Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

תשומת לבכם כי היום נגנבו מרכבי זוג לוחיות הרישוי ממגרש המכולות של אוברסיז בחיפה.

מדובר בלוחית הרישוי המקורית משנת 1951 שלמדינת קליפורניה.

על הלוחית מדבקה כתומה, טסט בתוקף עד יוני 2010.(התמונה המצ"ב ישנה יותר לפני חידוש טסט אחרון).הלוחית השניה ללא מדבקות ובמצב טוב יותר.

רקע שחור וכיתוב IPU 330 בצהוב.

אשמח לקבל כל "טיפ" בדבר מקום המצאן.

פרס כספי למי שייסיע בהחזרתן! דיסקרטיות מובטחת!

בברכת חברים נאמנה,

יורם

= הודעה דומה פורסמה גם בפורום אספנות

ipu3301.jpg

IPU330.jpg

פורסם

מה?!?! עד כמה חוצפה יש לאנשים?! :evil:אין להם שם מצלמות או משהו? עכשיו, הקטע, שמי, שגנב- אמור להיות מישהו "מבפנים"- עד כמה, שאני יודע- אין כניסה חופשית לשם, ובטח לא לשוטט מספיק זמן, כדי להוריד את הלוחיות! אז- תבין לבד! תנסה לברר (בעדינות, כמובן)- האם אין שם איזה "אספן" לוחיות?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

משתתף בצערך. גם לי גנבו את הלוחיות משם לפני כמה חודשים. מאז אני מבקש מהמוכר שיפרק אותן ויכניס לתא המטען.

אם זה מנחם אותך, אפשר למצוא באיביי לוחיות דומות במחירים סבירים ובמצב חדש. לא בטוח שתמצא זוג, אבל זה הכי קרוב למקור.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אגב, ממה שנראה בתמונה- הבן זו^^ בא "מצוייד"- בשביל לפתוח את הברגים צריך כלים כלשהם, אי-אפשר לפתוח את זה סתם עם הידיים!:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גועל נפש של אנשים , זה מזכיר לי שלשכן שלי גנבו טרנספר ודריישבט המג'יפ רנגלר בלילה ..

אשקרה בן אדם שכב מתחת לאוטו בלילה ופירק טרנספר . רק במדינה שלנו יש דברים כאלו , עצוב .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ,

אולי הגנב נרדם בשמירה וכבר מציג את שללו והלוחיות שלי מעטרות קיר או קבניה של משאית, או שהוצאו למכירה לאספן הוא שהוא עצמו "אספן" מתחיל.

מי שראה / שמע משהו / נלחש לו / נרמז לו / נאמר לו / נודע לו / נגלה לו / ומי שחושב שהוא יודע, או חושב שמישהו אחר יודע ומוכן לשתף אותי במידע כיצד אשים ידי על מה ששלי, תבוא עליו הברכה.

תזכורת: 2 לוחיות רישוי אמריקאיות, מדינת קליפורניה, רקע שחור, כיתוב כתום-צהוב IPU 330, רישוי עד יולי 2010

פורסם

איזה גועל נפש, אני מאוד מקווה שזה לא אחד מהעובדים.

בכל מקרה, אני עובד בנמל חיפה ואם אראה את הלוחית הזו אצל מישהו/על אוטו מסוים מבטיח לדווח לך מיד.

נ.ב: המכונית שעליה היו לוחיות הרישוי עדיין שם? אשמח אם תצרף תמונה שלה (פה או בה"פ).

בהצלחה במציאת החלאה שגנב אותן!

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

הייתי שם במקומך לוחיות אחרות "דמה", ומציב מצלמה, הגנב תמיד חוזר לזירת הפשע...

(מישהו אמר לום לברכיים)

פורסם

לפי דעתי ישנה אפשרות שלילד משועמם לא היה מה לעשות והוא הוריד לך אותם, מצד שני יכול להיות שמשהו יותר מבוגר הוריד לך אותם למטרת רווח במכירה של פריט אספנות,שווה לחפש אותם באיביי....

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אני מאמין שזה מישהו "מבין" מפני שילד לא יגיד סתם זה יפה ויטרח עד כדי כך בשביל לקחת.

כנראה זה מישהו שמוכר פרטי אספנות

2017 Citroen C3 Shine

• תוכן חדש...