Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה לי זאפקו רפרנס 4 ערוצים בתקציב של 1000 שקל (אני הולך לפי הJBL החדש)

אישית- אני טס לקנות אותו, לא חושב פעמיים בכלל.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר להסיק שהתקציב מסתובב סביב ה1000 (JBL 1004 עולה אלף והוא אמר שהוא יכול לקנות אותו חדש.)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
גם הפייז אפשרי.. שגיא - לך היה את הRS4, לא?

מוטי- מה יש לסלסטרה ברמות הללו - תן דגמים.. זה בכלל באותו דרגת תקציב? יש משהו אקטואלי ביד-שניה? לא נראה לי...

כן היה לי את הRS4 , לא חושב שתמצא כזה למכירה ביד שנייה בקרוב, אבל את האח הגדול אופוס 170X4 ! יש שניים כאלו למכירה ביד שנייה בפורום , לא מבין מה ההתלבטות בכלל..רק הנקמיצ'י יכול לתת לו פייט מבין המגברים שהועלו פה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
לדעתי סדרת הi force של זאפקו או הפיניקס לא עומדים בפני הנקמיצי' המדובר,

מה עם סלסטרה המקביל?

מוטי אתה סבבה ובאמת אני מעריך את הרצון לעזור, אבל אני רואה שכותבים לי פה אנשים שהיו להם את המגברים הנ"ל או דומיהם והם יכולים לתת עליהם דעה כלשהי. אבל פשוט אני לא מבין על סמך מה אתה מייצר וכותב בסלע כאלה קביעות נחרצות לגבי מגברים...

כמה יצא לך לשמוע סט-אפ עם הi-force? כמה יצא לך לשמוע עם phoenix gold? כמה עם נקמיצ'י???? היה סט-אפ דומה ביניהם (קומפוננטים)? השתמשת באותו דיסק? אותו סדר גודל של רכב?

באיזה אופן הפניקס-גולד "לא עומד בפני" הנקמיצ'י? אין עומק? חסר חדות? במה?

אם באמת היו ברשותך חלק מהמגברים הנ"ל או שבדקת והשוות ביניהם לעומק, ופשוט כתבת לי את תוצאות ההשוואה אז אני מתנצל מראש.

פורסם

מהרשימה הנ"ל אני הייתי הולך על הנקמיצ'י - טוב אני קצת משוחד (ראה חתימה ) :-).

עכשיו ברצינות - שמעתי את רוב המגברים האלה (חוץ מהרץ) , את הרוקפורד היה לי לפני כמה שנים ומביניהן אני חד משמעית

בעד הנקמיצ'י . שוב אני לא יודע מה הבדלי המחירים בן כל המגברים שרשמתה אבל אם הם מינורים אז... :lol:.

החסרון היחיד של המגבר הזה מבחינתי הוא המידות שלו אבל זה בקטנה .

מצד שני יש כמה דברים שאני מאוד אוהב (בנוסף לצליל שלו) :

כל החיבורים הם בצד אחד , יש לו אפשרות לפסטרו , עובד אם אות כניסה עד 8 V (ישנו בורר) , כל הכיוונים נמצאים בחלקו העליון

של המגבר .

וזאת דעתי בכל אופן :wink:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

מוטי אתה סבבה ובאמת אני מעריך את הרצון לעזור, אבל אני רואה שכותבים לי פה אנשים שהיו להם את המגברים הנ"ל או דומיהם והם יכולים לתת עליהם דעה כלשהי. אבל פשוט אני לא מבין על סמך מה אתה מייצר וכותב בסלע כאלה קביעות נחרצות לגבי מגברים...

כמה יצא לך לשמוע סט-אפ עם הi-force? כמה יצא לך לשמוע עם phoenix gold? כמה עם נקמיצ'י???? היה סט-אפ דומה ביניהם (קומפוננטים)? השתמשת באותו דיסק? אותו סדר גודל של רכב?

אם באמת היו ברשותך חלק מהמגברים הנ"ל או שבדקת והשוות ביניהם לעומק, ופשוט כתבת לי את תוצאות ההשוואה אז אני מתנצל מראש.

לא שמעתי את כל המגברים,אלא חלקם.

כתבתי את מה שכתבתי בהתבסס על שמיעה,ובהתבסס על דברים שנכתבו פה בפורום ע"י אנשים מוכרים וטובים.

אני לא חושב שאפשר להשוות jbl1004 לנקמיצ'י הזה.

ובכלל לא קבעתי נחרצות אלא רק נתתי את דעתי.

בכל מקרה ,בהצלחה

פורסם

אני יכול לענות לך על זה.

הנקמצ'י הרבה יותר טוב, מנסיון:).

under construction..

פורסם

לגבי מבנה המגבר של נקמיצ'י - שמתי לב לזה וזה באמת אחלה בשביל כיוונים וכיולים..

ניר ואלכס - בהשוואה ל-Phoenix gold Octane (שלא הופיע ברשימה המקורית)? באותה רמה?

פורסם

אין מה להשוות בינהם.

