Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב אצלי חודשיים , יד 5 , יד קודמת הייתה רכב שני במשפחה של מכונאי רכב אשר קנה את הרכב לאשתו והחזיק אותו קרוב ל3 שנים. הרכב היה במצב שמור יחסית לרכב של אישה כי הבעל מכונאי רכב ומן הסתם הוא שמר על האוטו בו אישתו הסיע את הילדים לגנים,חוגים וכו'. אך כמו בכל רכב של אישה גם כאן היה משהו, האוטו עבר ראש מנוע,בעקבות זאת שהאישה לא שמה לב שהלכה המשאבת מים,המנוע התחמם והסוף ידוע. כתוצאה בוצע טיימינג+החלפת משאבה+ראש מנוע. לכן גם הטיפול יבוצע ב265 אלף ולא ב270. כי הטיפול הקודם בוצע ב255.

הדברים שאני חשבתי לעשות במוסך לא מורשה בשם "דוד את אהרון" בבאר שבע שאני לקוח שלו כבר מתקופת הקורדובה שלי ז"ל.

החלפת פילטר דלק

החלפת מסנן אויר

החלפת מסנן שמן

החלפת שמן מנוע - סינטטי מלא (מה דעתכם אולי עדיף לא מלא?) ואיזה סוג מומלץ לקנות משהו באוטו דיפו או ללכת על שמן הסטדנרטי של המוסך

החלפת 4 פלאגים

החלפת חוטי פלאגים

החלפת שמן גיר

החלפת נוזל בלמים

החלפת נוזל קירור לנוזל הירוק של פרסטון (הבנתי באוטו דיפו שהוא מגיע עם טיפה שמן בתוכו)

החלפת רפידות בלם קדמיות,בדיקת מצב בלמי תוף אחוריים

ניקוי טנק דלק על ידי תוסף ייעודי של STP

האם פספסתי משהו או שאני מגזים במקצת ? ובתור מי שעד היום נהג על אירופאיות, אני גם שואל כמה כל זה אמור לעלות.

תודה מראש

פורסם

2 דברים

1) מה זאת אומרת שמן סינטטי מלא או שאולי עדיף לא מלא? יש סוג שמן שמיועד לכל מנוע. זה שהוא נחשב יותר איכותי ויותר יקר לא מעיד על זה שהוא מתאים. במקרה של הקורולה אני כמעט בטוח ב99% שזה חצי סנטטי. במקרה הזה אני ממליץ על השמן האפור של LM עם התוסף. פשוט שמן מצויין שעשה לי נפלאות עם ההונדה באותה שנה בערך...

2) את התוסף לדלק (לניקוי האינג'קטורים) אני ממליץ ללשים כ200 ק"מ לפני הטיפול (למלא חצי מיכל, להוסיף את החומר.. ולגמור את המיכל עד הטיפול), כך הפיח מצטבר ומוסר בטיפול עצמו.

בהצלחה! ואל תתן לקילומטרז' להפחיד אותך. קורולה מטופלת כמו שצריך יכולה להחזיק עוד המון.

פורסם

אני שואל לגבי השמן כי אני יכול ללכת על השמן הבסיסי של המוסך או לקנות משהו מראש ולהביא איתי. אגב כמה שמן וכמה נוזל קירור אני צריך לקנות (בליטרים)

• תוכן חדש...