Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשעה נסעתי עם הטרקטור מכיוון מושב הזורעים לצומת פוריה, במשך כל הנסיעה (3 דקות) נצמדה אליי נהגת. בדך כלל כשאני מגיע לשוליים, נתיב האצה/האטה אני משתדל לרדת מהכביש כדי להקל על התנועה.

כאשר הגעתי לצומת הכניסה לטבריה עלית, עברתי את הצומת ורציתי לזוז הצידה כדי לפנות את הכביש אך הנהגת המסוכנת הקדימה אותי ועקפה אותי במהירות מצד ימין דרך נתיב ההאצה של הצומת.

יש לי את מספר הרכב!

ניתן לעשות עם זה משהו?

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

בהחלט.

ניתן לגשת לתחנת המשטרה המקומית, להגיש תלונה עם כל פרטי העניין, לקוות לטיפול הולם.

פורסם

או לחילופין ניתן לגשת לתחנת המשטרה המקומית, להגיש תלונה עם כל פרטי העניין, לשכוח מהעניין לשארית חייך ולהשלות את עצמך שבאמת יעשו עם זה משהו.

יותר חשוב לעצור מישהו שנוהג על 120 בכביש מהיר וריק בלילה במכונית חדשה 'המסוגלת' לכך. - וגם עם מקרה כזה בטח לא היו עושים כלום .

8)
פורסם

אם איפשרת לה לעקוף והיא לא עקפה אז היא מטומטמת. כנראה שזה גם גרם לה להתעצבן מאוד ובסוף כשהיא זיהתה אפשרות עקיפה היא ניצלה אותה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם איפשרת לה לעקוף והיא לא עקפה אז היא מטומטמת. כנראה שזה גם גרם לה להתעצבן מאוד ובסוף כשהיא זיהתה אפשרות עקיפה היא ניצלה אותה.

לא הייתה באפשרותי לאפשר לה לעקף, אך ברגע שעברתי את הצומת ורציתי לזוז לימין היא עקפה אותי כמו בהמה מצד ימין!

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

המשטרה לא תעשה כלום עם זה.

אני התלוננתי על מישהו שחצה באור אדום במהירות מטורפת וכמעט דרס 2 ילדים קטנים, במעבר חציה באבא הילל.

זה היה לפני כמעט שנה ולא זומנתי לתת עדות.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

עזוב את זה, אף אחד לא נפגע.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

יש לי את מספר הרכב!

ניתן לעשות עם זה משהו?

מתוך האתר של משטרת ישראל:

• יש לכתוב לתחנת המשטרה, באזור בו התבצעה העבירה, ולציין את כל הפרטים הרלבנטיים לעבירה פרטי הרכב, מקום התרחשות העבירה, תאריך ושעה, נסיבות (כולל כיצד זוהתה העבירה), תמונה (אם יש).
  • עליך לדעת כי ייתכן ותידרש להגיע אל לשכת התנועה הנוגעת, לשם מתן עדות.
  • במידה ומבצע העבירה יכפור באשמה והדו"ח יגיע לבית משפט, תוזמן להעיד בבית המשפט.

בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בהנחה ויש לך מעט זמן פנוי (אם באמת תזומן להעיד וכו') אני לא חושב שצריך לרדת מהעניין.

יש נהגים שעדיף להוריד אותם מהכביש, אתה יודע שברגע שהתלוננת - אתה עשית את המקסימום מבחינתך למען הבטיחות בכבישי ארצנו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

גם אני בדיעה שתמיד שווה לנסות.

אם זאת, זכור כי הסיכויים לטיפול כלשהו- קלושים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...