סדרת האוקטן של פיניקס גולד רחוקה מלהיות רפרנס על איכותה או טיבה של החברה הנ"ל.

מילא הקסנון,טנטרום והטיטניום.

האוקטן די בסיסית ולא מציגה שום דבר מזהיר.

מדובר על מגברים שלא עומדים בהצהרות שלהם, בעלי תקרת רעש מאוד נמוכה, לא מפורטים.

הנקמיצ'י הנ"ל הוא מגבר הרבה יותר איכותי, כמוכן, תבדוק לגבי הקרוס שלו, כי אני לא זוכר אבל בדגם הקודם היה מדובר גם על קרוס שתומך BAND-PASS.

לכן, ייתכן וזה גם בדגם החדש.

בנוסף, לקהל המעריצים:), מי שמתכנן ותיכנן את מגברי נקמיצ'י זה סטפן מנץ'- ZED-AUDIO.

under construction..

פורסם

אני חולק על כל מה שכרגע אמרת.

אני לא בטוח שהם אובררייטד, גם אם כן- במקום 75RMS לערוץ הוא מוציא 72RMS, נלך רחוק, 70.

במסגרת המחיר, לעומת JBLים מומלצים ושאר מגברים- ברמה גבוהה הרבה יותר.

מבין הרשימה הנ"ל הנקמיצ'י כמובן בדרגה מעל, אין על זה ויכוח.

מתחת לנקמיצ'י הפניקס ולדעתי אין על זה בכלל ויכוח.

פורסם
אין מה להשוות בינהם.

סדרת האוקטן של פיניקס גולד רחוקה מלהיות רפרנס על איכותה או טיבה של החברה הנ"ל.

מילא הקסנון,טנטרום והטיטניום.

האוקטן די בסיסית ולא מציגה שום דבר מזהיר.

מדובר על מגברים שלא עומדים בהצהרות שלהם, בעלי תקרת רעש מאוד נמוכה, לא מפורטים.

הנקמיצ'י הנ"ל הוא מגבר הרבה יותר איכותי, כמוכן, תבדוק לגבי הקרוס שלו, כי אני לא זוכר אבל בדגם הקודם היה מדובר גם על קרוס שתומך BAND-PASS.

לכן, ייתכן וזה גם בדגם החדש.

בנוסף, לקהל המעריצים:), מי שמתכנן ותיכנן את מגברי נקמיצ'י זה סטפן מנץ'- ZED-AUDIO.

חבל עליך אם לא היית מזכיר את הקסנון במשפט שלך :-D

כמו שניר אמר, ואני בדעה שלו בדיוק PG היתה חברה מדהימה, בסדרות כמו טנטרום וקסנון, רואים את זה ברכיבים של המגבר, בטכנולוגיות שיושמו עליו ובעוד לא מעט דברים, לצערי הדגש הוא על היתה, היות והיום מדובר על חברה שנשאר ממנה השם, וכל השאר כמעט זה ליינים ג'נריים מהמזרח הרחוק

לדוגמא אם תסתכל על הקסנון 4.200 תוכל לראות שלמרות שמדובר במעגל אחד, ספק הכח מופרד בצורה ברורה מאוד משאר הרכיבים, וגם מודול היציאות באופן עקרוני דיי מופרד עם עצמו,

הינה לדוגמא קסנון 4.200 מגבר שבנוי כמו שצריך

watermark.php?file=5422

ופה אפשר לראות את האוקטi ולראות איך הוא בנוי, בהחלט לא זבל סיני, אבל גם לא פאר היצירה

watermark.php?file=5303

פורסם
אני חולק על כל מה שכרגע אמרת.

אני לא בטוח שהם אובררייטד, גם אם כן- במקום 75RMS לערוץ הוא מוציא 72RMS, נלך רחוק, 70.

במסגרת המחיר, לעומת JBLים מומלצים ושאר מגברים- ברמה גבוהה הרבה יותר.

מבין הרשימה הנ"ל הנקמיצ'י כמובן בדרגה מעל, אין על זה ויכוח.

מתחת לנקמיצ'י הפניקס ולדעתי אין על זה בכלל ויכוח.

מה זה אין על זה ויכוח?

בגלל שאתה מוכר את המגבר הזה?:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=293325

בגלל זה אתה מגן בחירוף נפש על המגבר הזה?

לא מדובר על זבל.

אבל מדובר על מגבר בינוני, שמגיע מבית שפעם היה נחשב טוב אבל כל קשר בינו לבין האיכות של PG הוא רק השם.

הוא לא מדהים בנתוניו, הוא אפילו לא מוציא את מה שהוא מוצהר.

ברמתו ניתן למצוא מגברים טובים יותר כמו האודיסון SRX4 או הסאן-דאון 100.4 וכו'.

דווקא, הJBL 1004 לא נראה כלכך רע לעומת הפיניקס גולד:).

זה הJBL:

JBL-GTO-1004-2.jpg

וזה הפיניקס גולד:

watermark.php?file=5303

ממש לא ליפול מהרגליים..

under construction..

• תוכן חדש...