Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במידה ובן משפחה מקרבה ראשונה מעוניין להעביר את הרכב אליי מבלי שתהיה ירידה בערך, האם אפשר להוסיף אותי בתור "בעלות משותפת" או להעביר בעלות מבלי שתהיה עלייה בכמות הבעלי רכב?

פורסם

שלום רב

חיפוש קצר באתר של משרד התחבורה העלה את השורות הבאות:

הוספת שותף לרשיון רכב הוספת בן/בת זוג לרשיון הרכב, מתבצעת במשרד הרישוי ללא תשלום וללא הוספת רישום בעל נוסף ברשיון הרכב.הוספת שותף כמו הורים אחים ילדים, וכו, מתבצע כמו כל העברת בעלות בתשלום ורישום נוסף במספר הבעלים לרכב, בסניפי הדואר בלבד.

בהצלחה

סלע

פורסם

זה בעיקר עניין של תו חנייה בת"א, כבר קיבלתי תו "זמני" לשנה מכיוון שזה היה על רכב של בן משפחה.

אני רוצה לקבל תו חנייה גם לרכב הזה, מבלי הצורך להעביר בעלות ושהערך יירד.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער שאני מקפיץ שרשור ישן , אבל חשבתי שעדף להתעלק על אחד קיים מאשר לפתוח אחד חדש.

האם יש דרך להוסיף בעלות מבלי לאבד יד? מדובר בהורה ובנו. הוספת היד היא בשביל תו בעיר גבעתיים (שעדיין לא מסכימים לתת תווים לאנשים שהם לא בעלי הרכב)

מדובר בהוספת יד ולא העברת יד.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

תודה רבה.

התשובה המלאה לכל מי שמעוניין:

האם ניתן להוסיף שם נוסף לבעלות של רכב?

הוספת בן או בת זוג לרישיון הרכב, מתבצעת במשרד הרישוי בנוכחות שני בני הזוג. עליכם להביא את תעודות הזהות שלכם וכן את רישיון הרכב. הוספת שם בן או בת הזוג אינה כרוכה בתשלום ואינה מוסיפה יד בקובץ הבעלים.

הוספת שם שותף או קרוב משפחה לבעלות הרכב: במקרה של הוספת שותף או קרוב משפחה כגון: הורים, אחים, ילדים וכדומה, הרישום מתבצע בתשלום ובהוספת יד בקובץ הבעלים לרכב כמו כל העברת בעלות. הרישום מתבצע בסניפי הדואר בלבד.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...