Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקלה מעצבנת שחוזרת על עצמה, הרכב מיצובישי לנסר 92

היה לה פולי דפוק שעשה לי הרבה צרות עד שגיליתי שזה הוא, וקצת אחרי שהוא הוחלף האוטו פתאום השמיע רעש מאוד חזק כשהוא היה מונע, מן טרטורים כאלה כמו של הליקופטר... במוסך בדקו והסתבר שהבורג שתופס את הפולי (זה שנכנס לציר הארכובה) נשבר בתוך ההברגה, והיה צריך להביא חרט שיחתוך את ההברגה וישים אחת חדשה ובורג חדש. חודש אחרי שזה בוצע חזר הרעש, לא באותה עוצמה אבל חזר. אחרי בדיקה במוסך - הסתבר שהבורג החדש השתחרר ויצא מהמקום. הפעם המוסכניק הבריג אותו מחדש וחיזק עם דבק חזק (שכחתי את שמו כרגע, יכול להיות "בולט" או משהו כזה).

היו לי חמישה חודשי שקט מהאוטו (תרתי משמע), ואתמול הרעש המעצבן חזר. ידעתי כבר מראש שזה שוב הסיפור הזה, ואכן הבוקר הבריגו לי אותו שוב ושמו דבק חדש. שאלתי את המוסכניק ממה נובעת הבעיה והוא אמר שכנראה ההברגה בציר הארכובה כבר שחוקה והבורג משתחרר ממנה. הוא גם אמר שהציר הזה עובר לאורך כל המנוע, ולא ניתן להחליפו מבלי להחליף את כל המנוע.

האם באמת אין מה לעשות כדי לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת, ואני צפוי לחזור למוסך כל כמה חודשים איתה? יש לציין שהמוסך מאוד הוגן איתי, לא שילמתי שום דבר עבור ההברגה והדבק בפעמיים שזה קרה, למרות זמן העבודה והעלאת הרכב בליפט. אני סומך עליו לגמרי אבל רציתי לשמוע את דעתכם האם אכן אין לנושא פתרון קבוע.

תודה מראש

פורסם

כדי לתקן את ההברגה כמו שצריך תיצטרך לפרק את גל הארכובה מהמנוע יעלה לך יותר זול להחליף מנוע

אם ההדבקה של המוסכניק מחזיקה מעמד כמה חודשים זה פיתרון טוב

פורסם

דבק הברגות לא יחזיק מעמד במערכת נעה. יש דרכים נוספות לאבטח ברגים. קודם כל נסה מה שהציע קודמי, הברזה להברגה הקיימת החלפת הבורג לחדש ואבטחתו בעזרת דיסקה קפיצית ודיסקה מעיכה. אם זה לא עוזר יש לקדוח את ההברגה הקיימת, לבצע הברזה חדשה בעלת קוטר רחב יותר, לשים אינסרט שקוטרו החיצוני יתאים להברגה החדשה והפנימי לבורג המקורי.

• תוכן חדש...