Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על GPS לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני בתהליך לקניית GPS לרכב.

בדקתי שתי דגמים -

APEX - 4311 שבא עם IGO MORE

או

Fujicom - 4309 שבא עם IGO 8

המחיר הוא 150 שקל יותר ל-Fujicom

אבל נאמר לי שזה בגלל ה IGO 8

עכשיו אני רוצה לקבל את הדעה המלומדת שלכם בנושא,

ועוד יותר אשמח לשמוע המלצות בנושא מאנשים שיש להם את אחד מהמכשירים

תודה מראש

ברק .ג.

המשך יום נעים!

פורסם

אין לי מושג מה יותר טוב, אבל אם המחיר זה הבעיה, קח את הזול יותר, אני יארגן לך IGO AMIGO שהוא יותר חדש מ-8

Stay Dirty

פורסם

לדעת לפחות תתחיל מזה שתסנן החוצה את כל המותגים חסרי האבא אמא (כן גם APEX הוא כזה) ותחפש מכשיר מחברה טובה מכיוון שמכשיר זה יצתך לתפקד בקור חום שמש טילטול ואף נפילות מדי פעם אתה צריך משהו אמין ,

מעבר לזה תראה איזה פונקציות אתה צריך ומה המכשיר מספק ולפי זה תבחר כגון גודל מסך רגישות המסך בהירות המסך חוזק הרמקול ופונקציות נוספות שכלולות כגון דיבורית נגנים וכדומה. בכמעט כולם היום את את הIGO8,

אולי תחשב אפילו על מחשב כף יד ,יתרון ברור של המחשב הוא שתוכל להתקין עליו כל תוכנה שתרצה ללא מגבלות כמו כן תוכל לבצע עידכונים למפות של המכשיר(יש מספיק עדכונים ותוכנות שניתן להוריד מהאינטרנט מוכנות לשימוש ופרוצות) וגם אם תשתמש במקורי עדיין יש הרבה יותר אופציות למחשב כף היד, במקרה של מכשיר יעודי התקנה של תוכנות אחרות לא אפשרית (ללא פריצה של המכשיר) ועידכון או הוספת מפות יכול לעלות לך כמו מכשיר פשוט חדש מכיוון שאתה תלוי בנותן שירות אחד ובלעדי.

לשיקולך.

פורסם

ראיתי בזאפ שהפוג'יקום עולה כ800 ש"ח,אז למה לא להוסיף עוד 100 שקל וללכת על Mio Moov 300? לי יש את ה360 כבר שנה והוא פשוט מצויין,אפס תלונות ואיכות קליטת לוויינים מצויינת! וכמובן שאפשר לפרוץ ולהתקין איזה תוכנה שאתה רוצה (במקור מגיע עם Mio Map אבל בקלות אפשר להתקין iGo)

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713701, שווה בדיקה :wink:

פורסם

צהורים טובים,

תודה על התגובות,

את הAPEX - 4311 אני יכול לקנות ב 650

ואת הFujicom - 4309 אני יכול לקנות ב 800

לפי מה שאני רואה פה אתם אומרים לא ללכת על ה הFujicom

asafasaf - תודה על ההצעה אבל אני חושב שאני לא יתעסק עם זה ... אבל שוב תודה =]

dani12 - נכון באמת צריך לסנן דברים בלי אמא ואבא אבל תשמע 650 שקל כולל I GO MORE ... לא נשמע לי הרבה כסף P=

Blaz00r - את האמת עם היה בחנות את Mio Moov 300 במחיר הזה אני יקנה אותו אבל אין שם =\ יש שם רק מספר דגמים מצומצם שאני יכול לקבל הנחות אבל תודה ^^

עידכון - את האמת הרגע התקשר המכר,מוכר שלי מהחנות ואמר שהגיע לו מוצר חדש בשם

הFujicom - G59 כולל I GO 8 אבל הוא עולה 1100 וזה ניראה לי כבר ממש יקר -.-

טוב תודה נכון לרגע זה אני ימשיך לבדוק את זה לפחות עוד כמה ימים...

ואני עדין אשמח לשמוע תגובות על שתי הדגמים שאמרתי (כי זה מה שיש לו בחנות P=)

תודה מראש

ברק .ג.

המשך יום נעים!

פורסם
איזה מכשיר יש לך בדיוק P360 או MOOV 360?

את הMOOV.

תשמע,אתה לא צריך להנעל על חנות ספציפית - בזאפ יש את הפוג'יקום במחיר זול יותר (774 ש"ח),אז למה לא להוסיף עוד 100 ולקנות את הMio :wink:

פורסם

רכשתי לפני שבועיים את ה MIO C320

ההתקנה של IGO8 עליו היא קלה ברמות שלא תאמן.

סה"כ שיניתי את השם של התיקיה MIOMAP ל MIOMAP.OLD, את התיקיה של IGO8 שיניתי ל MIOMAP, ושיניתי את IGO.EXE ל MIOMAP.EXE

קליל ביותר.

אם אתה צריך עוד פרטים, שלח לי ה"פ.

בכלליות המכשיר עובד מהר מאוד, אמין, שנתיים אחריות (וההתקנה של IGO8 אפשר להעלים אותה בשניה וחצי כך שזה גם לא פוגם באחריות)

פורסם

צודק 650 ש"ח למכשיר זה לא הרבה אבל כשה המכשיר יקלקל אחרי קצת יותר משנה ואז תצתרך להוציא 650 ש"ח נוספים זה כבר לא יראה זול.

כמו שאמר אדם חכם פעם: " אני לא מספיק עשיר בשבילח לקנות מוצרים זולים"

אם זה היה מוצר שישב על מדף בבית אז בהחלט (למרותשיש לי DVD שלהם שהתקלקל די מהר) אמר מוצר נידד כמו GPS לא הייתי קונה זבל

דרך אגב גם ה FUJICOM זה מוצר מדבקה , אולי תתפשר על גודל הצג ותלך על המיו 320 או אסוס 300 מכשירים מצוינים שגם נפרצים בקלות רק הצג שלהם קטן יותר.

פורסם

סבבה,

תודה רבה על כל התגובות בנושא אני ברגע זה עוצר את התהליך ואני פשוט יחסוך יותר כסף לקנות משהו יותר טוב

נגיד עד 2000 שקל בטוח יהיה משהו טוב.

שיהיה את הסכום אני ישלח עוד הודעה בנושא, אני מאמין שחסכתם לי כאב ראש וביזבוב כסף

שוב תודה רבה

ברק .ג.

המשך יום נעים!

פורסם

יש כרגע מבצע על ה mio 320

במחיר של 800 ש"ח כולל התוכנה.

אני עובד באוטודיפו ויש אצלינו את המבצע.

לפי מיטב ידיעתי המבצע גם בבאג.

בסניף שלנו המכשיר ניגמר, אבל תבדוק בסניף הקרוב לביתך.

המלצה שלי, ללכת על מכשירים של MIO. לדעתי הם מספר אחת בכל מ שקשור לאמינות,פשטות ויעילות.

פורסם

למה אף אחד כאן לא ממליץ על QUE מכשירים ממש טובים ואיכותיים! לי יש את QUE501E מכשיר מעולה ! מתאפס מהר מדוייק מאוד מסך 5" ועולה 1100ש"ח ממליץ בחום! מגיע עם מפות של אירופה קנדה וארה"ב +שובר לעדכון אחד של המפות בחינם והכי חשוב הוא מבית טוב קבוצת ח.י יבואנית LG בישראל

סקירה של המכשיר:

http://www.pocketpcfreak.com/archive/00008343.htm

• תוכן חדש...