Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני יודעת שנפתחו כבר מספר נושאים לגבי רכב משפחתי וקטן, או על דגמים אלו בנפרד.

אך אני לא מצליחה להגיע להחלטה חד משמעית - איזה רכב עדיף?

מידע שלא מצאתי בדיוק - זה הפן הבטיחותי - איזה רכב בטיחותי יותר?

אשמח לכל תשובה שתעזור להגיע להחלטה ולכל הצעת רכב העונה על הקרטריונים של חיסכון, אמינות, קומפקטיות.. (וכקטריון שולי שלא יראה כארון קבורה)

התקציב די נמוך...

תודה רבה.

פורסם

במודלים האלו ובסוג הרכבים האלו את לא יכולה לצפות לבטיחות מי יודע מה.

אבל בקטגוריה יש עוד המון רכבים תריצי חיפוש ותגלי.

מבין שניהם אני ממליץ על הג'אסטי, זול אמין חסכוני, כמובן שיש לחפש אחת שמורה.

תאמת את המאזדה 121 אני פחות מכיר והיא גם יותר נדירה מה שהופך את החלפים שלה ליקרים יותר.

פורסם

מדובר על ידני.

אני בדקתי לגבי מאזדה 121 מודל 96 שהיא כבר עם הגה כוח.

לפי המידע שמצאתי באחד האתרים נאמר שחלקי החילוף שלה כשל מאזדה 323 (למרות שזה קצת לא נשמע הגיוני)

התקציב הוא כ 10K לכל התהליך כולל תיקונים ודברים מסביב (ז"א שנטו מכונית אמורהלעולות עד כ-K5)

עוד שאלה - אומרים שג'אסטי היא קשה ולא נוחה עקב בולמי הזעזועים.. השאלה היא אם כל המערכת לא טובה או שיש אפשרות לקנות בולמי זעזועים טובים ולשפר את המצב?

פורסם
התקציב הוא כ 10K לכל התהליך כולל תיקונים ודברים מסביב (ז"א שנטו מכונית אמורהלעולות עד כ-K5)

אם זה המצב, אז רק ג'אסטי.

לא תוכלי לקנות מאזדה 121 ב 5000 ש"ח, שלא לדבר על מודל 1996. לדעתי גם המודלים המוקדמים 93-94 נמכרים באיזור 8000-10000 ש"ח.

מודל 96 פרטית במצב טוב יכולה לעלות באיזור 12000 ש"ח.

רוב המאזדות 121, שהגיעו בשנים 1996-1997 היו ידניות, וחלק גדול מהן היה בהשכרה ביד הראשונה.

פורסם

מאזדה 121 עדיפה כמכונית.

היא הרבה יותר יפה (בנות בדרך כלל אוהבות מאוד את העיצוב שלה), יותר כייף לנהוג בה, יש לה מזגן מקורי, דשבורד יפה ומודרני בהרבה, יש ריפודים צבעוניים יפים בפנים, יש מנוע 16 שסתומים מודרני וחזק מספיק, הגה כוח הוא יתרון עצום בחניות ובנהיגה עירונית.

אבל ג'אסטי מנצחת מבחינת עלויות אחזקה. הכוונה היא לעלויות תיקונים בלבד. צריכת הדלק, ומחירי רישוי וביטוח אמורים להיות דומים.

פורסם

אם אפשר להוסיף המלצה...

לכי על קאיה פרייד.

שנים סביב 96-97 עומדות בתקציב שלך

רכב קטן,אמין וחסכוני. כולל "מותרות" כמו ח"ח והגה כוח,שלא תמיד נפוצים במכוניות מהשנים האלו.

אני מרוצה ממנה עד הגגגגגג

בה צלחה

• תוכן חדש...