Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר, אחרי נסיעה של דקות ספורות בהן אני מסביר לקטנה כמה חשוב לעבור רק במעבר חציה, ושמעבר החציה זה בעצם כאילו גשר להולכי רגל שבו הם יכולים לחצות בבטחה את הכביש, וכמובן רק כאשר נותנים יד לאמא או לאבא, ואם אמא או אבא שוכחים לתת יד אז לא חוצים ומבקשים לתת יד...בקיצור, אחרי כל הנאום המלומד הזה אני מגיע לגן, והנבלה הזו/הזה חונה על מעבר החציה. (ולא בפעם הראשונה, הפעם נמאס לי אז צילמתי) זה מעבר החציה היחיד בקרבת הגן.

בכוונה לא הסתרתי את המספר, בעיה שלו. מה עושים עם אחד שכזה? מדפיסים ומעבירים למשטרה שיחטוף דו"ח? (ההצעות בעלות אופי של השחתת רכוש כמו - שריטה עם המפתחות, הוצאת אוויר עם סכין דייגים, כתיבה עם טוש עבה על כל האוטו ש"כאן מעבר חציה - לא חניה", הדבקת דפים עם 'סופר-גלו' עם הוראות החוק לגבי חניה - כל אלו לא באות בחשבון, אין לי כוונות וונדליסטיות).

אגב, לא מדובר על "קפצתי לדקה ורבע". ברחוב היתה חניה רבה בלי בעיה, ושהיתי בגן עם הילדה כ 10 דקות.

עצתכם הרצינית - מה כן?

פולו1.JPG

פולו2.JPG

פולו3.JPG

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תרשום לו פתק עם הסבר רציונאלי למה לא לחנות על מעבר חנייה ומה ההשלכות מבחינה בטיחותית על ילדכם, אם זה ייקרה פעם שניה דרוס אותו בעזרת האמר.

פורסם

מתוך אתר משטרת ישראל:

• יש לכתוב לתחנת המשטרה, באזור בו התבצעה העבירה, ולציין את כל הפרטים הרלבנטיים לעבירה פרטי הרכב, מקום התרחשות העבירה, תאריך ושעה, נסיבות (כולל כיצד זוהתה העבירה), תמונה (אם יש).
    • עליך לדעת כי ייתכן ותידרש להגיע אל לשכת התנועה הנוגעת, לשם מתן עדות.
    • במידה ומבצע העבירה יכפור באשמה והדו"ח יגיע לבית משפט, תוזמן להעיד בבית המשפט.

לא לשכוח לצרף את פרטיך האישיים בכדי שיוכלו ליצור איתך קשר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני לא יודע איפה אתה גר אבל במקומות שגוררים אתה יכול להרים טלפון לעירייה ובשמחה הם יבואו לגרור..

ברחוב שלי זה קרה לא מעט פעמים.

פורסם

המעצבן בכל התמונה זה שלא חסר לא מקום חנייה והוא בחר דווקא על המעבר.

מקדימה הוא יחסום כניסה לחצר ומאחורה יש לו מקום לניכנס בלי לפגוע במכונית מאחוריו.

פורסם

את האמת שגם מאחורה אסור לו לחנות (אסור לחנות 12 מטר לפני מעבר חציה),ואישית,תמונה כזאת מעלה לי את העצבים. מקווה שיטפלו בו.

פורסם

מסקרן בהחלט לדעת באיזו עיר מדובר. ישנן ערים, לרבות זו בה אני גר, בהן ההפקרות בכל הנוגע לחניה אסורה בהחלט נטולת רסן. שני הרחובות הראשיים שהם נתיבי תחבורה צפופים בכלי רכב והולכי רגל, עתירי חניות כפולות וחניה על מעברי חציה או סתם באמצע צומת ואין פוצה פה ומצפצף לרבות מתנדבי המשטרה הכה חביבים.

