Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט אונו 95' - מדחס מזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי פיאט אונו משנת 95 - 1400.

בתאונה קטנה שעשיתי קיבל המדחס מזגן מדגם SS-505 (הרכב הגיע ללא מזגן מהחברה והוא הורכב בארץ) מכה ונשבר\ה התושבת ונסדק המדחס.

הייתי רוצה להתייעץ עם גולשי הפורם במס' דברים -

א. היות ואני תושב קרית-שמונה, האם אתם יכולים להמליץ לי על מוסך אמין המטפל במיזוג אוויר לרכב בסביבה?

ב. במספר מוסכים באזור נאמר לי שמחירו של מדחס חדש מסוג זה נע בין 900 - 1400 ש"ח - מה המחיר שהייתם משלמים עבורו?

ג. האם כדאי לבחון אפשרות לקנות משופץ\מפרוקים - האם יש מגרש פרוקים בסביבה שלי שהייתם ממליצים עליו?

זהו בעקרון, אני מאמין שיהיו לי שאלות נוספות בהמשך.

בתודה מראש על העזרה,

פורסם

כמה הרכב עולה בשביל להחליף לחדש?

לך על פירוקיה לי יש חלק כזה לפיאט פונטו שנת 95 ואני מאמין שהוא דומה בכל אופן הייתי מוכר אותו ב300 ש"ח

לך לפירוקיות והחלף על המקום כי מדחסים יכולים להיות דפוקים

• תוכן חדש...