גל זיזים כזה חשוב,כי רק חודש הבא יהיה לי את התקציב להחליפו(כ450 ש"ח מקורי)

שאלה 2: האם הצריכה שלי נורמלית? והאם קשר לחיישן גל זיזים תקול לבין לצריכה מוגברת של דלק?

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

1. חיישן גל זיזים אחראי על תזמון נכון של ההצתה ולכן הוא מאוד חשוב!

חיישן לכוי יכול לגרום לצריכת דלק גבוהה, זיהום אוויר גבוה, תפקוד לא "עגול" ויפה של המנוע ועז לחוסר יכולת להתניע את המנוע!

2. ראה סעיף 1.

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

לחיישן גל זיזים בדגם הזה כמה תפקידים חשובים -

-הוא עוזר ליחידת הבקרה להבין מתי בוכנה מ"ס 1 בתחילת מהלך עבודה - התנעה קלה יותר מהירה.

- עוזר ליחידת הבקרה לחשב את מיקומם היחסי של הצלינדרים השונים במהלך עבודה -לחישוב נקודת הצתה.

- משמש כגיבוי נקודת תזמון בכשל של חיישן הסל"ד (קראנק).

כשל בחיישן הזיזים או במעגלו יעביר מייד את המחשב למוד חרום אשר בגינו המחשב יאחר את ההצתה בכ - 12 מעלות קבוע מסיבות בטיחותיות ולא תהיה בקרה על הנקישות במצב זה בדגם זה.

היות וההצתה התאחרה - הספק המנוע ירד ואתה לוחץ יותר על דבשת התאוצה לקבלת ביצועים לכן הצריכת דלק גם עלתה.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

תודה לעונים,חיים לך במיוחד על הפירוט.

אני מבין שנזק למנוע או מרכיבים אחרים לא צפויים,אם אחכה כחודש(מישהו אמר שעות נוספות?)

ממוצע ק"מ בחודש הוא כ400-500. ואז אני מאמין שאתקן את התקלה.

מנוע V6 בלי להתבייש.

• תוכן חדש...