Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח

ברצוני להוועץ עמכם בלבטים החוזרים ונשנים ברכישת רכב ראשון בתקציב של כ-36-37K.

עד כה הייתי נעול על סוזוקי איגניס משנים 2001-2002 אך אינני מצליח למצא רכב מספיק שמור (או שנחטף במהירות ואני לא מספיק). אותו דבר לגבי דייהטסו סיריון מנוע 1300 מהשנים 2001-2002.

עקב ייאוש התחלתי לפזול לכיוון קצת שונה, פיאט פונטו ספייס מהשנים 2004-2005 או הונדה סיוויק 1999-2000. אני יודע שהפונטו נחשבת לדי מומלצת בפורום ודי עונה על הדרישות שלי, אבל חברי מסיט אותי נגד ארופאיות ברעל ומוריד אותי מהרעיון.

דרישות:

כנראה אוטומט, אני מרגיש קצת עצלן.

יחסית חסכוני.

זמינות חלפים טובה.

טיפולים לא יקרים מדי.

מה אתם ממליצים? להמשיך ולדבוק בסוזוקי והדייהטסו או להכניס לחיפושים את ההונדה והפונטו?

בהנחה וכן, האם כדאי להשקיע ברכב כמו הונדה סיוויק משנתון יחסית נמוך על פני הרכבים האחרים שהזכרתי?

תודה רבה

פורסם

שלום לך.

בכל רכישה של רכב יד שנייה, תאלץ להעזר בסבלנות רבה ולרענן פעמים רבות ביום את יד2. על "מציאות" ומכוניות שמורות קופצים וחוטפים מיד, ולעיתים משלמים מעל למחירון. גם האיגניס וגם הסיריון הינן מכוניות מבוקשות ולא נמכרו בכמויות גדולות מספיק על מנת שיהיה מבחר תמידי זמין.

הפונטו היא אכן מכונית מומלצת ולמרות התדמית השלילית שיצאה לפיאט, אמינה למדי. הקביעה ש"כל האירופאיות לא אמינות" היא הכללה, ולכן - כמו כל הכללה - פסולה מיסודה. תמיד יש יוצאי דופן, לטוב ולרע.

באשר להונדה סיביק - איני, באופן אישי, חסיד של רכישתן. מחיר המחירון גבוה, כמו שאתה רואה - בין היתר בין מחיר רכישה גבוה (ולא בהכרח בצדק) וגם בגלל ביקוש לא פרופורציונלי. כמו כן, רבות מה"עונדות" נרכשות על ידי קהל לא חיובי במיוחד ש"קורע" אותן, ולכן תתקשה למצוא אחת במצב שמור. עדיף לך ללכת על משהו משנתון עדכני יותר.

אופציות אחרות - מקטגוריית הסופרמיני, מעטות הן המכוניות שהייתי ממליץ לך לרכוש עם תיבה אוטומטית. ובכל זאת, יש את פולקסווגן פולו וסיאט איביזה. אם תרצה לעלות לקטגוריית המשפחתיות, תוכל למצוא שפע של בחירה - למשל, מאזדה לאנטיס.

פורסם

תודה על התשובה.

האם הונדה סיויק שנת 99, יד רביעית עם 150 ק"מ נחשבת ל"מציאה" ? מה ההשלכות של קניי כזה רכב בעת מכירה?

בהתחלה חשבתי על פולו\איביזה\פאביה אך קראתי הרבה על מחלות כרוניות של הפולו (חלונות נופלים, מצערת וחיישנים). האם כך גם הדבר באחים התאומים שלה?

ראיתי גם שהשוק די רווי בשברולט אוואו ועושה רושם שכן ניתן למצא רכב מספיק שמור משנתון יחסית גבוה. האם הרכב שווה את המאמץ או שעדיף לדבוק בחיפושים אחר פונטו\סיריון\איגניס?

תודה

נ.ב

מישהו יודע מה ההבדלים ברמות האבזור בשברולט אוואו? (LT ו-LS)

• תוכן חדש...