Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשיטוטיי בלוח המשומשות גיליתי שהדגמים בנפחים הללו נפקדים כמעט לגמרי, ולמרות שמצאתי פרט שמור במיוחד שחמדתי לי, תהיתי האם מדובר בדגם שאיאלץ לבלות אתו את שארית ימי חלדי לנצח ללא קונה עתידי. כמובן שהתשובה המתבקשת היא: "אם הוא לא מככב ברשימת המשומשות, ודאי שאין לו ביקוש, טמבל"; אך לא כך הדבר תמיד, ולראיה, ולהבדיל, הדבר דומה למתרחש עם דגמי ספורט ושאר מיני אקזוטיקה. ברור לי שללא יומרות ספורטיביות בעליל ואקזוטיקה של תימני בשעריים מצד הקליאו, אני עלול להיוותר עם סתם דגם חזק וחסר ביקוש, ואין לי את המותרות האלה כרגע.

מה גזרתכם? האם זהו דגם נפל שאיבד לחלוטין את זכות קיומו לטובת ה-1.4 16V? או שמא בכל זאת הביקוש הדל עולה על ההיצע העלוב בהתאמה? בקיצור (לטובת בעלי הפרעות הקשב והריכוז), אצליח להיפטר ממנו בבוא היום או לא?

עד כאן החפירה :wink:

פורסם

הקליאו הם ממש לדעתי לא רכב נסחר, המון סיפורים שמעתי על רכב שכל שני וחמישי במוסך, אם אתה אוהב צרפתיות הייתי הולך על ה206 1.6 16V

צרפתי זה הכי אחי

פורסם
הקליאו הם ממש לדעתי לא רכב נסחר, המון סיפורים שמעתי על רכב שכל שני וחמישי במוסך, אם אתה אוהב צרפתיות הייתי הולך על ה206 1.6 16V

אני נוטה להסכים אתך, פרט לעניין האמינות שפחות מדאיג אותי, שכן במשפחתי קיימים שני הרכבים בדגמים מעט שונים (קליאו 1.4 16V אוטו' ופיז'ו XS 1.6 8V), ודווקא ה-206 בעייתית יותר, וגם זה לא פוסל אותה מבחינתי. איבוד הערך מטריד אותי יותר, וכאן התמונה לדידה של הקליאו עגומה ביותר. הצצה במחירון מגלה נפילות שנתונים קיצוניות יחסית לרכב סטנדרטי. מהאירופאיות רק הפונטו שומרת על ערכה.

צר לי שאני מצטייר כמי שרואה ברכב מוצר עובר לסוחר ותו לא, אך כרגע זה כורח, והייתי מעדיף 206 חמימה אלמלא זאת.

פורסם

הקליאו B 16V היתה פשוט יקרה מידי ומחירה התקרב מידי לזה של המגאן, מה שחיסל מראש את סיכויי הצלחתה.

כמכונית, היא עדיפה על דגם ה 1.4 - יש לה מנוע מעולה וביצועים טובים, היא מאובזרת היטב ולא יקרה יותר לתחזוקה מדגם ה 1.4.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...