Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

c5 pk או מנוע 2000

ben.bar.111
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

אני מחפש רכב בסביבות ה25-27 אלף ש"ח

די נדלקתי על הc5 שנת 02 שעומדת במגבלות התקציב

א. האם בחירה נבונה?

ב. האם ללכת על המנוע 2000 או על הדגם המאובזר יותר pk אבל בגרסת 1800 ? (במגבלות התקציב

ולאור ההחלטה לקנות רק מפרטי אני חייב לבחור בין השניים)

אודה לעצתכם

בן

פורסם

א. תודה על תשובתך

ב. האם יש המלצה לרכב אחר במחיר הזה או שזו בחירה טובה?

ג. הרכבים די דומים לכן אם אבחר בסיטרואן אלך על המנוע הגדול יותר (פחות שטיקים באוטו פחות חיישנים שיתקלקלו) :-P

פורסם

הרכב הנ"ל הוא רכב מפנק ונוח ביותר, אכן מומלץ ללכת על המנוע הגול יותר, מה שכן יש מנוע 200 עם חבילת PK שאולי כדאי להתאמץ טיפה בשביל זה.

הדברים החשובים לדעתי בPK הינם חיישני הרוורס ואולי למי שאוהב החישוקים הקלים, את שני אלו ניתן להוסיף לבד.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

יש עוד הבדלים בן גרסאות PK ו- SX הפשוטה יותר

1. חיישני אורות וגשם

2. מצב ספורט במתלים

3. הגה עור

4.פנל אגוז סביב הרדיו ודלתות

5.תארת פנים גם ברגליים ודלתות + אדום

6.פגושים בצבע הרכב

7.מראות מתקפלות בעת סגירת הרכב

8.ווילון אחורי

9.כאמור - חיישני רברס

10. כאמור- גלגלי מגנזיום

11. 8 כריות אויר

12. יש עוד

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

חולה צרפתיות מלידה עם ניסיון.

פורסם

מניסיון של 5 סיטרואן בעברי, אכן הרכב [לדורותיו] נוח מפנק ביותר, אך יכול גם להוות "בור ללא תחתית" בהיבט הכספי.

מייעץ לך לברר בדקדקנות את עברו הטיפולי של הרכב.

בהצלחה.

פורסם

אני אתן תשובה למרות שיש לי אינטרס מכיוון שאני מוכר C5 דגם PK 2L.

מנועי 1800 סמ"ק בסיטרואן C5 ידועים ככאלה שנהנים לפתח סדק בבלוק מנוע מכיוון שזה עשוי אלומיניום, בניגוד למנוע ה 2000 סמ"ק שעשוי ברזל, אאל"ט.

מבחינת יתרונות של דגם ה PK שמשמעותיים בשנתונים האלה - חיישני רוורס, חיישני גשם, מראות מתקפלות אוטומטית ומערכת הידראולית מהדגם העדכני ביותר, +Hydractive 3 .

בשני הדגמים יש 6 כ"א.

אני פסלתי בזמנו את הדגם עם מנוע 1800 על הסף בגלל בעיית ההסדקות וכן גם בגלל שהנפח שלו לא מתאים לרכב כל כך גדול.

יש המון מידע איכותי בפורום, אני מציע לך לחקור קצת באמצעות חיפוש.

בברכה ובהצלחה,

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...