Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לעשות בדיקה לפיג'ו 206 ואני רוצה לשאול עם מה שרשום בסעיף שמונה זה נקרא שאסי וגם כמה בערך שווה האוטו עם המחירון המשוכלל שלו הוא 47 אלף ועם בכלל שווה להתעסק אחרי התוצאה של הבדיקה...

תודה לעוזרים.

34534294.jpg

פורסם

למרות שזה "משמעות נמוכה", אני לא מבין את ה"סימני מתיחה תחתית רכב".

כמו כן, סימני נזילה בין הראש לבלוק ברכב בן 3? כל השאר נראה לי די כסת"ח.

206 זה לא כזה רכב נדיר, אני לא בטוח שזה האקזמפלר הטוב ביותר...

אבל.. חכה למומחים.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

תודה על התגובה המהירה אבל מעל המשמעות הנמוכה יש אחד למעלה בעל משמעות גבוהה שרשום החלפה כנף שמאלית מולחמת.. לזה התכוונתי

פורסם

משמעות גבוהה היא בדרך כלל לתאונה רצינית, החלפת כנף לא כל כך מתחבר לי למשמעות גבוהה.

נראה שלא החסירו לרכב מכות מכל פינה אפשרית. האם כתוב סימני פתיחה תחתית רכב או סימני מתיחה

סימני מתיחה + כל השאר חפש רכב אחר

הדליפה בין ראש המנוע לבלוק צריכה התייחסות במוסך כמו נושא המצמד ונושא הנקישות בתיבת ההגה .

היתר נראה ככסת"ח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בהחלט רשום מתיחה.. לא מבין איך זה לא במשמעות גבוהה.

התעלמתי ממה שרשום ב"משמעות גבוהה" - כי החלפת כנף לא נראה לי כזה ואוו.

מסכים עם כל דבריו של ישה, וחוזר: זה לא רכב נדיר. זו 206 בת 6. (לא יודע למה חשבתי שהיא 2006...)

היא עברה יותר מדי, לטעמי.

חפש אחת אחרת.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

מודה ועוזב (את הרכב) - ירוחם.

לדעתי יש לעבור לרכב הבא. לא מציאה בלשון המעטה, הרבה סימני שאלה (גדולים, ואולי סימני קריאה) כפי שציינו קודמיי.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...