Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לבנות מערכת לאוטו עכשיו זה המערכת שבנתיים אני חושב לשים ברכב:

זוג רמקולים REF9623I Infinity http://zap.co.il/model.aspx?modelid=598746

קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש REF6520CS Infinity http://zap.co.il/model.aspx?modelid=677288

מגבר לרכב JBL GTO1004 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=680839

עכשיו יש לי כמה שאלות שאלה ראשונה זה האם המערכת הזאת נקראת מערכת טובה ואני מדבר ביחס למחיר ולצליל שהיא תוציא האם ישמעו באיכות גבוהה???

והשאלה השניה היא איזה רדיו דיסק אני צריך להוסיף למערכת חשוב לי שהוא יהיה עם כניסת usb ושישמעו בו טוב מאוד פחות חשוב לי העיצוב שלו העיקר שישמעו חבל על הזמן ועד מחיר של 1500 פלוס מינוס אם אפשר לא לחרוג יותר מדי מהתקציב אם יש בפחות מ1500 אז עדיף!!!

אם יש הצעות לשפר תמערכת מבחינת רמקולים קומפוננט או מגבר ולא בהפרש של מאות ואלפי שקלים אז תציעו אחים שלי!!!!

תודה רבה לכל העוזרים!!!!!!!!!!

פורסם

ברוך הבא לפורום אודיו ומולטימדיה לרכב של קארס פורום :-P

נשמע כל כך רשמי :-D8)

מהנסיון האישי שלי, בדרך כלל חברי פורום חדשים שנכנסים לתחום עדיין מבלבלים לגמרי בין איכות לבין עוצמה, ההגדרות האישיות של צליל בעצם עדיין לא קיימות בשלב הזה אצל רוב המשתמשים.

לגבי הרמקולים שבחרת - הצליל שלהם הוא מאוד בהיר ומאוד צורם ובמקרה של הרמקולים הספציפיים האלה גם חסר פירוט - מנסיון אישי רב עם הסט הזה.

השאלה היא מה סוג הצליל שאתה אוהב - צליל רך ונעים או צליל חד בהיר צלול וברור?

מה התקציב הכולל?

שתי השאלות למעלה חייבות להענות בשביל שיהיה אפשר לתת לך כוון.

לגבי הרפרנס העצה האישית שלי היא שתרד מהסט הזה - לכוון הבהיר אתה יכול או ללכת לכוון של פוקל פוליגלס או סט סטנדרטי של הרץ למשל ולכוון הרך והנעים אתה יכול בקלות ללכת לברירת המחדל של מוראל פולס\טמפו

אפשר למצוא היום סטים זולים יחסית של יצרנים אחרים כמו הליקס, CDT, DLS ועוד שגם יוכלו לתת מענה וחלופה לרפרנס של אינפיניטי

הכי חשוב זה שתשמע את הסט לפני שאתה קונה ותתרשם ממנו כי ברמקולים מדובר בתוצאה ולא בתיאוריה.

לגבי HU - תלך לכוון של מכשירים פשוטים של קלריון, אלפיין, אקליפס, נקמיצ'י (יש גם להם יחידות פשוטות וזולות שהן ממש טובות מבחינת סאונד בתחום ה1500 ש"ח)

אבל גם יחידות ראש פשוטות של פיוניר, סוני, פנסוניק, JVC, קנווד מספקים היום מענה יפה מאוד לסאונד.

בהצלחה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בקשר לרדיו דיסק אני ממליץ לך על קלריון 785 (USB ,AUX,BT) מכשיר מדהים שלדעתי עולה על מכשירי אלפיין באיכות הצליל וזול מהם בהרבה (יבוא פרללי +שנה אחריות , דגם אמריקאי הם בד"כ זולים בהרבה ממכשירים אירופאים).

כל זה במחיר בדיחה של 1400 ש"ח, בתור בעלים של 9855 המעבר לקלריון היה קפיצת מדרגה במערכת שלי.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...