Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ ראש בפיגו 405

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בינואר 2008, 186,000ק"מ, נקרעה רצות תיזמון ובמוסך נאמר לי שאין מנוס משיפוץ ראש. וכך היה . עלה המון כסף (לא מוסך מורשה!) אבל קיוויתי לטוב. לפני 3 שבועות, ספפטמבר 2009, 206,000 ק"מ, הרכב התחיל להתחמם, מיים נעלמו (מערכת הקרור עברה שיפוץ כללי באוגוסט 2008), ובסיכומו של דבר, נכנסתי לשיפוץ ראש שני. המוסך הנוכחי (לא חזרתי לראשון שאיכזב אותי) ציין שהברגים של חיבור הראש לבלוק נפתחו בקלות יוצאת דופן. הפעם נכחתי בפירוק, ובסה"כ נראה שהראש לא היה אכול במיוחד. כן ניתן היה לראות שנוצר "קצר" בין צילינדר 2 ל 3 ושם היתה אירוזיה, שדרכה גם נכנסו מיים למנוע. המוסכניק הנוכחי משער שהידוק הראש אחרי השיפוץ הראשון לא בוצע כיאות ובעקבות התרופפות בחיבור נוצר "קצר" שדירדר את המצב.

לא היססתי ללכת למוסכניק הראשון ולהציג לו את הממצא. הוא שיחק אותה לא מופתע לחלוטין, וטען בתוקף שבמקרה של התחממות יתר באוטו, כאשר אטם הראש הולך, החיבור אכן מתרופף, והפתיחה אכן קלה (כאילו שזו תופעה אפילו מתבקשת מאליה). משמע - העוון אינו עליו.

ללא התייחסות כעת למקרה של הביצה והתרנגולת (האם הידוק ראש דפוק גרם לחימום יתר ודירדור המצב או שחימום עקב סיבה אחרת פגע באטם וכל') האם הוא צודק? האם פתיחת ראש היא אכן כזו קלילה אחרי שאטם הולך, או שהוא מוכר לי סיפורי גן ילדים?

אני מודה מראש להתייחסות מקצועית.:?:

פורסם

לא סביר שחיזוק הראש לא היה תקין אתה נוסע שנה ועשר חודשים בזמן הזה אילו ראש מנוע לא היה מהודק היו מופיעות תקלות של זיוף איבוד מים .

גס כשמנוע חדש שעובר התחממות יתר מקבל עיוות ומתקבלת אותה תוצאה.

כדאי מאוד לבדוק ממה או מה גרם להתחממות במנוע להתחממות מנוע יש סיבה.

פורסם

לא ניתן אחרי 18 חודש ו 20,000ק"מ לחקור במה האשם... אבל להבא כדאי לזכור...

א. מנועי אלומיניום של PSI רגישים לקורוזיה (וכדאי להחליף נוזל קרור בתדירות גדולה )

ב. הייצרן הגדיר את חוזק הסגירה של הברגים - יש להשתמש במפתח מומנט ולא לסגור לפי חוש/ רגש.

ג. יש מנועים שבהם מוגדר גם אם ניתן להשתמש בברגים הישנים או חובה תמיד להרכיב ראש מנוע עם ברגים חדשים.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תוכן חדש...