Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספריי son of a gun - למה הוא טוב (מצ"ב תמונה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מחבר ספריי של STP לצערי המדבקה מקולפת אז אני לא יודע למה אני יכול להשתמש בו

ובמיוחד איך להשתמש בו :)

STP60.JPG

תודות

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

הבנתי, חשבתי שהוא בעל יכולות יפות יותר מאותו ספריי שגורם לצבירת אבק מואצת על הדשבורד :)

מה בדבר גומיית הסאנרוף - היא תאהב את החומר?

-איוניק 5 עלית

פורסם

אתה וודאי מדבר על חלקי פלסטיק באוטו (שאפרופו לא מזמן החלפתי את כולם לחדשים אז אני לא יודע כמה לכלוך יש עליהם חחח)

מה בדבר חלקים בסאנרוף: הגומיות המסילות וכו'?

זה יכול לעזור להוציא כתמים מריפוד?

-איוניק 5 עלית

פורסם

הספריי הזה מצויין אני משתמש בו לשימושים הבאים:

1. ריסוס על לוח השעונים וניגוב, אם יש שריטות והם יעלמו כלא היו.

2.על הגומיות, לחלנות,סאן רוף.

3.ריסוס על דופן הצמיגים והם יהיו כמו חדשים ומבריקים.

4.על הדשבורד.

5. לכל חלקי פלסטיק/גומי/עור.

פורסם

במגאן קופה הייתי משפריץ על כל הפלסטיקים גם בחוץ, וגם על הגומיות של הסאן ראוף.במשך 3 שנים רק הבריק,ולא עשה שום נזק.

...

1. ריסוס על לוח השעונים וניגוב, אם יש שריטות והם יעלמו כלא היו. לוח שעונים לא הייתי ממליץ, יכולים להופיע כתמים למיניהם.

....

3.ריסוס על דופן הצמיגים והם יהיו כמו חדשים ומבריקים. יש להם ספריי יעודי לכך, ולא במקרה.

...

Shift happens!:roll:

פורסם

מצטרף לשאלה,

יש לי את אותו הבקבוק, אני מבין שמדובר בתרסיס נוזלי (לא באריזת לחץ).

האם יש סיכוי שהוא מנקה מט ולא מבריק?

GOT סחוג?

פורסם

החומר הזה הוא מצוין ומאד מומלץ, כמוהו יש חומרים של חברות אחרות.

ניתן להשתמש בחומר הזה כמעט על כל משטח היות והוא אינו "תוקף" או פוגע ומשאיר נזקים. תמיד ניתן לנגב אותו בכדי שלא ישארו סימנים במידה והתוצאה לא מצאה חן בעינכם.

החומר מצוין גם לגומיות של החלונות / סאנרוף משום שהוא נספג בגומי ושומר על גמישותו לאורך זמן (בניגוד לתרסיסים הזולים שסתם מלכלכים). מומלץ לרסס במקומו כאלו אחת לחודש באופן קבוע.

דני G.

פורסם

מחזק את דבריו של דני G - בהחלט חומר איכותי ומומלץ ורצוי מאוד לעבור איתו על גומיות הרכב (חלונות/דלתות/סאן רוף וכו').

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גם מעל גומי (חלונות/דלתות/סאן רוף) צריך לנגב?

איפה אפשר לקנות (איזור חיפה)?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

גם באוטו דיפו יש לפעמים במלאי (כשטורחים למלא כמובן). יש שם אפילו מארז חדש כזה של 3 STP שונים.

אין אחד בחוצות המפרץ?

• תוכן חדש...