פורסם

אני מתקשה להאמין שהוא חנה שם בכוונה - יכול להיות שלא הייתה חניה בשעות שהוא הגיע ופשוט החליט לחנות בלית ברירה על המעבר חצייה? (לא שאני מצדיק אותו אפילו קצת - רק מנסה להבין גורם לבן אדם להחנות את רכבו בצורה כזאת).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

העיר היא רמת השרון, רח' שניר.

הבעיה עם ההמלצה על פתק על החלון היא שחלק מהאנשים, לאו דווקא ברמת השרון, בכלל, לא שמים ז*ן על אף אחד, עד שהם לא חוטפים צינור בעצמם. וכמו שכתבתי קודם, זהו אינו מקרה ראשון. היום הזלזול הזה פשוט זה עיצבן אותי ברמות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

היית מתקשר למספר חירום למוקד העירייה , הם כבר היו שולחים לשם פקח שהיה מטפל בו בדוח נחמד..

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

1. את התמונות האלה תעביר למשרד התנועה של תחנת המשטרה בעיר שבה בוצעה העבירה, בצירוף מכתב מפורט של המועד ונסיבות העבירה.

2. במידה ובפעם הבאה אתה נתקל בעבירה כזו בשידור חי, התקשר 100 ולאחר שיגיע שוטר למקום, יירשם דוח לנהג.:

עצירה(כולל העמדה וחניה)במעבר חציה ...5945 250 ש"ח 0

עצרת את הרכב הנ"ל בתוך מעבר חציה ,

בניגוד לתקנה 72(א)(6) לתקנות התעבורה .

Xbox12341

פורסם

פשוט עצלנות של נהג, שבמקום לזוז אחורה כמה מטרים או להחנות קדימה וללכת שני צעדים,

מעדיף "לזרוק את האוטו איפה שיוצא לו"... פשוט ביזיון אמיתי !

זה מזכיר לי מקום מסויים בעיר ראשית, שבו יש חנייה,

ואנשים פשוט נעמדים על הכביש (אפילו לא חונים במפרץ חנייה) ויוצאים מהרכב !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לגבי החוק שאסור להחנות 12 מטר לפני מעבר חציה , מאיפה הבאת אותו?

בהמון מקומות בעיר שלי העיריה בונה מפרצי חניה לפני המעבר חציה בלי שום בעיה.

כנל ברחובות שונים בהם כולם מחנים תמיד לפני ואחרי המעבר (לא עליו).

נראה לי מדובר באיזה חוק "בכאלו" כי תכלס אף אחד לא מיישם אותו. (גם לא העירייה שבונה את החניות).

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
העיר היא רמת השרון, רח' שניר.

הבעיה עם ההמלצה על פתק על החלון היא שחלק מהאנשים, לאו דווקא ברמת השרון, בכלל, לא שמים ז*ן על אף אחד, עד שהם לא חוטפים צינור בעצמם. וכמו שכתבתי קודם, זהו אינו מקרה ראשון. היום הזלזול הזה פשוט זה עיצבן אותי ברמות.

אלא מה ! ראה את הודעתי הקודמת שמעליך, תזכר ברחובות סוקולוב ואוסישקין , במיוחד בימי שישי ותזהה מיד את העיר לה כיוונתי. האמת היא שהרחוב בצילומיך אף הוא נראה לי מוכר, אלא צרם לי עד מאוד העדרם של הג'יפים וצניעותם המופגנת של כלי הרכב שבצילום. גם העובדה שמדובר בפולו שחנה לו על מעבר החציה ולא איזה פג'ארו שבאופן טבעי זה מקומו, אף היא מעט מוזרה. ואכן העובדה שאנשים ברמה"ש לא מתרגשים במיוחד מחניה איפה שמתחשק להם, בהחלט נעוצה בהתייחסותן המאוד סלחנית של המשטרה המקומית ועיריית רמת השרון לעבריינים הללו. מבצע קטנטנן של מספר ימים לבעור התופעה המכוערת הזו, יהפוך אותה לנחלת ההיסטוריה, אלא שלרשויות יש כנראה דברים חשובים יותר.
  • תוכן חדש...