Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הלקה בגלל של האוטו שלי מתקלפת וצריך לעשות צביעה מחדש,הצבע הוא כחול תכלת כזה גוון יפה אבל לא מטאלי,

דלת אחורית שמאלית קיבלה פעם שפשופים וירד הצבע כנראה ועשו תיקוני צבע ממש נחותים ופשוטים זאת אורמת רק עברו על זה עם מברשת קטנה בצבע כחול אבל ממש לא בגוון של צבע הרכב,כנראה עשו את זה רק כדי שלא תתפשט חלודה או משהו,פגיעה ממשית אין בדלת זה רק שפשופים שצריך לעבור עליהם עם משייף ולעשות צביעה לפי מה שראיתי.

השאלה שלי כמה עולה צביעת גג+דלת פחות או יותר ?

ואיפה יש מקומות מומלצים לזה ובזול לא משהו יוקרתי.

תודה.

פורסם
העלות בערך 900-1200 ש"ח + מע"מ.

מהיכן אתה בארץ?.

בברכה - רפי לין

אני קיבלתי הצעה מבחור דיי מקצועי, שההצעה כוללת גג שלם מרזבים, ומשקופים של 4 דלתות, פלוס 2 מראות ב1000.

מחיר למזומן, ויש עוד על מה לדבר.

פורסם
אני מת"א

סקיפר מי הבנאדם והיכן יושב ?

תודה.

לבחור קוראים אילן, והוא מאיזור המוסכים מאחורי האצדיון בר"ג. יש לי את המספר והכתובת בעבודה אז רק ביום ראשון אני אוכל לתת לך אותם. ד"א הפנו אותי אליו ממוסך רייך שהוא המוסך המורשה של רנו ניסאן, ואמרו שהם צובעים שם את כל המכוניות ככה שהוא חייב להיות מקצועי, וגם יצא לי על הדרך לראות מכונית שהם עובדים עליה בפנים , ודיי מרשים, אבל על כל מקרה עדיף שתקבל עוד הצעות מחיר ככה שתוכל להשוות + -

פורסם

אני פתוח לעוד הצעות חבר'ה

סקיפר אם תוכל יום ראשון לשלוח לי בפרטי את הטלפון של המקום או כתובת אני אשמח.

תודה

פורסם
כל הלקה בגלל של האוטו שלי מתקלפת וצריך לעשות צביעה מחדש,הצבע הוא כחול תכלת כזה גוון יפה אבל לא מטאלי,

דלת אחורית שמאלית קיבלה פעם שפשופים וירד הצבע כנראה ועשו תיקוני צבע ממש נחותים ופשוטים זאת אורמת רק עברו על זה עם מברשת קטנה בצבע כחול אבל ממש לא בגוון של צבע הרכב,כנראה עשו את זה רק כדי שלא תתפשט חלודה או משהו,פגיעה ממשית אין בדלת זה רק שפשופים שצריך לעבור עליהם עם משייף ולעשות צביעה לפי מה שראיתי.

השאלה שלי כמה עולה צביעת גג+דלת פחות או יותר ?

ואיפה יש מקומות מומלצים לזה ובזול לא משהו יוקרתי.

תודה.

צבע לגג עולה בין 500 ל 600 שח ולדלת 400

יש זולים יותר אבל לא אמינים ולא ממולץ ביפו ברמלה וכל מיני מקומות

פורסם

אילון ממוסך בני ברק, נמצא ברחוב ברוך הירש (מאחורי אצטדיון ר"ג) טל: 03-5707020

קח בחשבון שהוא לא יכול לתת לך הצעה בטלפון כי אין לו מושג מה הנזק, ובדרך כלל אנחנו לא רואים דברים מסויימים שבעל מקצוע כן רואה, אז עדיף לך לפנות קצת זמן ולקפוץ לשם.

זהו מקווה שעזרתי איכשהו....שיהיה שבוע נפלא לכולנו

פורסם

המקום משמש גם כצבעי של מוסך סוזוקי / קרייזלר הקרוב וכפי הנראה הוא באמת עושה עבודת צבע טובה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מאיזור המרכז ובעל ידיים טובות,יש מישהו שנראה לכם אופציה נוספת שיכולה להיות זולה יותר?

זה לא איזה מרצדס 2010 ככה שגם עבודה ממוצעת + מתקבלת אני לא מעוניין להשקיע על זה פשוט אלפייה זה נראה לי מוגזם.

מחר אני בכל מקרה מתכוון לסגור את הסיפוטר אולי יש המלצות לעוד אנשים ?

תודה

פורסם
מאיזור המרכז ובעל ידיים טובות,יש מישהו שנראה לכם אופציה נוספת שיכולה להיות זולה יותר?

זה לא איזה מרצדס 2010 ככה שגם עבודה ממוצעת + מתקבלת אני לא מעוניין להשקיע על זה פשוט אלפייה זה נראה לי מוגזם.

מחר אני בכל מקרה מתכוון לסגור את הסיפוטר אולי יש המלצות לעוד אנשים ?

תודה

דווקא בסיפור הזה, המושג של מה שבזול עולה בסופו של דבר ביוקר, הוא הנכון ביותר, שנה שעברה אחי הלך ל"חאפר" לצבוע מכסה מנוע וכנף קדמית. הקיצר, האוטו היום אחרי קצת פחות משנה וחזר למצבו הקודם. ועכשיו הוא צריך לשקיע סכום שאם היה משקיע אותו מהתחלה הוא לא היה צריך להוציא פעמיים ואפילו יותר מפעם אחת טובה, שלא לדבר על זמן, עצבים ועוד כל הדברים שכרוכים בזה.

אבל שוב זה שיקול אך ורק שלך.

מקווה שתמצא מישהו שגם זול וגם יעשה לך את העבודה.

• תוכן חדש...