Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני ממש לפני הקניה ורצתי לשאל כמה דברים על העיסקה הבאה:

דהייטסו סיריון שנת 97 (עלה לכביש בספטמבר 96) עם 46000 ק"מ מליסינג (מישהי בעבודה נהגה בה) בהנחה של 15% (62000 ש"ח במקום 73000 ש"ח). נסעתי עליו ואהבתי את הנסיעה.

רציתי לשאל האם עדיין כדאי לקחת אותו לבדיקה אפילו שנהגת לא מודעת לבעיות מיוחדות (אין לה טעם לשקר)?

וגם הייתי רוצה לדעת איך השוק שלה? האם העיסקה משתלמת?

תודה.

פורסם

חד משמעית - קח את הרכב לבדיקה. מכון בדיקה או מוסך לבחירתך, אבל בדוק את הרכב אצל בעל מקצוע. יש דברים שאתה לא רואה אבל הם שם, וחבל שתגלה אותם מאוחר יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בגדול, רכב מדהים. הייתה לי אחת פרטית מודל 2006 במשך שנתיים וחצי. אבל, וכן ה'אבל' הגדול - שלי הייתה פרטית. כלומר, מטופלת ושמורה, ומבוקשת. ואנשים הלכו מכות בכדי לקנות אותה ממני (כי רוב הסיריונים הם מליסינג, ככל הנראה). אחרי שעתיים בלבד הורדתי את מודעת המכירה מאתר יד2 (על הרכב אפילו לא הספקתי לשים מודעה...)

לגבי סיריון מליסינג, הסיפור שונה - השוק מוצף במכוניות כאלה. אין לי מושג איך השוק יגיב בעוד שנתיים שלוש לעניין - בכל מקרה, תמיד רכב פרטי ימשוך יותר צרכנים, ובצדק.

אם יש לך תחושה טובה, לך על זה. אבל בכל מקרה, קח הרכב לבדיקה לפני הקנייה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אני לקחתי אחת כזאת לבדיקה עם 10K במונה , הבחנתי שהרכב עבר תיקון מקדימה (ולא היה קל לזהות), בעל הרכב אמר לי שזו תאונת חניה.. ואחרי בדיקת מכון גילו לי שהרכב עבר תאונת שילדה מלפנים (כנראה הרכב נפל בחניה של הקניון מקומה 2 לקומת קרקע) בכל מקרה לצערי הפסדתי 500 ש"ח אבל לא הפסדתי הרבה יותר (למרות שיצאתי קצת מטומטם שלא חייבתי אותו בבדיקה)

• תוכן חדש...