Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

התקציב שלי לרכב חד הוא 12000ש"ח.הרכב הבא שמצאתי נעם לי מאוד מבחינה חיצונית וגם נוחות הנסיעה. אנא תנו חוות דעת. אז ככה:

רנו מגאן 96.

• יד שניה
  • ידני
  • 177000 ק"מ
  • נעילה מרכזית רדיו דיסק פשוט
  • אזעקה
  • צבוע מחדש (צבע רובו ככולו בסדר).
  • מנוע 1600 סמ"ק

כמה בעיות שנתגלו:

• בין החלק התחתון של השמשה האחרוית לבין המכסה יש סדק קטן שבגללו חודרים מים פנימה כאשר יש גשם. הבנתי שזו בעיה ידוע ברנו מהסוג הזה. מהתייעצות עם שני אנשים בעלי בעיה זהה הבנתי שאופן הטיפול מתבצע ע"י הוצאת השמשה, ניסור החלק הפגום במכסה וריתוך חדש. אחד אמר שזה עולה בסביבות 1500ש"ח, השני טוען ל 500ש"ח.
  • הנעילה המרכזית לא פועלת באחת הדלתות האחרויות. המוכר אומר שהלך המנוע שלו, כמה עולה לתקן/להחליף דבר כזה?
  • הרמקולים האחרויים אינם מחוברים למערכת. כמה עולה לתקן?

המחריון של הרכב הוא 12,800- אחרי נססיעה קצרה ברכב והתרשמות, הצעתי 10000.המוכר הסכים.מוכן להתחייב למנוע ושאסים.

מה דעתכם?!

"כל מעשנו בחיים נובעים רק מאינטרסים"

פרידריך ניטשה

האינטרס שלי הוא להעזר באנשים ולעזור להם.

:lol:

פורסם

כאדם העוסק בבדיקות רכב מזה עשרות שנים וגם שמאי רכב אני יכול להעריך את ערכו של רכב זה , ערכו הוא 8 אלפים ש' , גם 8,5 אפשר לרכוש.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

האם שווה לקנות במחיר הזה? (10000)

אנה פרטו, כמה יעלה לטפל בבעיות שצויינו למעלה? תודה

"כל מעשנו בחיים נובעים רק מאינטרסים"

פרידריך ניטשה

האינטרס שלי הוא להעזר באנשים ולעזור להם.

:lol:

• תוכן חדש...