Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה!

לפני מספר ימים חבר שלי קיבל דו"ח תנועה על אי ציות לתמרור עצור.

בדו"ח הרשום היה כתוב כי צבע הרכב הוא כסוף ולא תכלת.

אני יודע שדבר זה הוא עילה לביטול הדו"ח, מישהו יודע איך ניתן לבצע זאת?

תודה!

Polo 2012

פורסם

טעות אבחון של צבעים דומים אינה עילה לביטול דו"ח, במיוחד שכל שאר הפרטים נכונים(כולל זיהויו של הנהג).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

זו לא עילה לביטול הדו"ח, ואם חבר שלך מצא את רק הטעות הזו, כנראה שרישום נסיבות העבירה היה מפורט ואיכותי לחלוטין, כך שאת הדו"ח הזה לא יהיה אפשר לבטל.

Xbox12341

פורסם

אני יודע שבמידה והדוח היה על חניה ולא עבירת תנועה של הנהג, ובמידה והייתה טעות בצבע ישנה אפשרות לבטל את הדוח.

Polo 2012

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

האפשרות שלך היא כזו :

לבקש להשפט על העבירה.

כשהשוטר יגיע להעיד בחקירה הנגדית אתה תשאל אותו שאלות כגון "איפה ראית אותי" , "האם אתה בטוח שזה היתי אני", "איך אתה בטוח" , "האם שמרת על קשר עין..." וכו...

מכיוון שסביר להניח שהוא לא יזכור מה צבע הרכב הוא יסתכל בדוח מה רשום

וברגע שהוא יגיד שהוא ראה את הרכב הכסוף שלך אתה תפנה לשופט ותבקש שיזכה אותך מכיוון שהרכב הוא כחול ולא כסוף וכנראה שהוא ראה רכב אחר ולא אותך .

שים לב שבשום פנים ואופן אסור לך לספר את זה לתובע ואתה חייב לשמור את זה כהפתעה לשוטר.

במידה והשוטר היה לבד אז מדובר בעדות יחיד ומפסיק סתירה כזו כדי לערער את העדות שלו.

פורסם

יגאל, רואים שהשקעת אבל העצה שלך היא עצת אחיתפל.

אין מחלוקת שהשוטר עצר את הנהג ומסר לו את הדוח ביד, ואת צבע המכונית הוא רשם אחרי שהוא עצר אותה, לכן ברור שזאת טעות אבחנה בין צבעים ותו לא.

פורסם
יגאל, רואים שהשקעת אבל העצה שלך היא עצת אחיתפל.

אין מחלוקת שהשוטר עצר את הנהג ומסר לו את הדוח ביד, ואת צבע המכונית הוא רשם אחרי שהוא עצר אותה, לכן ברור שזאת טעות אבחנה בין צבעים ותו לא.

אם שוטר עוצר ומוסר דוח הופך משהו לברור שהרי אז לא היה צורך בבתי משפט כי ברוב המקרים השוטר עוצר ומוסר את הדוח ביד.

טעות באבחנה זהו היסוד לערור אמינות עדות השוטר.

בניגוד למה שרוב האנשים חושבים הנאשם לא צריך להוכיח את חפותו . המתביעה צריכה להוכיח את אשמתו. ואם בדבר כל כך בסיסי העדות אינה אמינה אז איך אפשר לקבל את העדות של העד המרכזי.

כמובן שיש להתחשב בנסיבות העניין .

למשל אם הבחור ביקש סליחה מהשוטר ביקש שיסלח לו והשוטר ציין זאת בדף סיכוייו להצליח בבית המשפט קלושים.

פורסם

בדיוק!

אם חבר שלך הודה בעבירה כשהשוטר עצר אותו והשוטר ציין זאת בדוח אז זה בעייתי אבל אם חברך עמד על כך שלא בוצעה עבירה אז עניין הצבע יראה ספק סביר שיכול לזכות אותו בבית משפט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...