Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתפוצץ צינור קצר שאולך מהבלוק של המנוע לרדיאטור חימום של המזגן,

ארחתי בדרך מתל-השומר ריח של נוזל קירור לא נתתי הרבה משמעות כי המד לא ארה סימנים לדעגה

ובטעות לפני כחצי שעה איזה בחור ביקש מימני עזרה לתת לו מתח מהמצבר שלי לרכב שלו,

ואז סמתי לב שהמיכל ריק!!! אתחלתי ישר לבדוק מאיפה הנזילה, ומצאתי שזה מהצינור הקטן,

הוונטה הייתה דרך אגב ניכנסת לפעולה כרגיל, אבל למה המד לא ארה סימנים לאתחממות?

ועוד שאלה הצינור הזה הוא מחובר בגומיה עם עוד צינור שעם אני זוכר נכון מתחיל מהרדיאטור חימום ואולך לפלנצ'

הגומיה קבוע שם ועם אפשר לחתוך אותה ולאחליף רק את הצינור הקצר הזה? כי עם אני אצתרך לקנות את כל הצנרת יגנבו מימני בסביבות K300 ואולי יותר

(נידמע לי אין מעבר מים בין שתי הצינורות)

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

חיישני טמפ' לא משדרים את מידת החום אם הם לא באים במגע עם מים. אדי מים לא מצליחים להמריץ ולהפעיל את חיישן זה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

במידה וחיישן הטמפרטורה מורכב על מערכת המים (בתוך אחד הצינורות, או מוברג על אחד מהם) הוא לא יצביע על עלית טמפרטורה אלא יתן קריאה של טמפרטורת האוויר. בגלל זה חיווי הטמפרטורה היה נורמלי, בעוד שהמנוע היה שניות מרתיחה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לדעתי בגלל טמטום של יצרני הרכב.

מאיזה סיבה שאותה לא הצלחתי להבין שמים את חישן הטמפרטורה לחום המים ולא חום המנוע.

כך שבמידה וכמו שקרה אצלך (וגם אצלי בסיטרואן קסארה 1999) מתפוצץ צינור, החיישן לא בא במגע עם המים, הכל נראה בסדר מבחינת טמפרטורה, אתה ממשיך לנסוע, המנוע מתחמם והולך קפוט (ראש במקרה הטוב) !

למה חישן המים לא מראה את חום הבלוק ?! לא מבין ?! :x

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

• תוכן חדש...