Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אתמול נסעתי באוטו (יונדאי אטוס 99 ) כל הנסיעה דלקה הנורה האדומה של המצבר

ברמזור פתאום האוטו נכבה לא הצלחתי להדליק אותו אחרי הרבה נסיונות

אחרי זה ניסיתי להטעין עם כבלים את המצבר האוטו נדלק,

זה פעם שניה שזה קורה באוטו הזה .. יש לציין שהמצבר חדש (שנת 2009)

מה יכולה להיות הבעיה?

מבחינת דלק שמן ומים הכל היה תקין.

בתודה מראש,

קובי.

פורסם

לחבר היה משהו מוזר.

המנורה דלקה לו כמה חודשים ואחרי שהוא היה אצלי האוטו לא הניע ולא היה אורות, אמרתי זה האלטרנטור -אין טעינה.

לא מצאתי את המד מתח שלי , אז הנעתי לו את המנוע עם כבלים והמנורה נדלקה והוא נסע הבייתה ,יום למחרת האוטו לא הניע אז הוא החליף מצבר ועכשיו הכל בסדר אין מנורה והמנוע מניע.

יכול להיות מצב שמצבר מדליק בפיאסטה מנורת מצבר ואין בעית טעינה?

כמובן שהזדמנות הראשונה אני יבדוק לו טעינה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

קורה בהרבה מקרים שהטרידיאודה תקולה ומורת טעינה דולקת למרות שיש טעינה. הבעיה מתחילה כאשר פתעום אין טעינה או שהמנורה נשרפת.

יום טוב יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם
לחבר היה משהו מוזר.

המנורה דלקה לו כמה חודשים ואחרי שהוא היה אצלי האוטו לא הניע ולא היה אורות, אמרתי זה האלטרנטור -אין טעינה.

לא מצאתי את המד מתח שלי , אז הנעתי לו את המנוע עם כבלים והמנורה נדלקה והוא נסע הבייתה ,יום למחרת האוטו לא הניע אז הוא החליף מצבר ועכשיו הכל בסדר אין מנורה והמנוע מניע.

אבל הגיוני שצריך להחליף מצבר אם הוא חדש ? הוא שנת 2009

פורסם
כאשר נורת מצבר דולקת ברכב והרצועה שלמה התקלה באלטרנטור.

יום טוב יצחק

מה העלות של אלטרנטור ? ואפשר איכשהוא לתקן או שבמקרה כזה זה רק להחליף ?

פורסם

אלטרנטורים נהוג לשפץ והמחיר יכול לנוע בין 450 שקלים ל-800 שקלים תלוי בסוג הרכב והחלקים שמשתמשים איתם לצורך השיפוץ.

איזה כייף לי :)

פורסם

שיפוץ טוב כ 550-600 שח + עבודה. כ100-150 ש'ח

אני מצטער אבל לא שמתי לב לסוג הרכב. כמובן שהמחיר מחייב בדיקה סופית עם השפץ אבל לא נירא לי הבדל גדול באים ביכלל.

יצחק.

פורסם

לפותח האשכול המחיר שנקבתי הוא ללא פירוק/הרכבה של האלטרנטור מהרכב.

קיבלת מיצחקי ההערכת מחיר הרבה יותר מדוייקת משלי לכן אני ממליץ שתפנה אליו.

איזה כייף לי :)

פורסם
לחבר היה משהו מוזר.

שי שלום.

באים הינעתה את הרכב עם כבלים כאשר המצבר היה ריק והרכב נוסע ללא תקלות אז יש טעינה ברכב. והמצבר לא תקין.

באים לא היה טעינה אז לאחר ניתוק הקבלים המנוע מדומם (כאשר המצבר ריק)

יצחק.

• תוכן חדש...