Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות קומפוננטים לאוטו משהו עד 350 לזוג וכמה שיותר SPL ולא SQ ואני לא יודע עם לשים גם מקדימה קומפוננטים וגם מאחורה או רק בקדימה ובאחורה רמקולים רגילים , הרמקולים אמורים לעבוד על מגבר של רוקפורד P450.4 מגבר מאד חזק ככה שאני ינצל אותו כימעט הסוף , תמליצו לי על קומפוננטים ואם עדיף לשים גם בקדימה ובאחורה או רק בקדימה . תודה חברים

ואם אפשר גם המלצות לסטים של התקנות זאת אומרת לקיטים כמה גייג' ואיזה סוגים וגם לפי דעתכם כמה FARAD צריך להיות הכבל שמחזיק את את המגבר הזה + P3001 + L5 תודה

פורסם

תראה בתקציב הזה לא תוכל לקבל קומפונננט טוב שייתן לך באסים טובים.

היחיד שכדאי בתקציב הזה הוא מורל פולס שהוא טיפ מעל התקציב שלך..

איזה גודל רמקולים יש ברכב שלך? חמש ורבע או שש וחצי? תבדוק את זה.

מומלץ לשים רק בקדימה ומאחורה בבגז' סאב. אבל הכל תלוי בתקציב שלך :)

ומניסיון ערכות התקנה שיש היום בשוק בתקציב של 100-200 שקל מציעים כבלים באיכות ירודה לדעתי.

תשקיע עוד קצת ותקנה כל כבל בנפרד (מתח,רימוט,אר סי איי, וכ'ו). אולי ייצא טיפה יותר יקר אבל שווה את זה!

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אתה כותב שאתה מחפש SPL. אבל כותב תקציב של מערכת מבוססת רדיו דיסק וזוג רמקולים.

משדך בין L5 (שגודל 8' הוא 300W RMS. וזה בקפיצות של 150W. ה10' הוא 450W. ה12' הוא 600W וכו)

והרוקפורד P3001 נותן 150W RMS ב 4 אום. ו300W RMS ב 2 אום.

ואני בטוח שלא קנית את ה8. אלה את ה12.! והרוקפורד לא יזיז אותו בגרוש!.

קנית מגבר 4 ערוצים שנותן 60W RMS ב 4 אום. ו110W RMS ב 2 אום לערוץ! שבמחיר שלו. היה עדיף כבר הJBL 75.4.

ואתה לא מספר לנו איזה רכב יש לך?

אבל העיקר שיהיה רעש. תחפש קומפוננטים של רוקפורד. ו6/9 של פיוניר.

יהיה לך הרבה רעש. מבטיח.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך. כמה פעמים עוד צריך לבקש לקרוא את כללי הפורום?***

וואלה אני לא מכור לאכות ואני לא בן 30 שכואב לו הראש מסאב שעובד על 9DB ככה שזה לא חשוב לי לכן אני מחפש רעש ומחפש שהאוטו שלי יקפוץ מרמזור לרמזור , אני לא מצפה שהרוקפורד שלי יחזיק את הסאב אבל קנייתי אותו בישביל לנסות אולי יפתיע לטובה ואם לא אז נעשה החלפה + הוספה לא בעיה , אני רוצה להשקיע על קומפוננטים פשוטים כי אני בן 17 ואני צריך לנהל תתקציב שלי על רדיו דיסק אכותי מאד ככה שלא הכל מסתדר בחיים ואין לי 40 אלף למערכת מצטער אישית ואני הולך להרכיב הכל באוטו של ההורים שברולט אוואו , לא מפריע לי לקנות קומפונטים משומשים בכל מקרה אם מישהו מכיר משהו שיעמוד בעומסים של המגבר שלי תודה.

פורסם

רק בגלל שאתה צעיר ואין לך תקציב אתה צריך לחפש משהו טוב ולא משהו שילך לך אחרי כמה האזנות .

כמו שאתה אומר אתה רוצה לקפוץ מרמזור לרמזור זה אומר שלא הולך להיות חיים קלים לכול העסק, מה שאומר שאתה צריך לחסוך טיפה ולקנות רכיבים טובים ועמידים.

נקודה למחשבה .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

תראה אולי חלק מהחברי הפורום יחלקו עלי, אבל א-נ-י אישית לא נוגע ברמקול מיד שניה, למה? כי אני לא יודע איך התנהגו איתו .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אני אישית קניתי לא אחד ויותר מ20 זוגות של רמקולים משומשים בחיי.

ונכון יש לימונים. ונפלתי על אחד מעפן (שגרר אותי לחיפה לבדוק סט היה דפוק.) לא קניתי אבל בזבזתי זמן ודלק.

