Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צרפתיות בפריז...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרשים.

ממבט ראשון (לא התעמקתי) זה נראה כמו מוזאון שבו מוחזקים כל דגמי סיטרואן שיצאו... ובכן, אי פעם. (כולל קונספטים...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מרשים.

ממבט ראשון (לא התעמקתי) זה נראה כמו מוזאון שבו מוחזקים כל דגמי סיטרואן שיצאו... ובכן, אי פעם. (כולל קונספטים...)

רוני

תמונות מדהימות, איזה אוסף מרשים! מעניין מה זה? אני לא מבין צרפתית, מישהו יודע מה זה? ואיפה זה? :wink:

פורסם

מה שכן, לצרפתי יש גאוות צרפתיות ולוילות למדינה.

לפני כשבועיים חזרנו מסקי בצרפת, והכבישים פשוט משעממים (לא מדבר על פריז שגם שם המצב לא שונה) 95 אחוז מהרכבים הם צרפתים וכמובן איך לא, פרקטיים.

(שלא תבינו אותי לא נכון, אין לי שום דבר נגד מכוניות צרפתיות, אפילו הייתה לי 106 בעבר...) אהל משעמם :mad:

אפילו לא פרור, חוץ מאולי אודי TT קופה שעמדה בחניה של המלון, בטח הגיע מגרמניה או אחת המדינות השכנות :lol:

.

מועדון הרודסטרים, אין עוד מועדון כזה.

http://www.roadster.co.il/

פורסם
מה שכן, לצרפתי יש גאוות צרפתיות ולוילות למדינה.

לפני כשבועיים חזרנו מסקי בצרפת, והכבישים פשוט משעממים (לא מדבר על פריז שגם שם המצב לא שונה) 95 אחוז מהרכבים הם צרפתים וכמובן איך לא, פרקטיים.

(שלא תבינו אותי לא נכון, אין לי שום דבר נגד מכוניות צרפתיות, אפילו הייתה לי 106 בעבר...) אהל משעמם :mad:

אפילו לא פרור, חוץ מאולי אודי TT קופה שעמדה בחניה של המלון, בטח הגיע מגרמניה או אחת המדינות השכנות :lol:

.

יש אנשים בארץ ( ואפילו בפורום) שצרפת היא גן עדן של פרנסה עם כל הצרפתיות :wink:

וברצינות , הצרפתים ידועים בפטריוטיזם שלהם כלפי המדינה במיוחד בתוצר המקומי

דוגמא מאד מוכרת היא השפה : הם שונאים לדבר בשפה זרה במיוחד באנגלית

לדוגמא .

אבל עדיין בפאריז הגדולה לא חסרות מכוניות מיוחדות , אבל הן בעיקר מכוניות

ספורט יקרות / על .

פורסם

ct32.JPG

ויזה מקסי (dimma :lol: ). אהבתי. :D

ct90.JPG

רוני, מה תגיד על ה-VTS המנויילנת?

תוך 7 דקות מטכ"ליות אתה מצליח לבצע את הנוהל על זו שלך? :wink:

באופן עקרוני, אני שונא מוזיאונים של מכוניות ועוד כאלו חדשות.

ראבאק, הגרוטאות הצרפתיות הללו (כמו שתי אלו המוזכרות לעיל) צריכות לנסוע...

:roll:

MCS 2008

פורסם

מרשים זאת לא מילה...

מעניין כמה זמן צריך בשביל לנקות את כולן :lol::lol:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...