Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה?! הוא שילם על המחסום כחלק מתשלומי הוועד? הוא משלם על תחזוקתו? יפה. מגיע לו גם ליהנות מהמחסום. אם יש רכבים שאין להם סיבה להיות שם (עזובים/גרוטאות) הם צריכים לעוף משם בהקדם, ולא להפריע לאחד מדיירי הבניין ליהנות משירותי המחסום.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקיצור יוצא ככה שהפתרון היחידי הוא שמישהו יהרוס לרכב חלונות או כל דבר אחר,מצחיק,עצוב אולי אבל בלי זה לא יהיה חניה

פורסם

אני מכיר אדם שיש לו חניה פרטית בטאבו ובכל זאת מחנה את ריכבו בחניה המשותפת למרות מחאות הדיירים. את החניה הפרטית הוא סגר עם שער קטן.

כששואלים אותו למה הוא לא מחנה במקום הפרטי ותופס מקום בשטח המשותף כשידוע שיש מצוקת חניה באזור, התשובה שלו - כשבאים אלי אורחים, תמיד יש לי מקום חניה עבורם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ל roeibf

יש הבדל בין רכב שמישהו זרק באיזה מקום, הוריד את הלוחיות ומצידו שישרף לבין רכב של דייר שמכל מיני שיקולים לא נוסע בו. גם אותו דייר שילם על החניה וזכותו לשים שם רכב עם טסט/בלי טסט וגם אם הרכב סתם עומד. הוא לא צריך לתת דין וחשבון לאף אחד כל עוד הוא תפס מקום חניה אחד שמגיע לו גם. אם כל הרכבים שסתם עומדים שם שייכים לאותו בן אדם אז זה משהו אחר אבל אחרת אני לא מבין למה הוא חושב שיש לו זכויות יתר...רק כי הוא נוסע יום יום ברכב?!

פורסם
אני מכיר אדם שיש לו חניה פרטית בטאבו ובכל זאת מחנה את ריכבו בחניה המשותפת למרות מחאות הדיירים. את החניה הפרטית הוא סגר עם שער קטן.

כששואלים אותו למה הוא לא מחנה במקום הפרטי ותופס מקום בשטח המשותף כשידוע שיש מצוקת חניה באזור, התשובה שלו - כשבאים אלי אורחים, תמיד יש לי מקום חניה עבורם.

.

בתור בעל רכב אספנות אני באמת שלא יכול להבין את הצרות עין הזאת, מה זה התכונה הישראלית המגעילה הזאת.

זכותו המלאה לא לחנות לעולם בחניה הפרטית שלו ולחנות כל יום בחניה המשותפת ול"תפוס" מקום, לא לך ולא לאף אחד אחר יש עדיפות על מקומות החניה ואם הוא בוחר להחנות רכב שם זו זכותו המלאה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

CamaroRS69,

מדוע הנימה האישית שלך כלפי? אתה קורא בין השורות שלי ביקורת על כך?

ציינתי עובדה.

המקרה הובא כדי ש-Riquelme יבין שגם אם הרכב יעלם מהחניה, זה לא אמור להבטיח לדיירים שתתפנה חניה בשטח המשותף.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

רק לצורך הבהרה,

אם רכב עומד שייך לדייר בבניין, והדייר הנ"ל מעוניין לשמור על הרכב, אין לי כוונה להתחיל מלחמה נגדו.

אני די משוכנע שבמקרה שלנו כל הרכבים הנ"ל לא שייכים לדיירים/בעלי דירות נוכחיים בבניין אלא לזרים.

לזרים אין שום זכות לתפוס לנו חניות במגרש שלנו ואני מעוניין לגרום לכך שהרכבים הנ"ל יסולקו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מה שצריך לבצע זה להעלות את הנושא בוועדת הדיירים הבאה. להגיע להחלטה שיהיה לה רוב ולפיה רכבים שאינם זזים במשך X זמן יפונו מהחניה על חשבון ועד הבית.

