Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שהם יד 0.

אוטו דיל לוקח על עצמו לשחרר אותם מהבונד, הוא משלם הכל לפני שיש לקוח, וככה הוא יכול למכור יד 0 עם אפשרות להעלות את הרכב לכביש מידית.

הסכנה זה שאם הרכב לא נמכר אוטו דיל מפסיד כסף (תזכורת, הוא כבר שילם את כל המיסים)

עם עושים את זה החל מאיביזות ב 100K ש"ח ועד S8 ו R8 במיליון שקל.

למה להם ? יש מספיק אנשים שבמקום להכנס לסוכנות ולקבל אולי הנחה של 1000 שקל מוכנים לשלם סכום מלא אבל לראות את הרכב לפני ולקבל אותו תוך חצי שעה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

למכוניות שבמודעה יש כבר מספר רישוי - משמע הן רשומות על שם מישהו.

אם הן רשומות, הן לא יד 0 אלא יד 1.

סוחר לא יכול לרשום על שמו רכב חדש תוך ניצול רשיון הסוחר בכדי שהרכב ישאר יד 0.

אגב, במקום כל הספקולציות, תנסו להתקשר לעובד ולאשי ולברר פרטים. לא נראה לי שהם ישמחו לנדב מידע.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הרמתי את הכפפה, אכן הרכב יד 1 ואם אני קונה אותו אני כבר יד 2.

כשניסיתי להבין למה לבוא אליהם אם באלפא אני מקבל אותו מחיר על יד1 הם ענו שבאלפא זה לפני מס בולים ומס בלבולים (טוב לא באופן הזה אבל זה יותר מצחיק לרשום את זה ככה) ואצלהם המחיר הוא מידי כולל הכל על הכביש, רק תבוא לקחת.

ניסיתי להבין מה המחיר הסופי, אמרי לי, תבוא, אנחנו לא סוגרים מחיר בטלפון.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...