Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דף 1 http://img37.imageshack.us/img37/6381/66010812.jpg

דף 2 http://img20.imageshack.us/img20/7487/10107467.jpg

הרכב הוא יד 4,רק 125K ק"מ,ידני.המזגן עובד טוב,הרכב נראה טוב חיצונית ופנימית

המחירון באזור 12,500 המוכר היה מוכן לרדת עוד לפני הבדיקה ל10,000 ואחרי הבדיקה הוא ירד ל9,500

מה דעתכם?

פורסם

הרכב עבר תאונה לא קלה מלפנים. אם היה מדובר ברכב חדש ויקר יותר הייתי ממליץ לך להתחשב בזה ולהוריד במחיר בהתאם, אבל לאור מחיר הרכישה הנמוך כנראה שזה יהיה מיותר.

אם לשים את ירידת הערך בעקבות התאונה בצד, הרכב דורש השקעה של כמה אלפים כדי להביא אותו למצב נסיעה סביר. רדיאטור חימום, זוג צמיגים אחוריים, משאבת מים נוזלת, ברקסים ורצועה כלשהיא במנוע.

אני מהמר שהרכב היה ביד הראשונה בחברת השכרה כלשהיא והקילומטראז' שמופיע על השעון לא אמיתי. אני ממליץ לך לנסות ולאמת את הקילומטראז' של הרכב ואת עברו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הרכב עבר תאונה לא קלה מלפנים. אם היה מדובר ברכב חדש ויקר יותר הייתי ממליץ לך להתחשב בזה ולהוריד במחיר בהתאם, אבל לאור מחיר הרכישה הנמוך כנראה שזה יהיה מיותר.

אם לשים את ירידת הערך בעקבות התאונה בצד, הרכב דורש השקעה של כמה אלפים כדי להביא אותו למצב נסיעה סביר. רדיאטור חימום, זוג צמיגים אחוריים, משאבת מים נוזלת, ברקסים ורצועה כלשהיא במנוע.

אני מהמר שהרכב היה ביד הראשונה בחברת השכרה כלשהיא והקילומטראז' שמופיע על השעון לא אמיתי. אני ממליץ לך לנסות ולאמת את הקילומטראז' של הרכב ואת עברו.

זו תאונה שמהווה סיכון מבחינה בטיחותית?

איך באמת אפשר לאמת את הקילומטרז'?גם לי זה היה נראה די מוזר

פורסם

אם מדובר במנוע 1300 סמ"ק המיושן עדיף לוותר בנסיעה עם מזגן צריכת הדלק גבוהה והרכב עצל מאד. עדיף לחפש פונטו 1300 סמ"ק או פיגו 205 משנות הייצור האחרונות שניתן לרוכשה באותו המחיר. אני מדבר כבעל ניסיון רב עם פיאסטןת.

• תוכן חדש...