Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום !

עד היום הייתה לי מערכת DEH-P5650MP אני הייתי מאוד מרוצה ממנה , אפשר היה לכוון כל צליל וצליל ..

עכשיו אני רוצה לקנות מערכת חדשה . רק פיונר כמובן !

אני מתלבט בין הדגמים Pioneer DEH3150UB לבין Pioneer DEH2050MP

אני מעוניין לדעת עם הדגם הקודם שהיה לי יותר טוב !

מה שאהבתי בו שאפשר לכוון את הסאב וכל צליל שאתה רק רוצה באמת !!!

השאלה שלי אם יש את זה בדגמים האחרים ואם המחירים בנייהם שווים את זה ?

והשאלה השנייה היא כזאת פעם אחת ולתמיד לדעת איך הולכים הדגמים !

לפי המספרים לדעת איך זה הולך ומה זה אומר MP UB וכל השאר שאני לא זוכר עכשיו..

שבת שלום ותודה!

פיג'ו 206 CC שנת 2002 מנוע 1.6 גיר רגיל.

מאזדה לנטיס 323 שנת 1999 מנוע 1.6 גיר אוטומט.

טויוטה פריוס שנת 2009 מנוע 1.5 גיר רציף.

רנו קליאו שנת 1998 מנוע 1.4 גיר אוטומט.

פורסם

על אף שה 2050 או 3150 הם מכשירים חדשים יותר, מבחינתך הם ירידה באיכות ובפיצ'רים. היה לך פיוניר מסדרה 5 (5XXX) ועכשיו אתה מדבר על מכשירים מסדרה 2 או 3. ה 2050 נטול כמעט כל פונקציה, מכשיר מאוד בסיסי עם מעט מאוד אפשרויות משחק וכיוון. אני משער שה 3150 קצת יותר "מקצועי" ועם כניסת USB, אך אם אהבת "לכוון" את הסאונד מסופקני שממנו תבוא הישועה.

חפש לך מכשיר בעל אפשרויות כיוון רבות, שים דגש על אקולייזר משוכלל יותר. אם אתה נעול על פיוניר אני מאמין שמכשירים מסדרה 5 ומעלה יענו על צרכיך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא בטוח לגבי המספרים, לפי ההגיון המספר הראשון זה ה"סדרה", וכל פעם שמוציאים דגם חדש באותה סידרה שאר הספרות עולות אבל הראשונה נשארת. בדגמים יותר מתקדמים ויקרים הספרה הראשונה תהיה גבוהה יותר.

האותיות בסוף לדעתי אומרות:

MP=MP3

UB=USB

BT=Bluetooth

יש להם גם UBG ו-IB שאין לי מושג מה זה אומר

עריכה - הקדמת אותי :)

ולפי מה שאתה אומר אני כנראה צודק

פורסם

UBG או MPG אומר תאורה ירוקה (G = Green).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא מזמן קניתי את הP400UB של פיוניר (סדרת פרמייר) ואני יכול להגיד לך שיש בו את כל אופציות כיוון הסאונד שאי פעם חלמת עליהן. (שליטה על סאב, LOUDNESS, אקוולייזר של LO MI HI, שליטה מפורטת על כל טווח תדרים, ושליטה על עקומת האקוולייזר (צרה או רחבה), ועוד המון המון דברים)

בנוסף יש לו שליטה על אייפוד, חיבור USB אחורי (כבל שהולך לאן שאתה רוצה ובכך מוריד את הדיסק און קי מהפאנל).

סייג אחד יש לי ממנו הוא שהוא קצת מסובך, אבל מתרגלים דיי מהר, ואין כפתורי זיכרון לרדיו (אבל זה נפתר בלמעלה - למטה של גלגלת הווליום)

מחיר- 700 ש"ח

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אז כנראה שאתה לא מכיר מכשירים קצת יותר מתקדמים. מה שרשמת אלה הן תכונות אודיו די בסיסיות שקיימות ברוב המכשירים של פיוניר (חוץ מהשליטה על הסאב שנמצאת במכשירי סדרה 3 או 4 ומעלה).

איתמר.

פורסם

מה אתם בכל זאת ממליצים ?

יש אופציה אני יודע שכשלוחצים על כפתור כתוב איזה משהו ON וזה מגביר את העוצמה ואת הבס בעיקר וכשאני מכבה זה מוריד.

מצטער על זה שאני דיי מסביר את זה בצורה לא הכי מובנת ...

וגם אופציה אני צריך של סאב OFF LOW MED HIGH והיה לי אופציה של אם אני לא טועה "REV".

יש לי מחיר של 800 בערך מוגבל ..

מה אתם ממליצים לי לקנות ?

אני צריך גם מספיק יציאות שיהיה לו להמשך דרכי לתחום של המגברים רמקולים וכו' ..

אז מה הייתם ממליצים עם אקוולייזר חמוד איכות טובה ובאמת משהו שמומלץ ?

אני בכל זאת יכול להביא ביד2 את המכשיר הראשון שהיה לי ב100 שקל אבל אני רוצה להתקדם ?

הצעות ?

פיג'ו 206 CC שנת 2002 מנוע 1.6 גיר רגיל.

מאזדה לנטיס 323 שנת 1999 מנוע 1.6 גיר אוטומט.

טויוטה פריוס שנת 2009 מנוע 1.5 גיר רציף.

רנו קליאו שנת 1998 מנוע 1.4 גיר אוטומט.

פורסם
אז כנראה שאתה לא מכיר מכשירים קצת יותר מתקדמים.

לא כנראה, אני לא מכיר מכשירים אחרים של פיוניר, זה שיש לי עכשיו הוא הראשון שלהם, לפניו היה לי אחד של קנווד (לא זוכר את הדגם) ובו היה רק אשרות של LO MED HI

ועם מה שתיארתי זה פונקציות בסיסיות אז באמת שאני רוצה לדעת מה זה "לא בסיסי". אם תוכל לפרט אני אודה לך מאוד, זה באמת מעניין.

פורסם

מכשירים יותר מתקדמים כוללים אקולייזרים עם 7 פרמטרים במכשירים הבסיסיים ועד 13 פרמטרים במכשיר כמו ה 880 (ואני לא מדבר על ה P9, הוא כבר רמה אחת מעלה). יש אפשרות עבודה אקטיבית לשלושה רמקולים, יש לך אפשרות לכיוון זמנים (Time correction) לכל רמקול בנפרד, אפשרות פאזה וסלופ לכל רמקול בנפרד, משחק ווליום לכל רמקול בנפרד.

בצד הטכני והחרטטני של העניין אנחנו מדברים על מכשיר עם מעבד קול (DSP) בעל רזולוציה של 24 ביט, אפשרות לכיבוי המגבר הפנימי והשחרת המסך למזעור רעשים, והדגם החדש של ה 880 מגיע גם עם מעטפת נחושת שאמורה (בתיאורייה) להפחית את הרעשים העלולים להיכנס למכשיר.

איך שלמה ארצי אומר? יותר מזה אנחנו לא צריכים.

איתמר.

פורסם

ועל זה נאמר "holy shit"

אבל הדברים שאתה מדבר מקומם הראוי הוא בפורומי האודיו ומפגשי רכב למיניהם, זה נראה לי מוגזם למשתמש ממוצע ש"אוהב לכוון את הסאונד"

• תוכן חדש...