Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי פג'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יסעו אותו הדבר ואולי אפילו לטובת הS16

לפי התיאור שלך, אני לא חושב שזה הרכב.

אם זכרוני אינו מטעה אותי, ההבדל מה-6 היה מאוד משמעותי ולא השאיר מקום לספקות.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
GTI6 מקורית זה לא אוטו כזה מהיר , למעשה עד ל100 קמ"ש (כנראה קצת יותר) 306 S16 עם ממיר ספורטיבי / ללא ממיר, צנרת מוגדלת (ל2.25) ואינבוקס - יסעו אותו הדבר ואולי אפילו לטובת הS16 - רק במהירות גבוהה היתרון יעבור לGTI

GTI6 זה רכב ששוקל 70 קילו יותר מS16 - מה שאומר שאם 306 עם מנוע GTI6 על דור ראשון לדוגמא - זה יראה כאילו היא משופרת משמועתית יותר מ306 GTI6 מקורית (וגם כזאת ראיתי ... במקרה)

לגבי השאלה על המערכת פליטה - זה אם זה קיט בנוי (מה שאין יותר מדי לMI על 306) או סתם הגדלת צנרת שזה גם אני עשיתי ברכב הקודם שלי.

בכ"א - הפרטים נשמעים לי "קצת" סקצ'ים - גילעד - אתה מתבקש לשאול את אביב - לעדכן אותנו, אם זה הרכב שאני חושב שזה - מקסימום צנרת ופילטר פתוח...

ליביו

ליביו - נראה קצת לא סביר :roll:

להזכירך ה- S16 רחוק בהספק מ- GTI6 (רק על הנייר היו לו 155 כ"ס בפועל הרבה פחות) והכי חשוב הגיר וחלוקתו מאפשרים להוציא מה-GTI את המיטב בכל מצב טבע.

בקיצור ה- S16 טובה אבל ה- GTI טובה מאוד 8)

אני תמיד ממליץ לעזוב את ה- 0-100 הוא לא מדד לכלום ואף יכול להטעות.

מי שמחפש 0-100 לא יושב בדר"כ בפיגו.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

ברשד - אני משתמש בהגנת "אמת דיברתי" :) על הניסיון שלי.

כמובן שכל הבדיקות נעשו בקפריסין - בה מזג האוויר משפיע על הנהגים ויתכנו ואריאציות כאלו ואחרות.

ההפרשים בכ"א לא ממש מרגשים ככה או ככה.

לגבי החלק השני שה0 ל100 זה שטות - נכון , אבל גם פה אני מעדיף את הדור העתיק.

המשקל + רכב יותר קשיח בהרגשה + טווח סל"ד עדיף לעבודה מבחינתי יותר כיפי בS16 (ושוב נהגתי בשתיהן מספיק)

למרות שאין ספק שאופי המנוע בGTI משמעותית ספורטיבי יותר ודוחף יותר יפה ביחד עם גיר מצוין.

ככה או ככה - אני מסכים עם יאשה ושידרגתי ל"מהיר פחות" :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

סורי על תגובה על שרשור מלפני שנים אבל...

אני זוכר את אותה S16 5 שדלתות עם MI

כשראיתי אותה היא היתה מלמעלה מ 200 אלף קילומטר, כחולה, ועד היום אני זוכר את הקלפים הלבנים של הלוח שעונים,

בחיי שזה היה מכוער

נסעה טוב, היתה מאוד מושקעת לתקופתה

• תוכן חדש...