Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום פתחתי שרשור בנוגע לסאב שחבר רוצה להביא.

לאחר חיפושים הוא מצא בחור מפתח תקווה שמוכר סאבים במחירים הזויים ויש לו פשוט כל סחורה אפשרית.

הוא מוכר מוצרים לפחות ב40 אחוז פחות מכל חנות.

נראה לכם הגיוני או שמכיוון שאין לו חנות והוא עובד מהבית המחירים כן הגיוניים?

פורסם

אין דבר כזה שמישהו ימכור לך ב 40% הנחה גם אם אין לו חנות.

מקסימום 10-20% פחות מחנות רגילה.

אלא אם נפלת עם מוצר ממש יקר בחנות מסויימת וממש זול אצל הסוחר הזה...

פורסם

בנוסף, בדוק שהם קונים את המוצר מאותו היבואן.

יש מוצרים שמגיעים מיבואנים שונים, חלקם רשמיים וחלקם לא.. לפעמים יש הבדל במוצר עצמו.

בדוק זמן אחריות, שירות וכו'.

יכול להיות שמוכרים לך מוצר פתוח\משומש ואפילו מקולקל ברמה כזו שלא תשים לב בכלל או בהתחלה...

פורסם

אוקיי אז המוצר שבדקתי בשבילו הוא סרווין ווגה V MAX.

ראיתי בזאפ בחנות אחת רוצים עליו 1100 ש"ח לעומת זאת אצל הבחור ההוא סאב חדש כזה עולה 600 שקל.

אני פשוט קניתי V MAX כולל תיבה ב1550 שקל לפני שנתיים וחצי ככה שנראה לכם הגיוני המחיר?

מצד אחד עבר המון זמן ומוצרים שהרבה זמן על המדף מחירם יורד, אבל אני רואה עדיין בחנויות המחירים גבוהים על הסאב הזה אז פה זה היה נראה לי מוזר קצת.

בנוגע לזיופים זה נראה לי קצת מוזר מכיוון שיש לבחור הזה פשוט כל דבר ששאלתי עליו.

על כל דבר הוא הביא לי תשובה שאם אני רוצה הוא יכול להזמין לי והמחירים בהרבה מאוד זולים יותר מהמון חנויות שבדקתי ומכל מיני המלצות בפורום זה למה זה מאוד מוזר לי והוא גם נותן אחריות על מערכות HU ומגברים.

העניין הוא שהבחור הזה לא מחזיק חנות והוא עובד דרך הבית ואולי בגלל זה המחירים שלו זולים כל כך אבל אם זה ככה הוא באמת שיחק אותה ושווה כנראה לעשות אצלו כמה קניות.

• תוכן חדש...