Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי במונדיאו ההילוך הרביעי הוא הילוך יתר, והרבה פעמים האוטו עובר אליו מוקדם מדי לטעמי, כבר ב 75 קמ"ש בערך במישור, ואז מקבלים חרא האצה ותגובה איטית לגז עד שהוא מואיל בטובו לרדת הילוך או שניים.

לכן אני כמעט תמיד מבטל אוברדרייב בנסיעה בעיר, האם גם אתם ? או שרק אצלי ההילוך הרביעי הוא כזה ארוך (3000 סל"ד על 135 קמ"ש...) ?

אליבאבא, שמתבעס שהמונדאו לא ידנית :(

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני חושב שזה מיותר...

אתה גם ככה בתוך העיר, ככה שלהשתולל זה מיותר...

אני חושב שבנהיגה מנהלתית מה שחשוב לי זה הדלק, וכסעיף בעל חשיבות עיקרית, לבטל את האובר-דרייב אומר שהאוטו יצרוך יותר דלק, ולכן האובר דרייב נותר בON.

רון.

-להנאה מנהיגה ראה סעיף "אוטו ידני"-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני אומנם לא בעלים של אוטומטית, אבל כאשר אני נוהג על אוטומטית אני בעיר מבטל את הOD תמיד, ובפקקים או בתנועה ממש עצלה יורד ל2 כדי לחסוך העברות הילוכים מיותרות.

פורסם
לבטל את האובר-דרייב אומר שהאוטו יצרוך יותר דלק

לא בטוח, בלי הביטול הוא נמצא בהילוך גבוה מדי כשאני רוצה להאיץ, למשל כדי להתחמק ממכשול, ואז צריך לחיצה ממילא שתוריד לו הילוך או שיוצא שמאיצים לאט מאד בהילוך לא מתאים (מה שבוודאי לא טוב לצריכת הדלק), OD למיטב ידיעתי טוב למצבי שיוט ושמירה על מהירות גבוהה בלבד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני לא מבין איפה הבעייה הרי אם אתה רוצה להאיץ כל לחיצה ברביעי תנפיק קיק באופן מידי בניגוד לשאר ההילוכים שלפעמים התיבה לא נותנת בידיוק מה שאתה רוצה ברביעי זה בדוק שהתיבה תמיד תיתן קיק מידי.

פורסם

אני נוהג רק על אוטומטי, במכוניות שיש Overdrive אני לא מתערב לתיבה בעבודתה

(אלא בעליות ומורדות תלולים)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

במונדיאו אני תמיד מבטל את ה-OD בעיר. לאוטו נטיה לשלב לרביעי מוקדם מידי וכל טיולי ההילוכים לא עושים טוב לגיר, במיוחד באוטו הזה.

בלנצ'יה אני מגדיל לעשות וקובע את הבורר על שני (!!!) בעיר, אך שם ההילוכים ארוכים באופן מופרך (שני מושך עד 160 קמ"ש :evil::twisted: ).

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

הבנאדם נוסע על 75 בעיר?!

אחי, תפסו אותי על 79, לא מומלץ.... ממש לא...

חוץ מזה...

אני לא יודע איך זה אצלך, יכול להיות שבגלל מנוע קצת עצל, עם מומנט יחסית נמוך בסל"ד יחסית גבוה השילוב שלו לתיבה אוטומטית על הילוך רביעי ביחס הספציפי שלו יניב תוצאה כל כך לא נוחה לטעמך שפשוט תרצה לבטל אותה..

תעשה מה שנוח לך, אם אתה מעדיף לבטל את ה OD, תבטל...

זהו..

להתראות

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
האם לכול רכב אוטומט יש אוברדרייב?

כי לא ראיתי איזה כפתור או משהו כזה אצלי.

לא

בדר"כ ליפניות יש את זה

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

אני נוהג על וולוו 740 שנת 89 עגלה לכל הדעות הפעם היחידה שאני מתערב לתיבת ההילוכים הם בירידות חזקות (מטעמי בלימה ) וב-overdrive אני נוגע לעיתים רחוקות

כשאני רוצה תגובה קצת טובה יותר במהירויות של מעל 110.

בכל שאר המצבים ,עקיפות או עליות קיק דאון עושה את העבודה.

פורסם

יש אוטו שאין לו כפתור אוברדרייב

אולם בכל תיבת הילוכים אוטומטית בעלת 4 הילוכים או יותר ההילוך הגבוה ביותר יהיה "אוברדרייב"

מה שאומר שאם יש לך "1-2-3-4" אז הורדה למצב "3" מקבילה לביטול אוברדרייב אלקטרוני.....

• תוכן חדש...