Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך הנסיעה נוצר חור בצינור ויצא ממנו שמן גיר ( בסמוך לרדיאטור ) קיצרתי במקצת את הצינור וחיברתי אותו בחזרה כרגע אין נזילה אבל יש בעיית סחיבה כאשר הטורים במנוע עולים והרכב זז לאט ובהילוך אחורי כמעט ולא זז בכלל מה צריך לעשות ?

פורסם

סליחה על השאלה, וזה דבר מובן מאליו, אבל יש כאן אנשים ברמה טכנית שונה, ולא תמיד אפשר להבין, לאיזה רמה לכוון.

בקיצור, האם השלמת שמן גיר לרמה תקינה, אחרי הנזילה?

פורסם

אחרי שסידרתי את הצינור אז בדקתי את מצב השמן במדיד ולא חסר ( כאשר המנוע היה חם בפעולה בהילוך סרק )

פורסם

התחיל מידי איך שנוצר הקרע בצינור ונישאר גם אחרי שחובר מחדש ולא ניראה כי יש כיפוף בצינור האם יכול להיות שיש אויר במערכת ?

פורסם
אחרי שסידרתי את הצינור אז בדקתי את מצב השמן במדיד ולא חסר ( כאשר המנוע היה חם בפעולה בהילוך סרק )

שלום רב !

לא הגיוני שלא היה חסר נוזל הדראולי באם היתה נזילה, או שגילית את הנזילה מיד שפרצה?!

מה הסכוי שחיתוך קצה הצינור והרכבתו מחדש, גרמה ללא כוונה תחילה, לצינור גומי להסתם בגלל הקטע הפנימי של הצינור גומי שמתפוררף מומלץ להחליף את הקטע צינור גומי , שאפשרי להחליף בחדש, ולבדוק שוב, אין סיבה שהתיבה תחלעק או תצא מפעולה רק בגלל קרע בצנרת שתוקן, לא ידוע לי על אוויר במערכת הדראולית, אך המתן לתגובות נוספות ממוחים בנושא.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

קודם כל אציין שאני לא מומחה כדיי שלא ימחקו לי את ההודעות בטענה שאני כן.

בכל אופן יש לי ניסיון לא קטן עם הרכב הזה בתצורה אוטומטית.

לגבי הצינורות האלה של הגיר,יש שיטה למנוע את הסדקים שלהם בחיבורים וזה ע"י חיבור צינור בצורה ישרה לחלוטית ותפיסתו בצורה זו ע"י אזיקונים,ישר בנקודת החיבור לרדיאטור ולא מכופף,הכיפוף גורם לסדקים בחיבורים,צריך לתפוס אותו לכל האורך בצורה ישרה לחיבור שלו ברדיאטור.

אם נזלו לך כמה טיפות,בדקת מיפלס והיה תקין,עדיף שיהיה קצת פחות ולא קצת יותר.

לפי דעתי אבל אני לא בטוח כי אין מספיק נתונים,הבעיה שלך היא כמו שהוואקום גיר נדפק,החלק של הוואקום,זה מין חלק כזה שיושב על הגיר,אם הוא נדפק,או שיש לך עשן בלחיצה על הגז,עוד מאפיין זה שההילוכים לא מתפקדים כמו שצריך והרכב כאילו נתקע על הילוך אחד,אמרת שרוורס בקושי זז,אמרת שהטורים עולים והרכב לא זז....זה הסימפטום,מה שכן יכול להיות גם גוברנר,זה עוד חלק שקשור לגיר,2 החלקים הללו חיצוניים. בכל אופן אני חושב שבעייתך קשורה לגיר,הטורים עולים והרכב לא זז,אין סחיבה,כמו כן יש לך בעיה עם הרוורס.יכול להיות יד המקרה בדיוק נדפק לך החלק וגם גילית את הנזילה,בכל מקרה רק לידיעה הוואקום גיר עולה 300 ש"ח מקורי ולהחליף אותו זה כמו להחליף בורג,פותח הברגה וסוגר את החדש,לגבי הגוברנר,לפתוח אותו זה 3 ברגים,5 דקות עבודה אבל צריך להיזהר כי זה חלק עדין,בגוברנר אני לא ממליץ להתעסק לבד,שיפוץ שלו זה סביב ה 200 שקל כולל פירוק והרכבה.

מקווה שעזרתי במשהו.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

שלום רב !

צר לי משה ידידי הנכבד, אינני מאמין ביד המקרה, ואינני מאמין בצרוף מקרים, לכן אני טוען ויתכן שאני טועה, שהרכבת הצינור גומי מחדש, גורמת לאי הספקת נוזל הדראולי, ונוצר מחסור משמעותי במערכת.

אני מטיל ספק שהגוברנר שהוא רכיב המתקלקל תכופות ברכב זה, נפגע בצרוף מקרים לאיסוד השמן על ידי הנזילה.

הבחור לא התלונן על עשן סמיך, הנובע מיניקת וואקום שגורמת ליניקת שמן הדראולי למערכת הפליטה.

הבה נמתין להבהרה ממנו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יכול גם להיות שאם הוא קיצר משמעותית את הצינור זה גרם לו לכיפוף בנקודה מסויימת ואז לא מגיע שמן או לא חוזר שמן לגיר,אגב במצב כזה הגיר יתחמם לך וזה לא כדאי כי זה כאילו לנסוע בלי רדיאטור לגיר.

קיצר

צריך לרדת מתחת לרכב ולראות מה מצב הצינורות זה קודם כל.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...