לאחר החלטה כזו תוכלו להזיז את הרכבים הזרים - רצוי למקום שבו הערייה תתטל בהם בעצמה...

פורסם

לא בטוח שהחלטה כזאת תקפה אם אין הסכמה של כל בעלי הדירות ושהיא תרשם בתקנון הבית, כך שכל דייר לעתיד בשעת רכישת הדירה יהיה מודע שזה חל עליו מעצם הרכישה.

.

פורסם

במקרה בו הרכב אינו שייך לבעל דירה /או שוכר בבניין

הועד יוציא מכתב לכל בעלי הדירות /שוכרי הדירות לפנות את הרכבים לפי הרשימה המצורפת למכתב תוך X ימים או להודיע במכתב חוזר כי הרכב שייך לו .

שייך לבעל או שוכר טיפול אחר .

לא שייך הרכב המסויים לבעל או שוכר דירה.

פניה למשטרה ולהתלונן על הסגת גבול

סימן ח': הסגת גבול

הסגת גבול כדי לעבור עבירה

[א/286] [תשל"ג]

447.**(א) העושה אחת מאלה כדי להפחיד מחזיק בנכס, להעליבו, להקניטו או לעבור עבירה, דינו - מאסר שנתיים:

(1) נכנס לנכס או על פניו;

(2) לאחר שנכנס כדין לנכס נשאר שם שלא כדין.

(ב) נעברה עבירה לפי סעיף זה כשהעבריין נושא נשק חם או קר, דינו - מאסר ארבע שנים.

וכיוון שאנו מדינת (צ)חוק המשטרה תפעל לסילוק ברכב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בבניין הקודם שגרתי,היה מצב בו אנשים ברוב חוצפתם מכניסים 3 ו4 רכבים למתחם החניה המשותף כאשר מספר החניות הזמין היה נמוך גם כך ממספר הדירות. אני לא אופתע גם אם כאן המצב דומה כך שבנוסף לגרוטאה מכניסים רכב שמיש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

המצב פה לא עד כדי כך גרוע, בד"כ יש חניה בפנים.

הוועד מנפיק שלט אחד לכל דייר, אם כי בטוח יש אנשים ששיכפלו באופן פרטי, אמנם שכונה ברמה גבוהה אבל עדיין בישראל.

וכמו שכבר כתבתי - אני די משוכנע שהרכבים הנ"ל לא שייכים לדיירים בבניין בכלל.

דיברתי היום עם העירייה, הם לא מתעסקים עם זה בכלל.

בתחנת המשטרה לא עונים לי. (לא נראה לי מספיק בהול כדי להטריד את מוקד 100 בזה)

אם מישהו יכול לסייע לי בבירור הבעלים של הרכבים האלו - אני מאוד אשמח.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
הוועד מנפיק שלט אחד לכל דייר, אם כי בטוח יש אנשים ששיכפלו באופן פרטי

תחליפו לשלטים שאינם ניתנים לשיכפול.

.

פורסם

לדעתי האופצייה של העלאת הנושא בישיבה של וועד הבית היא הטובה ביותר, כל עוד הנושא אינו דחוף.

פניות למשטרה ולעירייה לא יניבו תוצאות מניסיוני, מישהו פעם חסם את הכניסה לחניית הבניין שלי,

ניידת משטרה הגיעה, ואמרה שהם לא יכולים חוקית לפנות אותו, והם לא מוכנים לכרוז לו כי "עכשיו זה אמצע הלילה".

מה שכן - היה לו תו נכה אז ניסו להתקשר אליו, ובדיקה שגרתית העלתה שהתו הונפק לאדם שכבר אינו בין החיים...

אז דו"ח על החנייה הוא לא קיבל, אבל תיק פלילי על זיוף הוא קיבל בהחלט :twisted: כל כאלב ביג' יומו :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...