Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

בשנה האחרונה אני מבחין בתופעה מוזרה ברכבי (פיאט בראבה אוטומט 1600). כשאני מתחיל נסיעה כשהרכב קר בבוקר, התיבה לא מעלה הילוך להילוך רביעי אלא נשארת בשלישי דקה שתיים ורק אז מעבירה הילוך. במשך זמן זה הרכב כמובן בטורים גבוהים כשהמהירות גבוהה.

מה יכולה להיות הבעייה?

פורסם

ומה היה לפני? התיבה היתה מעבירה מיד לרביעי?

ישנם רכבים בהם רביעי ישתלב רק לאחר חימום של המנוע והטרמוסטט של הקולר גיר יפתח ויאפשר זרימה של שמן הגיר אל הקולר.

פורסם

במכוניתך מותקנת תיבת הילוכים אוטומטית מתוצרת AISIN ואני מעתיק כאן מהכתוב בחוברת ההדרכה למוסכים של תיבת ההילוכים הזאת בבראבה/ו:

אין אפשרות החלפת הילוך בין שלישי לרביעי כאשר טמפרטורת נוזל הקרור של המנוע היא מתחת ל 75 מעלות צלסיוס.

לפיכך במכוניתך זה תקין.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

מחזק את דבריו של רפי

אצל גיסי היתה בעיה זהה ואכן מדובר במצב תקין לחלוטין עד להתחממות שמן הגיר.

אגב גם בסוזוקי גימיני קיימת תופעה זהה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
במכוניתך מותקנת תיבת הילוכים אוטומטית מתוצרת AISIN ואני מעתיק כאן מהכתוב בחוברת ההדרכה למוסכים של תיבת ההילוכים הזאת בבראבה/ו:

אין אפשרות החלפת הילוך בין שלישי לרביעי כאשר טמפרטורת נוזל הקרור של המנוע היא מתחת ל 75 מעלות צלסיוס.

לפיכך במכוניתך זה תקין.

בברכה - רפי לין :-)

מתוך התענינות, יש סיבה לכך?

• תוכן חדש...