Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב תקוע ולא מניע (אודי A4 1998)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני כחודשיים החלפתי מצבר משום שהרכב לא הניע, עד אתמול הרכב הניע מצויין.

אך אתמול כשיצאתי מהחנייה הרכב הניע לשתי שניות (-/+) ופתאום נכבה המנוע ונדלקה נורת המצבר, ניסיתי להניע באמצעות כבלים מ3 רכבים שונים , כולם ניסו כל מה שאפשר (העלו טורים וכדומה) ולא הלך.

לא נראה לי שנגמר המצבר, זה לא סביר בהנחה שהוא בן חודשיים וכל המערכות באוטו פועלות, האם יש למישהו רעיון מה הגורם לבעיה או עצה מה אני עושה עכשיו? (הרכב תקוע בחניון ציבורי הרחק מהבית)

נ.ב

הרכב הוא A4 1.9 TDI משנתון 98

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

האם נורת המצבר דלקה בזמן שהמנוע עבד, או שהיא דלקה רק לאחר שהוא דמם?

תנסה לפרט קצת יותר. מה קורה כאשר אתה "נותן סטרטר"?

האם אתה שומע את הסטרטר בפעולה? אם לא מה כן שומעים? האם נשמעים רעשים של ממסרים? (תק תק תק)

האם הנורה של האימובילייזר (הצהובה) כביית כאשר אתה מסובב את הסוויץ?

פורסם

יש סטרטר ויש אימובלייזר ורוב הסיכויים שזה לא מצבר כי כל הנורות נדלקות

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

לי זה נראה שיש לך ניתוק בדלק שלא מתפקד.

אם ישנו אמובולייזר יכול מאוד להיות שאחד מהניתוקים שבק חיים והוא מקור הבעיה.

וזו הסיבה שהרכב עבד לכמה רגעים עד שירד לחץ הדלק במערכת והוא נכבה.

מנורת המצבר נדלקה לך כיוון שהרכב נכבה אם היית שם לב נדלקו עוד נורות ואתה בחרת לומר שרק נורת המצבר דלקה כיוון שהגיונית אתה חושב שלפני חודשיים הייתה התעסקות עם המצבר ולכן הבעיה היא שם.

פורסם

לפי הנתונים החדשים שציינתה, כמו שאמר קודמי, משאבת דלק ששווקה חיים. או אפשרות נוספת רצועת טיימינג שנקרעה או שנשחקו לה כמה שיניים והיא לא מסתובבת.

פורסם

אוקיי אז במקרה הזה אני צריך גרר מרמת החייל למוסך רון (המסגר 31 תל אביב) , יש המלצות?

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

Guest ספורטמוטורי
פורסם

לי קרא אותו הדבר במיצובישי,ושמתי לב שאין ניצוץ,שבסופו של דבר זה היה הקויל,הוא נשרף ממש בפתאומית,החלפתי אותו והאוטו הניע.

נכון שזה יכול להיות טיימינג נקרע,קפץ שיניים או משאבת דלק,אך זה גם יכול להיות קויל.

עוד סיבה שיכולה להיות,במכוניות האלה יש אמובלייזר שמנתק את משאבת הדלק,יכול להיות שהוא תקוע או תקול בזה,תנסה לנתק את האמובלייזר,ותבטל את ניתוק משאבת הדלק מתחת למושב האחורי.

בהצלחה.

פורסם

סגרתי עם גרר שיבוא ויקח את הרכב בעוד שעה וחצי למוסך.

האם 300 שקלים זה מחיר סביר לגרירה מרמת החייל (רחוב הנחושת) למוסך רון (המסגר 31 ת"א)?

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

גררתי למוסך רון, והסתבר שהלך הראש מנוע ועוד כמה דברים מסביב, בקיצור נזק רציני (כבר חטפתי על הראש מאבא שהחשבון בנק הולך להתרוקן), אישרנו לרון לעבוד חופשי בלי הגבלה של תקציב והיום הגעתי לאסוף את האוטו אחרי ששופץ הראש מנוע,הוחלפו כל הרצועות (מנוע,טיימינג,מזגן),משאבת מים ומיכל נוזל בלמים.

רון עשה עבודה מצויינת והאוטו נוסע כמו חדש! נסעתי עם טיפה גז כי דאגתי לראש (אני כבר רגיל להתגרזן עם האוטו ולהגיע לטורים גבוהים רק כדי שיזוז) והגעתי למהירויות של 120-140 כמו כלום!! מרוב הפתעה הייתי בטוח שהסקאלה מזייפת! אבל כשפתחתי את החלונות שמתי לב שאני באמת משייט לי במהירות לא חוקיות על טורים נמוכים.

כל התיקון הזה, שמבחינתי שווה את כל האוטו עלה לי רק 7.5K! והכל ביחס אישי ודאגה מתמדת לרכב.

רון בעזרת השם שתבוא אלייך פרנסה טובה ועבודה רבה כי אתה ראוי לה,עשית לי רכב חדש ואחלה יום שבעולם , תודה רבה!

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

הרכב עם 201K קילומטר, מפורסם בפה במכירות.

והראש לא הלך ביום בהיר,זה היה האוטו של סבא שלי והוא נהג לטפל במוסך מורשה מסוים בתל אביב שפשוט עבד עליו בעיניים ולא עשה דבר או שעשה חצי עבודה, מהרגע שהאוטו הגיע אליי הוא נכנס רק למוסך של רון.

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

• ספונסר פורום
פורסם

הסיבה שהרכב נוסע יותר חלק קשורה לכיוון הזרקה ,

כאשר הרכבנו את הרצועה למקומה הסתבר שכיוון ההזרקה

שהיה קודם פעל באיחור הזרקה משמעותי .

הכיוון מתבצע באמצעות סורק בזמן שהמנוע עובד (כיוון הזרקה דינמי)

בטמפרטורת העבודה של המנוע.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...