Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר כשהגעתי לעבודה ופתחתי עיתון ראיתי את הכתבה על הבחור שירה למוות בגנב רכב בדואי. אומנם לצערי שני החברים שלו הספיקו לברוח אבל אני מאוד שמח שלפחות חלאה אחת נהרגה היום וכולי תקווה שהמתנדב יצא ללא כל אישום מהמקרה.

מרתיח לקרוא שוב ושוב על מקרים כאלה במיוחד כשתושבי המקום אומרים שזה תופעה רגילה אצלהם וכרגיל משטרת ישראל לא עושה כלום כדי למגר אותה!

מרתיח עוד יותר שהוא נעצר לחקירה אחרי שעושה מצווה לכולנו במיוחד כשלפי גרסתו הייתה סכנה ממשית לחייו כי החלאות הגיעו למבוי סתום ורצו לכיוונו.

הכתבה שממש הוציאה אותי מדעתי הייתה בחדשות ערוץ 2 על "השוטרים" שפינו את האוהדים בסוף המשחק של בית"ר. הייתי בחדר כושר בדיוק עם כמה חברה ופשוט יצאנו מדעתנו על איך הם מדברים/דוחפים ילדים קטנים ואז כשהכתב הסמוי העיר להם על זה הוא כימעט קיבל מהם מכות.:evil::evil::evil:

מכניסים 30 איש לניידת ודוחפים לאוטובוס 100 אנשים כמו עדר של פרות.

להיכנס היום לדליית אל כרמל ועוספיה אחרי ששרפו להם את התחנה הם פחדו כמו ילדים בני 6 אבל לתקוף ילדים ישראלים בני 15 ואנשים קטנים מהם כשהם כמות הם יכולים כמו גדולים.

אני עוד יותר מעוצבן שחדשות ערוץ 2 לא ממשיכים עם זה למח"ש אלא בזה זה יגמר...כתבה ולא יותר מזה.

פורסם

הפעילות של שוטרי יס"מ היא קצת מוגזמת אבל מונעת, הם אוהבים להרביץ לאנשים חפים מפשע מכות רצח ולצאת זכאים בטענה שהוא התכוון לזרוק רימון או מה שלא יהיה.

אין לזה תרופה אני חושב.

לגבי המקרה היה כבר דיון פה על משטרה בארץ ומשטרה בחו"ל אני חושב שזה יותר שייך לשם.

מצבנו כל כך גרוע היום שכאשר הפורץ שובר לך את החלון ברכב על מנת לגנוב אותו הוא יכול לתבוע אותך שהוא נחתך מהזכוכית בעת הפריצה ולצאת זכאי עם פיצויים:shock: (היה מקרה דומה למי שזוכר עם הפורץ שהחליק במהלך פריצה לדירה ותבע את הבעלים)

פורסם

לדעתי זה ממש לא פוליטיקה קודם כל. שנית, אני בדרך כלל לא פותח נושאים בעיניינים כאלה אבל זה פשוט יושב לי כל היום בראש וממש מעצבן והייתי חייב לשתף עוד אנשים חוץ מקומץ קטן של חברים.

כל אחד פה יכול להגיע למצב כזה עם שוטר. אישית, היה לי מאוד קשה להבליג על התנהגות כזאת אם הייתי בין האוהדים.

אני מאוד רוצה שחדשות ערוץ 2 יפנו למחש עם זה כדי למצות את הדין עם השוטרים האלה מהסירטון.:evil:

פורסם

תחפש בנושאים האחרונים באוף טופיק היה שירשור גדוש ביחס מעליב ומשפיל ואפילו קצת מתעלל של שוטרים לאנשים מהשורה.

חבל לפתוח דיון נוסף.

פורסם

שוטרי ישם-יסם(לא יודע) באמת חוצפנים (לפי יחס שאני קיבלתי ולפי מה ששמעתי ושומע כאן).

פעם עמדתי בכביש חד סיטרי די שקט וחיכיתי לחברה שלי, אין להם חניה שם בכלל ובקושי לדיירים יש מקום.

(ואני חייב לציין שהרחוב בעל אין מוצא) אז נעמדתי במקביל לרכב אחר וחיכיתי לה 2 דקות.

מגיע סופה לבנה עם שוטר שקורא לי ברמקול, יצאתי אליו.. והוא התחיל לצעוק עלי ולאיים עלי שיתן לי קנס אם

"אני לא מעיף את עצמי מהעיינים שלו תוך רגע". אמרתי לו שהבנתי אותו ואני יזי את הרכב, ואחרי שהוא המשיך

באותו הטון אמרתי לו שיפסיק לאיים עלי ויתן לי דו"ח או שיעזוב אותי בשקט. כמובן הגיע המשפט "שאני לא יראה אותך פה יותר" :lol:

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תוכן חדש...