Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רחיצת כלב - יש המלצות לעזרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתדל לרחוץ את הכלב כמה שפחות, הבעיה היא שבגלל שהכלב שלי מאוד פעיל וגם יש לו נטיה להשתזף בחצר בקיץ, הבטן שלו משחירה ובמקלחת זה לא יורד.

יש איזה משהו סגנון ליפה אולי או כל דבר אחר שיכול להוריד את השחור הזה ולהחזיר את הבטן לצבע ורוד?

את רוב הגוף אני עושה לו עם מגרדת של סוסים מגומי בזמן המקלחת וזה לא עוזר בכלל וזה גם קשה לעבודה באזורים החלקים של הבטן.

בנתיים האפשרות היחידה שעוזרת זה אם הוא מלקק לעצמו את הבטן ואז השחור יורד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תמלא דלי עם סבון רחצה ותרחץ אותו בעזרת ספוג כמו שאתה עושה לאוטו.

אתמול שטפתי ככה את הכלבה שלי והיא אפילו נהנתה מהקירצוף!:shock:

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אחרי השטיפה פוליש , ווקס ויש לך כלב כמו חדש , רק תשים לב שזה לא מטאליק ושאין חלודה.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני משתמש בשמפו לילדים, הוא לא סובל מהעניין בכלל אבל יש גבול כמה אפשר לשפשף לו את הבטן זה בסוף יגרום לפצעים.

in the face

with a chair

פורסם

יש לך שלולית נפט בחצר?

עוד לא יצא לי להיתקל בלכלוך שסבון לא מוציא , תנסה אולי ללכת לחנות חיות ולקבל יעוץ לחומר טיפה יותר חזק.

איזה גזע הכלב שאתה מפחד לרחוץ אותו?

אודי A4

דימה.

פורסם

לא מפחד לרחוץ אותו אבל בוא נגיד שבפעם שניסיתי להוריד את השחור הזה עם מברשת מסויימת, זה עשה לו את כל הבטן פצעים מהשיפשוף, ומדובר במברשת גסה. אם היתי יודע שליפה לא תגרום לפצעים היתי משתמש בליפה

in the face

with a chair

פורסם

יכול להיות שזה ג'יפה שהתקשתה והסתבכה בפרווה, במקרה הזה אין יותר מידי מה לעשות במידה ויש "ראסטות".

הכי טוב זה לספר את זה, גם מוריד את הג'יפה וגם פותר את הבעיה של ליכלוך מחדש (עד שהפרווה גדלה)...

לא ניראה לי שלשפשף את הבטן של הכלב יותר מידי זה טוב. בטוח זה יצור לו גירוי שהוא ילקק אחרי זה, ואולי תהיה לו דלקת בעור מזה וכו' וכו'... לא כיף.

אם זה סתם ליכלוך שלא יצר ראסטות קח סינטבון ומברשת קטנה ותשפשף את המקום חצי דקה בעדינות ותשטוף. אם זה לא יורד, נסה תספורת.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מה יש לספר בבטן? אין שם שיער בכלל, מה גם שתספורת לא באה בחשבון מדובר בפיטבול עם פרווה די קצרה. מדובר בלכלוך כאילו צבעו לו את העור עם טוש, זה לא משהו בולט בכלל.

AVE, זאת מגרדת לסוסים ועם זה אני עושה לו את שאר הגוף ביחד עם סבון כמובן, לבטן זה לא יעיל בכלל.

in the face

with a chair

פורסם

דבר ראשון, זו טעות חמורה לשטוף את הכלב בשמפו לילדים.

pH העור של כלבים שונה לחלוטין משל בני אדם, שימוש בשמפו\סבון שמיועד לבני אדם חושף את הכלב לבעיות עור ורגישויות.

במידה ואין לכם כסף\זמן לקנות שמפו המתאים לכלבים, סבון כלים הוא המתאים ביותר לחפיפה של הכלב!

דבר שני, בטן בגוון שחור מתאימה לזיהום עורי ע"י שמרים בשם מלסציה.

זיהום כזה נגרם בעקבות ליקוק של האזור ובנוסף יתכן שגם השימוש בשמפו לתינוקות מוריד את ההגנות הטבעיות של העור של הכלב שלך ויוצר מצב בו השמרים משגשגים.

הפתרון הוא:

א. לטפל בשמר - שמפו מיוחד וטיפול סיסטמי במידת הצורך

ב. טיפול נגד פרעושים - כל 3-4 שבועות ע"י אמפולות (אדוונטיקס\פרונטליין\רוולושן)

ג. במידה והטיפול נגד פרעושים לא עוזר צריך לבדוק מה גורם לכלב להתגרד ולהתלקק (בדר"כ מדובר באלרגיה).

ד. להפסיק לשטוף בשמפו של בני אדם!

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

אין לו פרעושים או פישפשים וגם לא קרציות, הוא לא מתגרד כמעט ובטח שלא מלקק את עצמו לדעת אלא כמו כלב רגיל בתחום הסביר.

דווקא כשהוא מלקק את הבטן אז זה מנקה את השחור ואין לו שום גירוי או דלקת או כל דבר אחר שמפריע לו. אם הוא מלקק השחור חוזר אחרי שבוע בערך ככה שזה נראה לי די שולל שמרים. גם בחזה יש לו מתחת לשיער שחור וגם אם הוא היה רוצה הוא לא יכול ללקק את עצמו כי הוא לא מגיע עם כל זה שהוא די גמיש

אני גם רוחץ אותו בערך אחת לחודשיים ככה שנראה לי מוזר שההשפעה היא לטווח כזה ארוך של חוסר הגנות של הגוף

in the face

with a chair

פורסם

השחרה גם מתחת לבית השחי מאוד מתאימה לשמרים.

זה שאתה לא רואה פרעושים זה לא אומר שאין.

לך לוטרינר שמבין בבעיות עור.

אפשר לנסות לשאול את כל העולם ואחותו ולשפשף לכלב את הצורה או לשלם קצת ולקבל חוות דעת מומחית.

ובלי קשר לבעיה הספציפית של הכלב שלך, אל תשטוף אותו בסבון\שמפו של בני אדם. אתה גורם לו נזק.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

• תוכן חדש...