Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 סטים של מורל (פולס) 120 rms ואני צריך מגבר: האם מגבר אינפיניטי ref475f יתן מעל 100 rms ליציאה? הנתונים של המגבר הם 4x75rms ליציאה ב 4 אום ו117 ב2 אום האם הוא יכול לתת 117 rms לכל רמקול?

• Power Output 75 watts RMS x 4 channel at 4 ohms and ? 1% THD + N 180 watts RMS x 2 channel at 4 ohms, 14.4V supply and ? 1% THD+N
  • Signal-to-Noise Ratio 85dBA (reference 1 watt into 4 ohms)
  • Dynamic Power 117 watts at 2 ohms
  • Effective Damping Factor 6.315 at 4 ohms
  • Frequency Response (-3dB) 10Hz to 100kHz (-3dB)
  • Maximum Input Signal 6V
  • Maximum Sensitivity 100mV

פורסם

1. אי אפשר.

2. גם אם היה אפשר זה לא היה שמיע.

3. גם מגבר בעל עוצמה מוצהרת של 40RMS יעשה עם הפולס עבודה משובחת.

4. תתחדש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה איתמר תשובה לעניין. עכשיו סתם מסקרנות לקצת ידע: למה אי אפשר האם רמקולים קטנים לא יכולים לרדת ל2 אוהם וסאבים כן יכולים? ועוד שאלה: יש לי 2 סאבים רוקפורד פאנצ' 500 rms כ"א שמוגברים ע"י מונו רוקפורד שנותן 500 ב4 אוהם, 700 ב2 אוהם, ו1000 ב1 אוהם, האם כדאי לי לרדת עד ל1 אוהם? או שאני ישרוף את הסאבים ויחמם את המגבר? האם כדאי להשאר עם ה700 ב2 אוהם?

פורסם

הפולס לא מראים התנגדות של 2 אוהם לא כי הם קטנים, אלא כי ככה הם בנויים.

הסיכוי שתשמע הבדל בירידה ל 1 אוהם לא גדול, אבל מה שבטוח המגבר יעבוד קשה יותר.

היה שרשור ממש לא מזמן בנושא, שהרבה הגיבו לגביו.

מתחדשת*

• תוכן חדש...