Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי התלבטות לגבי החלפת ה-HU שלי, כרגע יש לי משהו ישן של KENWOOD שעושה את העבודה לא רע, ורציתי להתייעץ איתכם האם להחליף אותו או שעדיף להשקיע באיזה קומפוננט טוב, ועד כמה מעבר ל-HU יותר מתקדם ישפר את חוויית השמע שלי ברכב.

שאר חלקי המערכת כוללים רמקולים אחורים HELIX ESPIRIT 169 ומקדימה רמקולים פשוטים של DLS וכל זה מוגבר ע"י מגבר של פלטינום אודיו (תחסכו ממני בבקשה את הביקורות על המגבר :).

ה-HU שלי: http://www.kenwood-electronics.co.uk/products/car/cd_receivers/KDC-237SA/details/

לילה טוב,

ותודה מראש לעוזרים

פורסם

קודם כל לא ציינתה תקציב :-)

אתה עובד כרגע אם מנחת ?

אתה מתכננן שידרוגים עתידיים ?

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

התקציב באיזור ה-800 ש"ח.

וכן כרגע יש מנחת, ומקווה מאוד לשפר עוד את המערכת בעיקר החלפת הקידמיים לקומפוננט טוב ולהחליף את המגבר למשהו נורמאלי.

פורסם

תוכל לרשום גם מה כרגע חסר לך?

כלומר: עוד פונקציות במכשיר, תחום תדרים מהרמקולים, עוצמה, נקיון צליל, וכו'.

זה די יעזור לכוון אותך.

מתחדשת*

פורסם

חסר נקיון צליל בעיקר כשמגבירים, ואשמח לשמוע הסבר על "תחום תדרים".

עוד דבר חשוב ששכחתי לציין זה שרוב השימוש במכשיר נעשה דרך חיבור הנגן לכניסת ה-AUX ופה יש ירידה באיכות השמע יחסית לשמיעה דרך ה-CD.

• תוכן חדש...