Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב עזיבת הארץ אני מוכר את המערכת שברשותי כרגע בצער רב אך אין לי ברירה כל כך.

אני מתחייב שהכל במצב חדש וכמובן מי שירצה יבדוק כל מה שירצה לפני הקניה!

מגבר 6ערוצים של JBL מדגם 755.6 מגבר מפלצתי ביותר עובד אצלי רק על קומפוננט כל הזמן שהוא אצלי.

יכל לפתוח 2זוגות קומפוננט וסאב כפול וכל מיני תחבירים כאלה. חזק ואיכותי מאוד מאוד! כיוון לכל רמקול בניפרד עובד גם ב2הום כמובן וכולל שלט מונו לשליטה מלאה על הסאבים.

מונו בלוק של JBL לא זוכר דגם מוציא 300RMS ב4 הום עובד גם ב2הום כמובן אך אני לא זוכר כמה RMS הוא נותן.

מונו חזק מאוד ואיכותי! כמובן יכל לעבוד גם בתור מגבר 2ערוצים.

קומפוננט של חברת MB,QWART מדגם216 חדש באריזה לא ניפתח מעולם.מהסדרה הגבוהה שלהם סאונד מיוחד למי שאוהב את הסיגנון שלהם מגיע כמובן כולל הכל מיד קרוס וטויטר הכל בנילונים ארוז מקורי וימכר בפחות מחצי ממחיר החנות.

סאב רוקפורדP1 150RMS חדש בתיבה מקצועית.

מחירים:

6ערוצים1000

מונו-450

קומפוננט-700

סאב-450

המחירים גמישים למי שרציני ובא לראות לא למי ששואל בטלפון.

לרצינים בלבד בבקשה:0526664084

מראשון לציון

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

• תוכן חדש...