Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג סוכות שמח

בעת שגלשתי באתר KTL.CO.IL נתקלתי בחומר מדגם XADO (ג'ל לשחזור גיאומטריית מכלול המנוע ) אשר מיוחסים לו סגולות רבות בחידוש חלקי מנוע,האם למישהו יש נסיון אם החומר הזה או אפילו דומיו,האם זה באמת עושה את העבודה או שזו עבודה בעיניים???

http://www.ktl.co.il/p/12793/ג'ל_לשחזור_גיאומטריית_מכלול_המנוע_דגם:_XADO

פורסם

מממממ אז ככה...

אח שלי השתמש בתוסף מהסוג הזה ברכב הונדה סיוויק שנת 98 אבא שלי השתמש בתוסף ברכב מסוג מאגנום בערך מיליון ק"מ .

הרבה חברים להם המלצנו על התוסף נתנו לנו ביקורת מצויינות ..

והכי חשוב

גם אני השתמשתי בתוסף בפורד פיאסטה שנת 97 וההבדלים בנסיעה שמיים וארץ הרכב הרבה יותר שקט הצריכת דלק ירדה פלאים המנוע נשמע הרבה יותר טוב מאשר לפני ששמתי .

אמנם אני קניתי את התוסף ב 250 שח ל 3 טיובות עשו לי מחיר בגלל שכל מי שקנה אצל הסוכן זה אנשים שאנחנו הבאנו לו .

ממליץ להיכנס לאתר www.xado.co.il .

הרבה אנשים פה לא ממליצים על התוספים , אבל עזוב אותך שטויות זה לא חרטה.

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

gili007

באם תוכל לציין איפה החומר מיוצר (אמור להיות כתוב על השפופרת).

בebay ניתן למצוא את זה ב- $13 שזה קצת יותר זול מ 600 ש"ח.

בפורומים בחו"ל יש על תוסף דעות מחולקות (בסיס מדעי דל, פידבק חיובי)

פורסם

יצא לי לקרוא קצת אודות החברה,נראה שיש להם מוניטין גבוה,אז ככה המפעל נמצא באוקראינה והם מתמצאים בייצור שמנים ותוספים,גם לי יצא לקרוא תגובות וממה שאני הבנתי החומר עובד הכי טוב במנועם וגירים שמצבם סביר ואלה שמנועיהם היו שחוקים לגמרי זה לא הועיל הרבה אם בכלל,היו כאלה שהתוסף לא עזר להם אבל הם הוסיפו אותו למכוניות יחסית חדשות,כל זה לא סותר גם מה שרשום באתר הבית,הם בעצמם טוענים שמיותר להוסיף את החומר למכלולים שהשחיקה בהם רבה,אני אישית חושב שאצלי אולי החומר יעשה משהו,מדובר על פג'ו 205 אם 170K כמעט,נראה

פורסם

חח אחלה מחיר באייבי עם זה מקורי והכל בסדר תזמין משמה .. 600 זה סתם מחירי חנויות דרך סוכן המחיר הרבה יותר זול ועובדה אני קניתי ב 200 שח 3 טיובות .. תחשוב שטיובה אחת עולה באייבי נגיד 60 שקל ... אז יוצא קצת פחות באייבי ..

פורסם

לא ידעתי שדולר אחד שווה 6 שקלים,זה יוצא לא יותר מ 40 שקלים ולא 60.

הכי משתלם לקנות מאיביי ועכשיו אני הולך להזמין כמה כאלה

תודה על העדכון

Golf 2008 MK5

פורסם
מממממ אז ככה...

אח שלי השתמש בתוסף מהסוג הזה ברכב הונדה סיוויק שנת 98 אבא שלי השתמש בתוסף ברכב מסוג מאגנום בערך מיליון ק"מ .

הרבה חברים להם המלצנו על התוסף נתנו לנו ביקורת מצויינות ..

והכי חשוב

גם אני השתמשתי בתוסף בפורד פיאסטה שנת 97 וההבדלים בנסיעה שמיים וארץ הרכב הרבה יותר שקט הצריכת דלק ירדה פלאים המנוע נשמע הרבה יותר טוב מאשר לפני ששמתי .

אמנם אני קניתי את התוסף ב 250 שח ל 3 טיובות עשו לי מחיר בגלל שכל מי שקנה אצל הסוכן זה אנשים שאנחנו הבאנו לו .

ממליץ להיכנס לאתר www.xado.co.il .

הרבה אנשים פה לא ממליצים על התוספים , אבל עזוב אותך שטויות זה לא חרטה.

במהלך ה"טריפ" רואה המשתמש בדרך כלל הזיות ויזואליות ומדווח על שמיעת קולות וחוויות לא נורמליות משימוש בחומר :-D

איזה כייף לי :)

פורסם
במהלך ה"טריפ" רואה המשתמש בדרך כלל הזיות ויזואליות ומדווח על שמיעת קולות וחוויות לא נורמליות משימוש בחומר :-D

לפי החתימה שלך אני מבין שגם לך קצת לא חסר ..

• תוכן חדש...