Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,אני חדש בפורום

קצת רקע:

ברשותי 405 בן 19 שנה , בוגר BX ו-3 GSים

הגיע הזמן "לגדול" קצת ואין לי סכום בסיסי שאותו אני מייעד לקניית רכב

על ה-405 אני מאמין שאוכל לקבל 2 שקלים וחצי (למרות שהוא במצב מצויין)

מה שאומר שאצטרך לקחת הלוואה.

אני מחפש להתקדם ל-C5 (מנוע 2000) בשנתונים 2002-2004 (יש מצב גם לקסנטיה).

ה"שיטה" שלי בקניית רכב היא להתרשם ראשונית מהרכב , אח"כ לקחת אותו למכונאי

(שאיתו אני בקשר מאז ה-405 , כעשר שנים) לבדיקה, רק אחרי שהוא מאשר אני לוקח את הרכב למכון

ואז חוזר עם התוצאות למכונאי שיבדוק את התוצאות ויאשר או לא.

עד כאן הרקע.

א) רציתי לדעת האם יש הבדלים בין דגמי ה-C5 בין ה-2002 ל-2003 וה-2004

האם יש הבדל במערכות/מחשב וכל דבר אחר.

השאלה באה כדי לדעת האם להעדיף את ה-2003 וה-2004 (חוץ עניין הקילומטראז')

ב) האם ידועות תקלות שמאפינות את ה-C5 (מעבר לתקלות המאפינות כל רכב אחר)

ג) האם ידועות תקלות שמאפינות את ה-C5 בשנתונים/דגמים מסויימים להבדיל משנתונים אחרים.

ד) מה הדברים הראשוניים שאותם אני צריך לבדוק כשאני מגיע לרכב להתרשם ממנו בפעם הראשונה.

מקווה שלא "חפרתי" מידי

שמוליק

פורסם
שלום לכולם ,אני חדש בפורום

קצת רקע:

ברשותי 405 בן 19 שנה , בוגר BX ו-3 GSים

הגיע הזמן "לגדול" קצת ואין לי סכום בסיסי שאותו אני מייעד לקניית רכב

על ה-405 אני מאמין שאוכל לקבל 2 שקלים וחצי (למרות שהוא במצב מצויין)

מה שאומר שאצטרך לקחת הלוואה.

אני מחפש להתקדם ל-C5 (מנוע 2000) בשנתונים 2002-2004 (יש מצב גם לקסנטיה).

ה"שיטה" שלי בקניית רכב היא להתרשם ראשונית מהרכב , אח"כ לקחת אותו למכונאי

(שאיתו אני בקשר מאז ה-405 , כעשר שנים) לבדיקה, רק אחרי שהוא מאשר אני לוקח את הרכב למכון

ואז חוזר עם התוצאות למכונאי שיבדוק את התוצאות ויאשר או לא.

עד כאן הרקע.

א) רציתי לדעת האם יש הבדלים בין דגמי ה-C5 בין ה-2002 ל-2003 וה-2004

האם יש הבדל במערכות/מחשב וכל דבר אחר.

השאלה באה כדי לדעת האם להעדיף את ה-2003 וה-2004 (חוץ עניין הקילומטראז')

ב) האם ידועות תקלות שמאפינות את ה-C5 (מעבר לתקלות המאפינות כל רכב אחר)

ג) האם ידועות תקלות שמאפינות את ה-C5 בשנתונים/דגמים מסויימים להבדיל משנתונים אחרים.

ד) מה הדברים הראשוניים שאותם אני צריך לבדוק כשאני מגיע לרכב להתרשם ממנו בפעם הראשונה.

מקווה שלא "חפרתי" מידי

שמוליק

אני ממליץ לך מאוד לקחת את הרכב למכון בדיקה, רק לאחר שבדקת את הC5 במוסך המורשה ע"י חיבור למחשב.

הרכב עמוס באלקטרוניקה, שאני בספק רב אם מכונאי ומכון בדיקה יכולים למצוא בעיות במערכות האלקטרוניות.

בבדיקה לשים לב היטב לבעיות חשמל.

פורסם

כבוגר סיטרואנים ישנים כנראה שאין משהו מיוחד לחדש לך, אכן הרכב עמוס מכל טוב והיחס של מחיר ותמורה הוא גבוה, הדור הראשון סבל מאילו מחלות ילדות והוא הפחות מומלץ אם כי ישנם רכבים מהדור הראשון שעברו את מחלות הילדות בהצלחה/

הדור השני מומלץ יותר וכל בעיות הילדות טופלו והוא מראה אמינות טובה.

בכל מקרה מומלץ מנוע ה 2000 ולא ה 1800.

ממליץ לך לערוך חיפוש על הדגם בפורום.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

דור ראשון עד אמצע שנת 2005 , דור שני הדגם ששווק מאמצע 2005 עד אמצע 2009.

בדור II האמינות של הצנרת ההידראולית שופרה, והיא עומדת בלחצים גבוהים בלי לנזול / להזיע.

הקסנטיה (לדעתי) עדיפה על C5. כאחד שנסע על שתיהן, הקסנטיה עם מנוע 2000 היא מטוס לעומת ה C5 , לדעתי גם יותר רכה , והרבה יותר נוחה , ושוב , זו רק דעתי, אבל היא נראית יותר טוב מהעוף המוזר שנקרא C5. (ואני כותב את זה למרות שהייתה לי C5). יש מספיק מוסכים שיודעים לטפל בקסנטיות, בלי לקרוע לך את הכיס. אם תציין מיקום אפשר יהיה לתת לך שמות של מוסכים.

אם אני לא טועה גם חלקי החילוף זולים יותר לעומת ה C5.

אם אתה חושב ברצינות על קסנטיה, מצא לך אחת 2 ליטר ,משנת 1999 צפונה (מנוע 16V), במחיר ללא פרופורציה ביחס לתמורה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

כנראה שזה מה שאעשה

בשנתיים,שלוש הקרובות, קסנטיה

ואח"כ "אקפוץ" ל"דור השני" של הC5.

וכן, יש לי מוסך שאני בקשר איתו כבר 10 שנים, המוסך של תמיר.

פורסם

בהצלחה.

קח בחשבון, שמוסך שלא מכיר את המערכות ההידראוליות של הצרפתיות, זה בור ללא תחתית.

טפל ברכב רק במוסך שיודע מה הוא עושה, ולא עובד בדרך של ניסוי ותהייה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...