Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דשבורד סדוק רועד ומרעיש - יונדאי אקסנט 95

mianihuani
שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

יש לי יונדאי אקסנט 95 עם פלסטיקה מפוצצת לחלוטיןכמיטב המסורת.

על פני הדשבורד יש לי כמה סדקים גדולים שחוצים אותו. בעקרון לא מפריע לי האסתטיקה, אבל הרעידות הכלליות של המרכב מייצרות רעש ממש מעצבן מהסדקים שבדשבורד כי חלקי הפלסטיקה מתנגשים אחד בשני ללא הרף. אם אני מניח יד על הסדק עצמו ומרסן אתהפלסטיקה הרעש מפסיק.

האם יש למישהו רעיון כיצד אוכל לטפל בזה ? האם יש דרך לטפל בסדקים באיזה חומר שיחזק אותם ? כמו שהבנתם פחות מטריד אותי ההיבט האסתטי, אבל אני צריך לסדר את זה איכשהו. אין לי כלים מיוחדים או מיומנויות מיוחדות, אבל החלט יש לי ידיים טובות. לפרק את הדשבורד כדי לטפל בו לא בא בחשבון ואני מעדיף אופצייה שאוכל ליישם אותה עליו כמו שהוא.

אודה מאוד לכל מי שיוכל להציע רעיון יעיל !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש הלחמת פלסטיק ויש גם דבק פלסטי יעודי שאפשר למלא בין החריצים. כמובן שהמראה האסטטי יפגם עוד יותר אך ניתן, אם תרצה, לבצע צביעת הדשבורד לאחר התיקון.

יש מקומות שמתמחים בתיקונים כאלו, בצע חיפוש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם יש משהו לשימוש עצמי ? איזו שפרפרת שאפשר לרכוש ?

אין לי בעיה אם זה לא יהיה פתרון אסתטי במיוחד, גם כך הפלסטיקה נראית כמו אחרי הפצצה ואת הדשבורד חוצים לרוחבו משהו כמו ארבעה סדקים מקבילים.

בעבר הדבקתי חלק אחר באוטו שנשבר באמצעות הדבקה (יות רנכון נראה לי אפשר לקרוא לזה יציקה לפי כמות הדבק) של אפוקסי שקוף, אבל זה היה חלק שניתן היה לפרק ולהדביק בצורה מבוקרת ובמקרה של הדשבורד אני צריך חומר אחר כי אין לי אפשרות לפרק אותו או להעמיד אותו בצורה אידיאלית לייבוש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...