אבל בשביל זה בודקים את הסט. שומעים אותו. בווליום נמוך. ובווליום גבוה. רואים איך נראה. איך נשמע.

איך מרגיש. (בדיקה ידנית. לקרעים. מכות. עוותים. שברים. הדבקות. לסליל נפוח ועוד.)

ואם יודעים לבדוק טוב. הסיכוי לקנות מוצר פגום קטן מאוד@ אגב. עד היום קניתי פעם אחת סט של MBQ. (לפני כ 4 שנים) שלא היה במצב טוב. והחזרתי אותו למוכר!! אחרי כיום אחד.

אני קניתי לבית זוג רמקולים מקצועיים. רמקולים שהיו בשימוש של חברת הגברה. תהיה בטוח שיחס חם הם לא קיבלו!

אבל בדיקה ידנית של כל אחד מהם. ושמיעה שלהם בווליום גבוה. לבדיקת חירחורים. ווליום נמוך.והשוואה ביניהם.

גיליתי 80% מהתקלות. ולקחתי בחשבון אותם במחיר. (ברכב יותר קל. הקרוס חיצוני. ברמקולים מקצועיים הקרוסים פנימיים). ואצלי התקלות שלא גיליתי היו בקרוסים. שהם היו משוחררים. ובאחד היה חסר חלק! שקניתי אותו בכ 20 שקלים!)

זוג חדש היה עולה לי כפול לפחות מהמחיר ששילמתי.

ואני לקחתי את האחד מהם לרפי האוזמן. לתיקון. והתיקון היה כלול כבר במחיר ובחישוב מחירים!. של החבילה!@.

ולכן. ו בקיצור.

אני ממליץ לא לפחד לקנות רמקולים משומשים! .

צריך לבדוק ב 4 עיינים וב 8 אוזניים. ולראות גם מי עומד מולך.

עם עומד ערס מצוי. שלא מבין. יש יותר סיכוי לרמקולים גמורים.

מלקנות מבחור שמבין. ובמערכת איכותית. והוא יודע מה הוא עושה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

1+

ברור שכמו כל דבר חדש הוא "יותר טוב" אבל יש לזה מחיר,

אם אתה מבצע בדיקה כמו שsuondman אמר אין סיבה, זה בדיוק כמו רכב משומש.

בטוח שרכב משומש 90% מהאוכלוסיה כבר רכשו, כמה מהרכבים המשומשים כבר מטופלים ושמורים ב 100%?

אז לוקחים לבדיקה (כמו שsuondman אמר אתה יכול לעשות את הבדיקה לבד - והוא בסביר את זה יפה מאוד- איך לבדוק רמקול)

וברכב על אחת כמה וכמה אתה לא יודע מה יהיה עוד שבוע שאתה נוסע עליו...

אבל לקנות חדש יקר בהרבה מלקנות משומש.

לרוב לקנות מחברי הפורום (המוכרים ולא איזה חפר שהעלה הודעה אחת וגם היא של מכירה) זוהי קניה בטוחה שכן המערכות שמורות ומכוונות כך שלרמקול יש חיים טובים, מה גם שרובם לא ממש לוחצים את הרכיבים עד לרמות חירחור...

לדוג' אצלי, אני במפגשים זה השיא של המערכת שלי מבחינת עוצמה...

אני בדרך כלל שומע בווליום נמוך וממש טיפה לוחץ לפעמים שיש חשק להגביר וגם זה לשיר או שניים.

אנשים עם מערכות SQ לא בדיוק נוסעים ברחוב וקולי קולות וקורעים את האלמנטים..

כך שלדעתי שווה לרכוש ציוד יד שניה כל עוד אתה מסוגל לבצע בדיקה והבן אדם מוכר, אני רכשתי לא מעט מוצרים מיד שניה.

ועד היום 0 תלונות מצידי.

אז תחשבו על זה....

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אני לא נגד קנית מוצרים מיד 2 , באמת אפילו רוב הרכיבים שלי הם משומשים לאחר בדיקה אך עם רוב ההמלצות החלטתי לקנות קומפוננטים חדשים ורמקוליים אחוריים חדשים ( בניגוד לרדיו דיסק שאותו אני יקח משומש )

תודה על העזרה בכל מקרה!

מה דעתכם על המערכת שלי ? בכללי כאילו? וככל הנראה אני מחליף את המונובלוק שלי למשהו גדול יותר בהרבה בסביבות ה900 RMS .

יש המלצות על הרדיו דיסק של קלריון DXZ646MP ? תודה.

• תוכן חדש...